- Konu Sahibi girtlakhomini
Enteresan.
Hiç bu açıdan bakmayı düşünmemiştim ve hâla düşünmüyorum.
Hiç bu açıdan bakmayı düşünmemiştim ve hâla düşünmüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de anlıyorum seni.
Her kıyafetle her yere gidilmez. Azcık özel günler, yemekler için dolapta temiz ve hazır bekleyen bir kıyafet olmalı.
bırakın gıysın adam uc gunluk dunjya alıpta belkı bır gun gıyerım dıye gunlerce aylarca bekletse ne olacak durdugu yerde eskıyecek belkı tozlanacak bu konuda alısverıs merakı varsa kalıtelı pahalı seyler alıyorsa ona engel koyabılırsınız sonucta cok sayıda kıyafetı varmıs ama gıymesıne karısamazsınız gıysın dogrusu bu zaten..Arkadaşlar merhaba, uzun süredir forumu takip ediyorum ancak yeni üye oldum. Gerçekten farklı bakış açıları ile yaklaşıyorsunuz konulara onun için ben de size içimi dökmek istedim. Konu şu ki eşim özellikle kıyafetlerinin hiç kıymetini bilmiyor. Örneğin yeni bir ayakkabı mı aldı onu pazara giderken de giyiyor arkadaşları ile de buluşmaya giderken de özel bir yere giderken de. Aslında söylemek istediğim şey şu her şeyini bir anda tükettiği için dolabında özel zamanlarda giyilecek güzel şeyleri olmuyor bu sefer de benim hiç güzel kıyafetim yok diyor. Çünkü her yere nereye gittiği önemli olmaksızın en güzelinı en yenisini giyip gidiyor. Bu ayakkabı örneğini her şey için uyarlamamız mümkün. Her giydiği çok uzun yıllardır varmış gibi eski duruyor. Bu konuda kendisini defalarca uyarmama rağmen beni dinlemiyor. Ne yapsam da bu özelliğinden vazgeçirirsem eşimi? Daha bu sabah bir yere gidecekti bak giyme onu şunu giy dememe rağmen bildiğini okudu sinir oldum resmen. Lütfen aman derdin bu mu şeklinde yorumlar gelmesin. Çünkü bu da hatırı sayılı bir maddiyata mal oluyor bizim için. Bu saydığım bütün şeyler için geçerli. Bi tek teknolojik aletlerin kıymetini bilir. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba, uzun süredir forumu takip ediyorum ancak yeni üye oldum. Gerçekten farklı bakış açıları ile yaklaşıyorsunuz konulara onun için ben de size içimi dökmek istedim. Konu şu ki eşim özellikle kıyafetlerinin hiç kıymetini bilmiyor. Örneğin yeni bir ayakkabı mı aldı onu pazara giderken de giyiyor arkadaşları ile de buluşmaya giderken de özel bir yere giderken de. Aslında söylemek istediğim şey şu her şeyini bir anda tükettiği için dolabında özel zamanlarda giyilecek güzel şeyleri olmuyor bu sefer de benim hiç güzel kıyafetim yok diyor. Çünkü her yere nereye gittiği önemli olmaksızın en güzelinı en yenisini giyip gidiyor. Bu ayakkabı örneğini her şey için uyarlamamız mümkün. Her giydiği çok uzun yıllardır varmış gibi eski duruyor. Bu konuda kendisini defalarca uyarmama rağmen beni dinlemiyor. Ne yapsam da bu özelliğinden vazgeçirirsem eşimi? Daha bu sabah bir yere gidecekti bak giyme onu şunu giy dememe rağmen bildiğini okudu sinir oldum resmen. Lütfen aman derdin bu mu şeklinde yorumlar gelmesin. Çünkü bu da hatırı sayılı bir maddiyata mal oluyor bizim için. Bu saydığım bütün şeyler için geçerli. Bi tek teknolojik aletlerin kıymetini bilir. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba, uzun süredir forumu takip ediyorum ancak yeni üye oldum. Gerçekten farklı bakış açıları ile yaklaşıyorsunuz konulara onun için ben de size içimi dökmek istedim. Konu şu ki eşim özellikle kıyafetlerinin hiç kıymetini bilmiyor. Örneğin yeni bir ayakkabı mı aldı onu pazara giderken de giyiyor arkadaşları ile de buluşmaya giderken de özel bir yere giderken de. Aslında söylemek istediğim şey şu her şeyini bir anda tükettiği için dolabında özel zamanlarda giyilecek güzel şeyleri olmuyor bu sefer de benim hiç güzel kıyafetim yok diyor. Çünkü her yere nereye gittiği önemli olmaksızın en güzelinı en yenisini giyip gidiyor. Bu ayakkabı örneğini her şey için uyarlamamız mümkün. Her giydiği çok uzun yıllardır varmış gibi eski duruyor. Bu konuda kendisini defalarca uyarmama rağmen beni dinlemiyor. Ne yapsam da bu özelliğinden vazgeçirirsem eşimi? Daha bu sabah bir yere gidecekti bak giyme onu şunu giy dememe rağmen bildiğini okudu sinir oldum resmen. Lütfen aman derdin bu mu şeklinde yorumlar gelmesin. Çünkü bu da hatırı sayılı bir maddiyata mal oluyor bizim için. Bu saydığım bütün şeyler için geçerli. Bi tek teknolojik aletlerin kıymetini bilir. