Makarnalar Kıymalı Soslu Ev Yapımı Erişte Sponsorum Ailem

Ooooooo Hanım, elcağızınla hamur açıp erişte kesmişsin, ellerin kolların dert görmesin, yarışmada başarılar dilerim
Seni azıcık banladım ama artık idare et, 2 gün sonra görüşürüz, ben topuğumj hazırlıyorum sende keleşe bakım yap çakarken tutukluk yapmasın

Ablam hayırlı olsuna gelmiştim birde ne göreyim mapıslara düşmüşsün.Neyse Allah tan makarnanı yapmışsında mapıs damlarında aç kalacak diye endişelenmeyeceğiz Şaka bir tarafa seni yarışmada gördüğüme çok sevindimSunumun oldukça iştah açıcı ve güzel görünüyor.Ellerine sağlık ablam ve bol şansların olsun

Hanim abla, ben spagetti ve ketcap diye oneride bulunmadim mi sana? Neden boyle marifetli bir tavir illa
Ellerine saglik abla, hem emegin icin hem de bu yemek icin
Yarismada basarilar

vaaaav şahane olmuş, eline sağlık.
çok emekli de.
tam eşimin damak tadına göre: )
bende denicem ama ben biraz kolayına kaçıcam: )
eriştesini evde daha önce yapılmış erişteden yaparım, birde mantar bulamam büyük ihtimal mantar olmaz.

hanım abla senınle seneye en cok banlanan üyede karşılıklı yarışıcaz anlaşıldı
sen hiç merak etme ben şimdi gidip bdv yi birbirine katıyorummmmm sen benım nenemı nasıl banlarsın dıye zalIIIIIImmmm muneden intikamını alıyorum

ELLERİNE SAĞLIK ABLACIM BEN İŞYERİNDE RESİM GÖREMİYORUM AMA AKŞAM EVDE MUTLAKA BAKICAM MAŞALLAH ELLERİNLEN AÇMIŞSIN HAMURLARI

KATILIYORUM YANİ KAÇIMIZ ELLERİMİZLEN ERİŞTE YAPARIZKİ :)

Hanım abla hamur da açarım diyorsun yani.Biz de hamurları kestikten sonra fırınlamayız kuruturuz.Epeydir yapmıyoruz ama.Çok güzel olmuş gerçekten.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim.

Tabiki açarım fırınlamayı nette okudum ondan öyle yaptım.
Vakit olsaydı direk kuruturdum da olmadı işte.
Sağl adracım teşekkürlerr

Ellerine sağlık ablaçığım yarışmada başarılar dilerim

Sağol efsercim teşekkür ediyorum

hanım ablam ellerine sağlık çok leziz görünüyor

Sağol miskim teşekkürler ediyorum

ellerine sağlık handan ablacım çok lezzetli görünüyor

Sağol elifcim çok teşekkürler,tatlı oğluşunuda kocaman öpüyorum

Eli cımbızlı müdür yaktın beni varyaaa az bir süre daha bekleseydin bari,toptan cezamı kesip ataydın mapısa
Sorma büyük işe kalkıştım müdürüm keleşe bakım tamamdırr her an taramaya hazır vaziyette

Lisammm sorma müdür addalara yolladı yine tıktı mapıs damlarına Sağol hayatımçok teşekkürler ediyorum

Eline sağlık çok güzel görünüyor

Gelinim de gelmiş kaynanasını ziyarete sağolhayatım teşekkürlerr

Elinize, emeğinize sağlık. Çok güzel görünüyor, yarısmada başarılar dilerim

Çok teşekkürlerrrr canım sağol

işte el emeği göz nuru

harika gözüküyor deniciiim

tabii hamuru açabilirsem

Sağpol azracım benim teşekkürler

Hanim abla, ben spagetti ve ketcap diye oneride bulunmadim mi sana? Neden boyle marifetli bir tavir illa
Ellerine saglik abla, hem emegin icin hem de bu yemek icin
Yarismada basarilar

Kandırdım dimiii
Çok sağol teşekkürler hayatım

Woww.. Senden daha aşağısını beklemiyordum zaten
Ellerine sağlık Yarışmada başarılar

Pinkiiii ne haberrr çok teşekkürler sağol

Çok teşekkürler meyracım sağol.
Mantarlar ufak doğrandı içinde çok belli olmadı bile..

Tolinnnn bdv yi kattın mı birbirine zalımmmm munenn ne etti bana gördünmü

Oooo cok iddialı bir giris olmusss   ellerinize saglik,basarilar dilerim rakibe ablam  

Teşekkürler ediyorum harbi sağol bende başarlar diliyorum sana

Ayakla düşündüm de vazgeçtimmmm tavbirdir el açması diye yaniiii,
Sağolll bisimmmm teşekkürlerrr

ELLERİNE SAĞLIK ABLACIM BEN İŞYERİNDE RESİM GÖREMİYORUM AMA AKŞAM EVDE MUTLAKA BAKICAM MAŞALLAH ELLERİNLEN AÇMIŞSIN HAMURLARI

Afiyet olsunn canım sağol hee vallla el cahızım ile açtım onları

Zaten hanım abladanda böyle iddialı bir tarif beklenirdi :)
Ezdi bizi , ezdi

Yok hayatım yaa o kadra da iddialı değilim yani,işin eğlenme tarafındayım hak eden kazansın yinede

Aklımı erişteye takan biri olarak ellerinize sağlık:)

Elifcim sağolll teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…