• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız anneleri damatlarini bagrina basar..ya erkek anneleri........

seheryelikiz

ya hep ya hic ;)
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
514
9
118
evet arkadaslar bugün düsündüm etrafimda bütün kiz anneleri damatlarini cok sever onuda kizi gibi bagrina basar..sahsen annem ölebenim..ama is geline gelince degisio hemen..nolurdu bu kaynanalrda bizim yaramiza tuz basacagi yerde birazcik bagrina bassaydi :/ insan evlenince anliyoko insani en cok kendi annesi sever kendi ailesi sever..her ne kadar iyi olsada gelin el kizidir hemen acik aranir sürekli kusur bulunur...sanirim kendi ailemin boslugu kendim anne olunca dolacak..allahim bu duygudan mahrum etme bizi..ban ave tüm isteyen kullarina anne olma duygusunu tattir..amin..

bir kadın varmış kızıda oğluda yakın zamanda evlenmişler
bir ahbabı sormuş
- damadın nasıl, kızına iyi davranıyormu, kızının keyfi yerindemi?
- ayy maşallah bir damadım var dostlar başına haftada 2-3 gün dışarı yemeğe götürüyor kızımı,
ev işlerine yardım eder sürekli alışverişe çıkartır kızımı, hep çiçekler alır kızıma
-amann maşallah peki ya gelininden de memnunmusun diye soracak olmuş bizim kaynana bi dertlenmiş bi dertlenmişşş
- amaaaannn sorma böylesi düşman başına haftada 2-3 gün dışarda yemeğe çıkar, sürekli alışveriş meraklısı,
oğluma ev işlerini gördürür, oğluma sürekli çiçekler aldırır müsrif ki sorma... :):):)

YANİ BU FIKRADAN DA ANLAYABİLECEĞİMİZ GİBİ GELİNLER GENELLİKLE BAĞRA FALAN BASILMAZLAR

ahh ahh herkes yapıyor bunu. damada kızını hoş tutsun diye iyi davranırlar ama gelin zaten mecbur iyi geçinmeye o yüzden ezebildikleri kadar eziyorlar.

Son düzenleme:
bende acidim bak sizin kücük geline :)) anneni durdur bi an önce...inan agizimizla kus tutsak bu kus zayif dicekler

kızına ne alsa bana da aynısını alan bir kaynanam var
bir diğer yandan da ''eşinle kahvaltıya gelme biz o varken rahat edemiyoruz'' diyen bir annem...
ayda maksimum bir kere gideriz zaten gel dese de, şimdi hiç gitmiyoruz.
herkes de durum aynı değil yani :52::52:

yaa evet deniyorum zaten durdurmayı ama kırmaktanda çok korkuyorum. bazen kenara çekip konuşuyorum bak millette ne deli ne fitneci gelinler var. bizimki en azından fitne fesat değil. sadece resmi davranıyor mesela anneme siz diye hitap ediyor. herkesin yapısı karakteri farklı anneciğim diyorum. temizlik olayıda yok ya o da onların sorunu diyorum. abim çok rahatsızsa temizlikçi tutsun canım sanane diyorum. ya da çocuk çok kirliyse babası alsın yıkasın sonuçta gelinde çalışıyor. yazık o kadarda zayıfki üzülüyorum işte pek hamarat değil birşeyleri yetiştiremiyor. kimseden bir beklentisi yok. ben doğuma yakın gidip evini temizlemiştim ama pek hoşuna gitmedi sanki zorla yapmışım gibi oldu. hamileliğinde de çok aşeriyordu öyle ki bir gittiğimde bulaşık dağlar gibiydi mutfakta yerler bile doluydu. ama mide bulantısından giremiyordu mutfağa. bende abimi aradım sonrasında gelip yıkayayım abi dedim. abim çok sevindi ama sonra gelin istemedi sanırım. pek yaklaştırmıyor bizi yani. olabilir ben böyle şeylere takılmam sonuçta bizimle iyi geçinmek için evlenmedi.

