- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
haahhhaaa seni gidiii pinko seniYok artık daha neler
Nasıl aklıma gelmedi bu benim yaa
Evet bundan sonra yarışmalarda joker olarak buluncam, yemeği güzel olanları kibleyip banlanınca yemeklerine koncamhaahhhaaa seni gidiii pinko senişimdi beni de kiblersin gel öpeyim seni gel
iyi taktik canım nasılsın bakalım iyileştin demi?Evet bundan sonra yarışmalarda joker olarak buluncam, yemeği güzel olanları kibleyip banlanınca yemeklerine koncam
ayy hanımanne belkide pinko senin yemeğine göz koyduğundan kiblemiştir seniiinevoş sultan bunları birbirine düşürek
Ama herkese bi veliaht lazım seninki de ben olayım olmaz mı
Sen banlanınca, arkanı kollarım
Yok artık daha neler
Nasıl aklıma gelmedi bu benim yaa
Evet canım KİBlemişayy hanımanne belkide pinko senin yemeğine göz koyduğundan kiblemiştir seniiinevoş sultan bunları birbirine düşürek
AAA Hanımablam da yarışmadaymış. Umarım kazanırsın.
İyiyim çok şükür tatlımiyi taktik canım nasılsın bakalım iyileştin demi?
Aynı mesaj içerisinde hem veliaht ilan ettin hem bitirdin, hangisi geçerli şimdiPinki ne yaparım varyaayok yok yapmaz öyleşeylerrrr
Tamam yemekte velihatım sen ol
Demek aklına gelsee yapacan haaa seniseniiii bittin sen varyaaa
Evet canım KİBlemişBen mesajını aldım
Hanım Ablam cepten okumuş yorumları ama cevap verememiş
ben biliyodum be ablacım belliydi...ayyyy ben katılmıcammm...ayyy şuram ağrıyooo...ayyy hastayımlar falan...Evet canım KİBlemişBen mesajını aldım
Hanım Ablam cepten okumuş yorumları ama cevap verememiş
Benim gelin çok nazlı çıktıben biliyodum be ablacım belliydi...ayyyy ben katılmıcammm...ayyy şuram ağrıyooo...ayyy hastayımlar falan...
Sen bu gelinle başedemezsin nevoş sultan aman haaBenim gelin çok nazlı çıktı
Birde çok uyanık Kib'leyip konulara konmaya çalışıyor
Sizden düşman olmaz ha.. İyi anlaşmam lazım sizinleben biliyodum be ablacım belliydi...ayyyy ben katılmıcammm...ayyy şuram ağrıyooo...ayyy hastayımlar falan...
Gardaşın böyle yaptı, hep ilgi hep ilgi, böyle tepenize çıktım sonundaBenim gelin çok nazlı çıktı
Birde çok uyanık Kib'leyip konulara konmaya çalışıyor
BAK NASILDA BİLİYOR İŞİNİGardaşın böyle yaptı, hep ilgi hep ilgi, böyle tepenize çıktım sonunda
Bugünde omzum tutulmuş gelsinde masaj yapsın diye bekliyorum
Kazen devretsin bari o nasılsa beğenmedi yemeğini yorumları temizleyelim. Ohh miss
Napalım canım, dünyayı bu hale getirenler utansınBAK NASILDA BİLİYOR İŞİNİevet bencede bizimle düşman olma sakın
İyiyim çok şükür tatlım
Aynı mesaj içerisinde hem veliaht ilan ettin hem bitirdin, hangisi geçerli şimdi
Zaten senden şüphelenmek hata
Ablaların gülüüüüü ellerine sağlıkkk çokk güzel görünüyor.
keşke tadınada bakabilseydimmmmmmmmmm
bende yapmaya çalışıcam.elinize sağlık çok güzel görünüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?