- 21 Aralık 2017
- 13
- 10
- 3
- 48
- Konu Sahibi girtlakhomini
Arkadaşlar merhaba, uzun süredir forumu takip ediyorum ancak yeni üye oldum. Gerçekten farklı bakış açıları ile yaklaşıyorsunuz konulara onun için ben de size içimi dökmek istedim. Konu şu ki eşim özellikle kıyafetlerinin hiç kıymetini bilmiyor. Örneğin yeni bir ayakkabı mı aldı onu pazara giderken de giyiyor arkadaşları ile de buluşmaya giderken de özel bir yere giderken de. Aslında söylemek istediğim şey şu her şeyini bir anda tükettiği için dolabında özel zamanlarda giyilecek güzel şeyleri olmuyor bu sefer de benim hiç güzel kıyafetim yok diyor. Çünkü her yere nereye gittiği önemli olmaksızın en güzelinı en yenisini giyip gidiyor. Bu ayakkabı örneğini her şey için uyarlamamız mümkün. Her giydiği çok uzun yıllardır varmış gibi eski duruyor. Bu konuda kendisini defalarca uyarmama rağmen beni dinlemiyor. Ne yapsam da bu özelliğinden vazgeçirirsem eşimi? Daha bu sabah bir yere gidecekti bak giyme onu şunu giy dememe rağmen bildiğini okudu sinir oldum resmen. Lütfen aman derdin bu mu şeklinde yorumlar gelmesin. Çünkü bu da hatırı sayılı bir maddiyata mal oluyor bizim için. Bu saydığım bütün şeyler için geçerli. Bi tek teknolojik aletlerin kıymetini bilir. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.