benim k.valide de gelin şöyle gelin böyle der benim için. gelin diyosun dediğimde de 'ee nesin sen gelin değilmisin' dedi. ama o kaynana değilmiş.doğru kaynanatör...ama annemler eşimi çok sever.bütün sülale çok sever.eşim için çok başka pırlanta gibi derler.hep el üstünde tutarlar....kayınvalidemin kızı da yok hem....

keşke her kayınvalide bir zamanlar gelin olduklarını hatırlayıp ben çektim bari gelinim çekmesin diyebilse ama nerde gücü yeten yetene ama insan kendi annesinin kıymetini evlenince daha ii anlıyor....

kızına ne alsa bana da aynısını alan bir kaynanam var
bir diğer yandan da ''eşinle kahvaltıya gelme biz o varken rahat edemiyoruz'' diyen bir annem...
ayda maksimum bir kere gideriz zaten gel dese de, şimdi hiç gitmiyoruz.
herkes de durum aynı değil yani :52::52:

canim elbette herkes ayni olmaz senin adina sevindim..genelde ogluna cok düskün akdinlar yapio onu..benim kaynanada pek dillendirmez herseyi ama yan yan keser herseyi bilmak ister...

valla benim ailemde Allah razı olsun maddi manevi her zaman yanımızdalar her konuda yardımcı olurlar..bizim ne yazıkki borcumuz çok şu aralar..kayınvalidemlerin durumu orta halli yani kötü değil..zaten onlardan bişey de beklemiyoruz..ama sürekli ağlanıp dururlar borcumuz çok diye..böylelerine çok kızıyorum..yazık eşimde kendi borçlu harçlı halimizle onlara yardım etmek istiyo..halbuki onların umrunda değiliz...aslında deminki kapatılan konuda arkadaşı anlayabiliyorum..çok yoğun eleştiriler gelmiş ama haklı bence çünkü ne yazıkki benzer durumlar bizde de var bizimki oğlu ve kızı değil iki oğlu arasında yapıyo:(( ve ben bu konuda eşime hiçbişey demedim ama kendi bi kere söyledi sen zaten sadece xxx oğlunu seviyosun diye annesine..insanlar ilginç işte..benim zaten bi beklentim yok...ilahi adalet diyorum...

Son düzenleme:
valla benim ailemde Allah razı olsun maddi manevi her zaman yanımızdalar her konuda yardımcı olurlar..bizim ne yazıkki borcumuz çok şu aralar..kayınvalidemlerin durumu orta halli yani kötü değil..zaten onlardan bişey de beklemiyoruz..ama sürekli ağlanıp dururlar borcumuz çok diye..böylelerine çok kızıyorum..yazık eşimde kendi borçlu harçlı halimizle onlara yardım etmek istiyo..halbuki onların umrunda değiliz...aslında deminki kapatılan konuda arkadaşı anlayabiliyorum..çok yoğun eleştiriler gelmiş ama haklı bence çünkü ne yazıkki benzer durumlar bizde de var bizimki oğlu ve kızı değil iki oğlu arasında yapıyo:(( ve ben bu konuda eşime hiçbişey demedim ama kendi bi kere söyledi sen zaten sadece xxx oğlunu seviyosun diye annesine..insanlar ilginç işte..benim zaten bi beklentim yok...ilahi adalet diyorum...

ay böylesine tamamen sinir oluyorum..iki evlat arasi ayrim yapilirmi hic..ne kadar cahilce..bizde esimle herseyi ikimiz yapiyorus..ailesinin gram yardimi yok...kendi ailemde elinden geldigince en cok manevi olarak yanimizdalar..cok sükür

ay böylesine tamamen sinir oluyorum..iki evlat arasi ayrim yapilirmi hic..ne kadar cahilce..bizde esimle herseyi ikimiz yapiyorus..ailesinin gram yardimi yok...kendi ailemde elinden geldigince en cok manevi olarak yanimizdalar..cok sükür

en güzeli kimseye muhtaç olmamak..ilerde çünkü bazı şeyler yüzünüze vuruluyo kaşıkla verip sapıyla çıkarmak gibi..Allah kimseye muhtaç etmesin valla..az olsun bizim olsun..

