• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız adın dula çıkmadan gel kızım!!!

Birdaha hic kimsenin ayagina gitme.Sen kendini saydirmazsan,sen kendi degerini bilmezsen ,elalem hic bilmez.

Üzücü seyler yasamissin onun icin üstüne gelmek ,seni daha da üzmek istemem .Ama ayrilalim demis sana ve sen hemen baska sehre

,onun yanina gitmissin.Kim olsa deger vermez, babasinin yaptigi terbiyesizlikleri gectim, eski sevgilin eger sen yanina gitmeseydin

,ayrilacakti senden,yani aklinda soru isaretleri varmis senle ilgili,ayagina gidip ,ikna etmissin onu,sonunun böyle olacagi belliymis.

Iyi ki evlenmemissin,sansin varmis,hatta cok sansliymisin.Gelecek sefer daha dikkatli ol,hemen güvenme ve kimseyi bu kadar önemseme.

Baştan sona saçmalık arkadaşlar okumayın konuyu. Kötü bir şey demek istiyorum ama sevgili mune den korkuyorum :)

İletişim kuramayan insanlar evlenmeye kalkınca böyle oluyor demek ki.

1 haftada evlilik kararı. Kızın evi geçindirmek için abisi tarafından evlenmesine izin verilmemesi. Annesinin abiye uyması. Kızın da bu durumda hala anneyi abiyi koruyup sözlüsünün tavır yapmasını kafaya takması. Ama her ne hikmetse sevgilisinn bir gel demesiyle kaçıp gitmesi. Maşallah insan sarrafı kızımız hemen amcanın yengenin de iyi insanlar oldugunu anlayaraktan arada sagolsunlar demiş. Ertesi gün nikah günü ayarlanması. Ama annenin bir telefonuyla hemencecik eve dönülmesi. kayınpederin istediği kızlık raporu. Ha bi de sözlü namusumdur bu kız benim dedi arada bi yerde. Kesin ezdirmez merak etme :)

Kızım sen şimdi git raporunu da al bi o kalmış yapmadıgın :)

Düzenleme : Ahahahha sonradan farkettim rapor da alınmış. Dava açarsa elinde bulunsun diyeymiş. Çok zekisiniz kıyamam <3

Son düzenleme:
Bize niye ibret oluyor? Siz bunu kendinize ibret olarak alın bence.
Kısa sürede neyin acelesi bu bilmiyorum. Rapor alıp bunu kendinize nasıl yaparsınız ? Siz kendinizi ezdirmeye meraklısınız bence.
Aşkta gurur olmaz lafına inanmıyorum.

Baştan sona saçmalık arkadaşlar okumayın konuyu. Kötü bir şey demek istiyorum ama sevgili mune den korkuyorum :)

İletişim kuramayan insanlar evlenmeye kalkınca böyle oluyor demek ki.

1 haftada evlilik kararı. Kızın evi geçindirmek için abisi tarafından evlenmesine izin verilmemesi. Annesinin abiye uyması. Kızın da bu durumda hala anneyi abiyi koruyup sözlüsünün tavır yapmasını kafaya takması. Ama her ne hikmetse sevgilisinn bir gel demesiyle kaçıp gitmesi. Maşallah insan sarrafı kızımız hemen amcanın yengenin de iyi insanlar oldugunu anlayaraktan arada sagolsunlar demiş. Ertesi gün nikah günü ayarlanması. Ama annenin bir telefonuyla hemencecik eve dönülmesi. kayınpederin istediği kızlık raporu. Ha bi de sözlü namusumdur bu kız benim dedi arada bi yerde. Kesin ezdirmez merak etme :)

Kızım sen şimdi git raporunu da al bi o kalmış yapmadıgın :)

Düzenleme : Ahahahha sonradan farkettim rapor da alınmış. Dava açarsa elinde bulunsun diyeymiş. Çok zekisiniz kıyamam <3

almış raporu zaten..

Kizlik raporunu adli tip veriyor ve adli tiptan rapor alabilmek icin mahkeme onayi gerek. Pardon da siz nasil bu kadar basit alabildiniz raporu.?

Karpuzlusakız tam bende bunu yazacaktım geçenlerde bir kızcağız vardı kocası ilk gece inanmamıştı ona o da rapor almak istemişti ama doktor vermemişti.
Üşenmedim araştırdım link vermek yasak diye veremiyorum ama savcılık yazısı olmadan o rapor alınmıyormuş.
Arkadaş iyi hikaye yazamıyor bence :)
bakın buda çok ilginç nasıl almış acaba:26:

hızlı giden atın bku seyrek düşermiş.. hikayede eksik yönler çok ve sonradan yaptığın eklemeler azzzz sonraaa kıvamında konunun seyri devam olsun diye başarılı olmuş.. ama biraz daha çaba.. olcak olcak...

hızlı giden atın bku seyrek düşermiş.. hikayede eksik yönler çok ve sonradan yaptığın eklemeler azzzz sonraaa kıvamında konunun seyri devam olsun diye başarılı olmuş.. ama biraz daha çaba.. olcak olcak...

Başlık da yaratıcı :)

Kim bu kadar surede saglikli bir iliskiye baslamista sonunu baglamis
Biraz yavas biraz agir yasananlar cok kotu fakat cetrefilli hatalar var
Neyse gec olsun guc olmasin diyorum

Bütün arkadaşlar gayet güzel cevaplar vermiş sorular sormuş her ne kadar sorularının cevabını alamasa da.benim söyleyeceğim tek şey neyin kafasını yaşıyorsun :ssz:

Back
X