Çok haklısınız belki de ben önemsedim fazlabenim yemeklerim de yenmez ve bu benim umrumda bile değil
yapabilen güzelini yapsın biz yiyelim
buna mı takıldınız yani
eşle ilgili yorumum yok
o lafı söylemeye korkmuyorsa korkutamamışsınız demek ki
12 yaşındaki oğlu söylemiş.Kendi yapsın o halde, saygısız herif. Suç sizde ama çok şımartmışsınız.
Oğlan söyledi canım bunuKendi yapsın o halde, saygısız herif. Suç sizde ama çok şımartmışsınız.
Şaka yapmışmış göbeğimi seviyormuş yersen tabi ve bunu en güzel göründüğüm an yaptıValla kanka birak 2si de ne halleri varsa gorsunler nankorler ... Yapma yemek falan, disarda ne yerse yesinler mideleri bagirsaklari dugumlensin gorsunler gunlerini. Sana gobekli diyen adam da eminim kendisi XXl bedeninde g.tlu ve gobekli bir dayidir, sankim mankenler o ayinin kapisina dizilmis ne olur beni begen diye bekliyordur eminim
Babasından mı etkileniyor acaba, o göbek muhabbetine çok kızdım, dikkat etmemişimOğlan söyledi canım bunu
Yemek konusunu söyleyen çocuktu canımŞöyle saçma sapan konuşan adamlar kendilerini ne sanıyorlar acaba? İsteyen istediğini yesin sen de rahatına bak.
Evet ben de hepsine kızıyorum psikolojim bozulduBabasından mı etkileniyor acaba, o göbek muhabbetine çok kızdım, dikkat etmemişim
Babası yemeklere laf etmez aslaBabasından mı etkileniyor acaba, o göbek muhabbetine çok kızdım, dikkat etmemişim
Yapmayın, ciddi söylüyorum, biraz kendinizi geri çekin bakalım ne olacak.Evet ben de hepsine kızıyorum psikolojim bozuldu
Biliyorum. Görünüşünüze konuşması çok kırıcıYemek konusunu söyleyen çocuktu canım
Çok denedim aynı evin içinde çok zorYapmayın, ciddi söylüyorum, biraz kendinizi geri çekin bakalım ne olacak.
Tabi bir de şaka yaptım bunda ne var dediBiliyorum. Görünüşünüze konuşması çok kırıcı
Çok dolmuşsunuz sanırım. Eşiniz size göbekli dediyse sen kendi göbeğine bak de bir daha ağzını açamaz. İltifat etmiyorsa sussun bir zahmet. Oğlunuza gelince de hep dışarıdan yemeye alışmış evde yiyelim diyince öyle demiştir. Takılmayın bence. Yiyen yesin yemeyen de yemesin yani bunun için neden üzülüyorsunuz kiİyi akşamlar kıymetinin bilinmemesi nankörlük görmek ne kadar zormuş meğer bayağıdır çok doluyum taşıyorum yavaş yavaş içimi dökmek istedim.. Olumsuz şeyler yazacaklar yorum yapmasın lütfen. Çalışıyorum iki çocuğum var yeterince yorucu ve stresli bir hayat yaşıyorum. Eşimle çalışma saatlerimiz bile uymuyor. Gurbetteyim ne psikolojik ne fiziksel destek olacak yakınım yok bulunduğum şehirde. Gel gör ki herşeyi dört dörtlük yapmaya calıştıkça nankörlük gördüm. Geçen hafta tam da kuaförden geldiğim kendimi iyi hissetiğim bir anda eşim göbeğim için önce hamile misin sonra da gaz mı var vs diye dalga geçti oysa o kadar güzel giyinmişim ki. Günlerce tesirinden çıkamadım maalesef neden bu kadar etkilendin derseniz iltifat etmeyi bilmeyenin eleştirisi daha yıpratıcı .. Güzel bakımlı olduğumu söyler çevrem. Diğer taraftan 12 yaşında binbir zorlukla büyüttüğüm oğlum dışardan yemek yemek istedi sürekli alırım kuş sütü eksik etmem bugün bu isteğini reddetim evde yiyeceğiz dedim diye senin yemeklerin yenmiyor güzel değil aç kalmıyım diye yiyoruz dedi. Bir hançeri saplasaydı o kadar acıtırdı ancak. Arkadaş desen etrafım menfaat düşkünü dolu. Mesaj atarım cevap vermezler elinden telefon düşmeyenler görmedim mesajını vs. İşi düşünce aynı ekrandan kendi mesaj atar nasıl görmediyse . . Gerçekten çok yoruldum sinirlerim yıprandı
Tabi ya, her söylenen şaka olmuyor ama. Ezbere laflar işteTabi bir de şaka yaptım bunda ne var dedi
Seni okadr çok iyi anlıyorum ki ne yazıkki çoğu şeyi çoğu zaman yaşıyorum kendimi yıpratıyorum ama elimden de birşey gelmiyor biz fedakarlık yaptıkça nankörlük görüyoruz ondan eminim artk değer veren değer görmüyor ne yazıkki değer vermeyen görüyor ama bi tavsiye kendini sev bnde onun için çabalıyorum insan kendini sevince başkasının dediği çok acıtmıyor sen değerlisin ve kendi değerini bill:))İyi akşamlar kıymetinin bilinmemesi nankörlük görmek ne kadar zormuş meğer bayağıdır çok doluyum taşıyorum yavaş yavaş içimi dökmek istedim.. Olumsuz şeyler yazacaklar yorum yapmasın lütfen. Çalışıyorum iki çocuğum var yeterince yorucu ve stresli bir hayat yaşıyorum. Eşimle çalışma saatlerimiz bile uymuyor. Gurbetteyim ne psikolojik ne fiziksel destek olacak yakınım yok bulunduğum şehirde. Gel gör ki herşeyi dört dörtlük yapmaya calıştıkça nankörlük gördüm. Geçen hafta tam da kuaförden geldiğim kendimi iyi hissetiğim bir anda eşim göbeğim için önce hamile misin sonra da gaz mı var vs diye dalga geçti oysa o kadar güzel giyinmişim ki. Günlerce tesirinden çıkamadım maalesef neden bu kadar etkilendin derseniz iltifat etmeyi bilmeyenin eleştirisi daha yıpratıcı .. Güzel bakımlı olduğumu söyler çevrem. Diğer taraftan 12 yaşında binbir zorlukla büyüttüğüm oğlum dışardan yemek yemek istedi sürekli alırım kuş sütü eksik etmem bugün bu isteğini reddetim evde yiyeceğiz dedim diye senin yemeklerin yenmiyor güzel değil aç kalmıyım diye yiyoruz dedi. Bir hançeri saplasaydı o kadar acıtırdı ancak. Arkadaş desen etrafım menfaat düşkünü dolu. Mesaj atarım cevap vermezler elinden telefon düşmeyenler görmedim mesajını vs. İşi düşünce aynı ekrandan kendi mesaj atar nasıl görmediyse . . Gerçekten çok yoruldum sinirlerim yıprandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?