Kıymetimi bilemedi dedikleriniz???

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
Mutlaka hayatta değerimizi bilmeyene birileri olmuştur...kıymetimi bilemedii dediklerinizi burada paylaşalım...benneyaptımki

eski sevgilim 1.
yeni sevgilim 2.
erkeklere kıymetımı ben bıldıremıyorum galiba

tek kıymetimi bilemeyen kişi eski erkek arkadaşım onun ıcın yapmadgım sey kalmadı,askerde 15 ay bekledım kımsenın yapmayacagı seylerı yaptımiaskerde kımsesı yokken herseyı yaptım sonrasında cok buyuk bır tekme yedım.kıymetımı bılemedı yazık...

eşimmmmm
eşim ailseine çok ezzdirdi beni hiçbir zaman yanımda olmadı benim yanımda olmyanın ben yanında olamama diyemiyorum ama her fırsattasda beni üzdüğğü ve ezdirdiği için içimdikileri tek tek söylüyorum anlayanaaaaaaaa

kendi ailem kıymetimi bilmedi başta. eşimin ailesi de tabiiki. allahtan eşim biliyor şükür bugünümüze.

eski erkek arkadaşım ve ailesi bilmediler şimdide ben memlekete gidince istemeye gelceklermiş arıyolarmış gönlümü alcaklarmış felanmış filanmışş ama avuçlarını yalarlar.gerçi dileğim oluyor keşke allahdan başka bişey dileseymişim olurmuş:).yüzlerini dahi görmek istemiyorum.

eski erkek arkadaşım kıymetimi bilmedi 8 sene kahrını çektim en sonunda ayrıldım:çok üzgünüm: ama şimdi benim gibisini bulamadığı için değerimi geç olsada anladı:umursamaz:

12 yıl boyunca en iyi dostum sandığım, öyle olduğuna inanmamı sağlayıp beni kandıran arkadaş eskisi...

ben bilir hep diye düşünmüştüm ama değilmiş o kendini biliyor yeşil gözlü hadi ankaralımda diyim barim:mymeka::gitme:

eski sevgilim bir
abla diye sevdiğim hiçbirşeyimi esirgemediğim aptalın teki dolandırdı da beni isteseydide verirdim salak böle herşeyi kaybetti

eski erkek arkadaşım kıymetimi bilemedi ama iyi kide bilmemiş oh olsun ona ne hali varsa görsünnnn...

Back
X