İyi akşamlar kıymetinin bilinmemesi nankörlük görmek ne kadar zormuş meğer bayağıdır çok doluyum taşıyorum yavaş yavaş içimi dökmek istedim.. Olumsuz şeyler yazacaklar yorum yapmasın lütfen. Çalışıyorum iki çocuğum var yeterince yorucu ve stresli bir hayat yaşıyorum. Eşimle çalışma saatlerimiz bile uymuyor. Gurbetteyim ne psikolojik ne fiziksel destek olacak yakınım yok bulunduğum şehirde. Gel gör ki herşeyi dört dörtlük yapmaya calıştıkça nankörlük gördüm. Geçen hafta tam da kuaförden geldiğim kendimi iyi hissetiğim bir anda eşim göbeğim için önce hamile misin sonra da gaz mı var vs diye dalga geçti oysa o kadar güzel giyinmişim ki. Günlerce tesirinden çıkamadım maalesef neden bu kadar etkilendin derseniz iltifat etmeyi bilmeyenin eleştirisi daha yıpratıcı .. Güzel bakımlı olduğumu söyler çevrem. Diğer taraftan 12 yaşında binbir zorlukla büyüttüğüm oğlum dışardan yemek yemek istedi sürekli alırım kuş sütü eksik etmem bugün bu isteğini reddetim evde yiyeceğiz dedim diye senin yemeklerin yenmiyor güzel değil aç kalmıyım diye yiyoruz dedi. Bir hançeri saplasaydı o kadar acıtırdı ancak. Arkadaş desen etrafım menfaat düşkünü dolu. Mesaj atarım cevap vermezler elinden telefon düşmeyenler görmedim mesajını vs. İşi düşünce aynı ekrandan kendi mesaj atar nasıl görmediyse . . Gerçekten çok yoruldum sinirlerim yıprandı