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Şöyle ki kıyafetleri kaliteli zaten iyi markalar dışında kıyafeti yok. Bahsettiğim şey pazara giderken bulunduğu kıyafeti değiştirip gitmesi değil. Ya da bir pazar kıyafeti edinmesi değil. Nispeten daha eski kotlarını giyebilir. En yeni kotuyla gömleğiyle gitmesin. Evden çıkarken gittiği yere göre giyinmesini bilmek gerekiyor diye düşünüyorum. O zaman özel bir yere gittiğimiz de aynı ayakkabı aynı kot, öyle olunca da olmuyor. Ben de kaliteli giyinmeyi ve alışverişi çok severim ama yerine göre giyerim her şeyi. öyle olduğu için de hangi tür ortam için olursa olsun kıyafetlerim ayakkabılarım kaliteli durur eski durmaz. Dikkat ederim özen gösteririm. Eşimin de öyle olmasını istiyorum . ütüsünü kendi yapar kıyafetlerini kendi çıkarır. öyle ben hazirliyim kıyafetlerini durumu olmaz
benim kız da bakkala giderken tütülü elbise giyiyor
bence yerinde giyiniyorsa
Çok teşekkür ederim. Umarım zamanla kazanır.Duzenli, tertipli ve kiymet bilen insan olmak, hem insanin icinden gelen hem de ogrenilebilen bir davranis sekli. Calistigim kurumda orta yaslarda bir abimiz var, adam yepyeni ayakkabilarinin uzerine basiyor yaaEsi de tertemiz bir kadin. Ailesini gormek lazim.
Bizim h.sonu kiyafetlerimiz ayridir.
Genelde esofman giyer cikariz. Esim de sukur kiymet bilir. Belki zamanla sizden gore gore aliskanlik edinebilir, kolayliklar dilerim.
Hahah o daha iyi. En azından kıyafetinin olduğunu düşünüyorBenim eşim d hiç dikkat etmez. Özel bir yere gidecek olsak giyecek kiyafeti yok. Kilo aldı bir de olanlar da dar geliyor. kendisi alışveriş yapmayı pek sevmediği için bize ekstra masraf olmuyo. Giyecek birşeyi kalmasa bile o ısrarla olduğunu iddia ediyor![]()
Bence ev koyafetleriyle dışarı kıyafetlerinin ayrı olması yeterli. Özel günlerde zaten takım elbise giyilir.
Eşiminde marka aldığı kotları yırtıldı. Biz bunu Kalın kot olmamasına yani kota bağladık.
Bence kendine özen gösteren eşinin bu huyunu bozma. Alışveriş yaparken mesela salaş Kazaklar , tüylenebilir kumaşlardan ziyade uzun zaman kullanabileceği örgü tarzlarından alabilirsiniz.
Kıyafet ve ayakkabıların çabuk yıpranmasının nedeni dediğiniz gibi sık giymek . Ama insan niye sık giyer azdır kendisine yakışan güzel kıyafeti ondan ..
Kıyafetlerinin ve ayakkabısının yeterli olup olmadığını kontrol edin bence..
Ayrıca ayakkabılara rutin bakımlar yapmayınca da çok çabuk çöküyorlar. Temiz kullanmak lazım...
Haklisin bence.. dugune giderkenki kiyafetlerde farklidir genelde...ya da temizlik yaparkenki kitafetlerle disari cikmayiz.. evde giydiklerimlede cikmam yemek yaparken vs..
ya erkek işte özel gün yada kahveye gitmek aynı şey, saklayın güzel olanları aklına gelmesin sorarsa da ya şurda bi yerde deyin geçiştirin
yada kıyafet çıkarın ortaya onun altına uymadı bence deyin :)
benim kız da bakkala giderken tütülü elbise giyiyor
bence yerinde giyiniyorsa, yani atıyorum pazara takım elbiseyle, işe eşofmanla gitmiyorsa (işine de bağlı tabi) çok karışmayın, sadece fazla alışveriş yapma huyu varsa ona bir kota koyabilirsiniz, eskise de ütülü, temiz giysin dolaşsın. baktınız hepsi çok eskimis düğündür, özel yemektir vs o zaman gider bir gömlek alıverir, zaten ne sıklıkta oluyor kı bu özel gezmeler.
Cimcimeye yakışır
Bence konu sahibinin dediği yerinde giyinmek anlamında
Şimdi meblağ yazmayayım da eşim geçen bir pantolon aldı bana oturdu onun fiyatı neyse
O pantolon ile pazara gitse caz yaparım zira dünya pantolon var ama üşenip cepleri boşaltmak zor geldiği için yeni pantolonla çamurlu balıklı vs ortama girilmez ya da ne bileyim çocukla parka gidilmez
Evet giymeli bir daha mı dünyaya geleceğiz vs ama aldığımız yeni ile eskinin Arasında bir fark olmayacaksa yeniyi de almayalım
Biz önce geçen haftadan kalan meyveleri yiyip sonra yeni alınana geçen nesiliz
Ben konu sahibini anlıyorum çözüm de bıkmadan anlatmak ama olay anında değil o Zaman tartışma çıkar