Seni okadr çok iyi anlıyorum ki ne yazıkki çoğu şeyi çoğu zaman yaşıyorum kendimi yıpratıyorum ama elimden de birşey gelmiyor biz fedakarlık yaptıkça nankörlük görüyoruz ondan eminim artk değer veren değer görmüyor ne yazıkki değer vermeyen görüyor ama bi tavsiye kendini sev bnde onun için çabalıyorum insan kendini sevince başkasının dediği çok acıtmıyor sen değerlisin ve kendi değerini bill:))
Kesinlikle öyle özellikle en sevdiklerinden böyle şeyler duyunca daha da inciniyor ve kendinden de uzaklaşıyor bizi bukadr etkilediklerini bilseler keşke ona göre hareket etseler ama nerdeeeilk şart kendini sevmek gibi aslında değilmi insan bu kafayla kendini de sevemiyor değil mi
Kesinlikle ilk önce benBugün bir psikolojik kitabı okudum tam şu anda sizin anlattığınız şeyleri anlatıyordu. Ilk önce ben demediğimiz sürece insanlar sizinle alakalı Yorum yapmaya devam edecektir ilk önce kendiniz.
O anki özgüveninden rahatsız olmuş seni aşağı çekmek istemiş. Eski kocam böyleydiŞaka yapmışmış göbeğimi seviyormuş yersen tabi ve bunu en güzel göründüğüm an yaptı
Benim de 5 yaş oğlum "en kötü annemsin" diye ağlıyor hahahahBenim 5 yaşında kızım istediğini alamayınca sen çok kötü bir annesin diyor.
O yüzden ömce kendinize bakacak değer vereceksiniz. Eş çocuk da olsa önce kendinize sağlama alın her zaman. Spora gidin giyinin arkadaşlarınozla buluşun cocukları almadan. Tek gidin bı dısarda kahve için. Resim vs hobiniz varsa kursa gidin. Belliki eşiniz sizi eziyor çocuklar da ondan öğrenmiş. Herkes ayağını denk alsın bı uyarın. Ama en önemlisi kendinize yatırım yapın mitluluğunuza. Anne olduk diye köle değiliz.İyi akşamlar kıymetinin bilinmemesi nankörlük görmek ne kadar zormuş meğer bayağıdır çok doluyum taşıyorum yavaş yavaş içimi dökmek istedim.. Olumsuz şeyler yazacaklar yorum yapmasın lütfen. Çalışıyorum iki çocuğum var yeterince yorucu ve stresli bir hayat yaşıyorum. Eşimle çalışma saatlerimiz bile uymuyor. Gurbetteyim ne psikolojik ne fiziksel destek olacak yakınım yok bulunduğum şehirde. Gel gör ki herşeyi dört dörtlük yapmaya calıştıkça nankörlük gördüm. Geçen hafta tam da kuaförden geldiğim kendimi iyi hissetiğim bir anda eşim göbeğim için önce hamile misin sonra da gaz mı var vs diye dalga geçti oysa o kadar güzel giyinmişim ki. Günlerce tesirinden çıkamadım maalesef neden bu kadar etkilendin derseniz iltifat etmeyi bilmeyenin eleştirisi daha yıpratıcı .. Güzel bakımlı olduğumu söyler çevrem. Diğer taraftan 12 yaşında binbir zorlukla büyüttüğüm oğlum dışardan yemek yemek istedi sürekli alırım kuş sütü eksik etmem bugün bu isteğini reddetim evde yiyeceğiz dedim diye senin yemeklerin yenmiyor güzel değil aç kalmıyım diye yiyoruz dedi. Bir hançeri saplasaydı o kadar acıtırdı ancak. Arkadaş desen etrafım menfaat düşkünü dolu. Mesaj atarım cevap vermezler elinden telefon düşmeyenler görmedim mesajını vs. İşi düşünce aynı ekrandan kendi mesaj atar nasıl görmediyse . . Gerçekten çok yoruldum sinirlerim yıprandı
Gerçekten göbekli misiniz peki?Şaka yapmışmış göbeğimi seviyormuş yersen tabi ve bunu en güzel göründüğüm an yaptı
Hoş bir ilişki tarzı değil yine de.Bence alıngan bir gününüzdeymişsiniz. Can sıkıcı şeyler söylemişler evet ama başka bir gün olsaydı bu kadar kafaya takmazdınız belki de.
Eşim bana böyle şeyler söyleyince ben de ona söylüyorumgeçen g.tün kocaman dedi bana, ben de seninki de avuç içi kadar dedim. Sonra ilkokul çocukları gibi 'hee sensin sensin' bakışı atıp, dil çıkarıp günümüze devam ettik. O anda o cevabı vermeseydim, zoruma giderdi kafaya takardım.
Oğlunuz zaten ergen ve yeni nesil ev yemeği sevmiyor. Dışarda hamburger varken evde pırasa yemeyi tercih etmiyorlar. Bizim zamanımızda dışarda yemek bu kadar ulaşılabilir değildi. 'Yersen bu var, yemezsen de yeme' demek lazım bi noktada.
Suç sizde, şımartıyorsunuz şu erkekleri. Eminim göbekli bir şeydir, maymundan hallicedir. Yolda yürürken bir kadınlara bakıyorum, peri kızı gibi hepsi, erkek görünce besmele çekiyorum. Gitsin o tipiyle daha iyisini bulsun da görelim, saygısız.İyi akşamlar kıymetinin bilinmemesi nankörlük görmek ne kadar zormuş meğer bayağıdır çok doluyum taşıyorum yavaş yavaş içimi dökmek istedim.. Olumsuz şeyler yazacaklar yorum yapmasın lütfen. Çalışıyorum iki çocuğum var yeterince yorucu ve stresli bir hayat yaşıyorum. Eşimle çalışma saatlerimiz bile uymuyor. Gurbetteyim ne psikolojik ne fiziksel destek olacak yakınım yok bulunduğum şehirde. Gel gör ki herşeyi dört dörtlük yapmaya calıştıkça nankörlük gördüm. Geçen hafta tam da kuaförden geldiğim kendimi iyi hissetiğim bir anda eşim göbeğim için önce hamile misin sonra da gaz mı var vs diye dalga geçti oysa o kadar güzel giyinmişim ki. Günlerce tesirinden çıkamadım maalesef neden bu kadar etkilendin derseniz iltifat etmeyi bilmeyenin eleştirisi daha yıpratıcı .. Güzel bakımlı olduğumu söyler çevrem. Diğer taraftan 12 yaşında binbir zorlukla büyüttüğüm oğlum dışardan yemek yemek istedi sürekli alırım kuş sütü eksik etmem bugün bu isteğini reddetim evde yiyeceğiz dedim diye senin yemeklerin yenmiyor güzel değil aç kalmıyım diye yiyoruz dedi. Bir hançeri saplasaydı o kadar acıtırdı ancak. Arkadaş desen etrafım menfaat düşkünü dolu. Mesaj atarım cevap vermezler elinden telefon düşmeyenler görmedim mesajını vs. İşi düşünce aynı ekrandan kendi mesaj atar nasıl görmediyse . . Gerçekten çok yoruldum sinirlerim yıprandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?