canim elbette herkes ayni olmaz senin adina sevindim..genelde ogluna cok düskün akdinlar yapio onu..benim kaynanada pek dillendirmez herseyi ama yan yan keser herseyi bilmak ister...

halimin sevinilcek bi yanı yok ki canım
annemi kaç aydır görmüyorum... eşimden rahatsız oluyormuş, gidemiyoruz
bir de eşime mahcup oluyorum, halbuki onun annesi bana ne kadar da iyi davranıyor
annemden dolayı çok utanıyorum, bu manada yazdım yani
benim süper kaynanam var demek için değil :))
erkekler de kaynanadan çekiyor demek için

halimin sevinilcek bi yanı yok ki canım
annemi kaç aydır görmüyorum... eşimden rahatsız oluyormuş, gidemiyoruz
bir de eşime mahcup oluyorum, halbuki onun annesi bana ne kadar da iyi davranıyor
annemden dolayı çok utanıyorum, bu manada yazdım yani
benim süper kaynanam var demek için değil :))
erkekler de kaynanadan çekiyor demek için

hee simdi anladim..
ben tersini anlamisdim cnm.kaynanan cok iyi sandimdi :) bun durum nadir yasanan bisey :) sasirdim bak

malesef burdaki bi çok kişide kızını çok sevicek tabiki sizimi sevsin diyenler oldu oyüzden boşuna kendimizi üzmeyelim burdanda yardım istemeyelim

benımkıde ben onu kızım dıye aldım der bı bakarsın baskasının yanında bı konu acılır el kızı olursun :D amannnn ıste ama benım aılem annem benden daha cok sever damadını yanı esımı kızlarım bı yana damatlarım bı yana der laf kondurmaz bana kızar tam tersıne hep damat tarafı olur :D babam desem 4 kardesız 2 kız 2 erkek keske 4 dude kız olsaydı dedıgını duydum damatlarım kadar ogularımda sevse ya benı der babamda cok sever damatlarının yerı ayrıdır onda kaynanma gelınce oda bı bakmısın kızı olmusum bı bakmısın el bı bakmsın gelın anlamdım bunun ortası yokmu kendı gelınlıgını anlatır kaynanam cok ıyıdı der anlatır arkadas gıbıydık e be kadın sende olsana onun gıbı kızım desene :Damannn kızlar evınızde esınızle cocugunuzla mutlumusunuz gerısı fasa fıso ben artık hıc o boyel demsı demıorum takmıorumda :D saldım cayıra mevlam kayıra dıorum :D

hangi sebeble öyle yapiyorki sen bilmen gerek..bu evlilige karsimiydi..yada yakistirmiyormu sizi ?

eşimle beni ailem tanıştırdı zaten, tam anlamıyla görücü değil ama benzer bir şey diyelim
eli yüzü düzgün kibar iyi bir mesleği olan birisi eşim, daha da önemlisi beni mutlu ediyor, el üstünde tutuyor, bu bile yeterli değil mi bir damadın sevilmesi için?
anlamıyorum ben de
evde abim, eşi ve çocuğu da var annemlerle oturuyorlar, ondan hiç rahatsız olmuyor ama nedense

eşimle beni ailem tanıştırdı zaten, tam anlamıyla görücü değil ama benzer bir şey diyelim
eli yüzü düzgün kibar iyi bir mesleği olan birisi eşim, daha da önemlisi beni mutlu ediyor, el üstünde tutuyor, bu bile yeterli değil mi bir damadın sevilmesi için?
anlamıyorum ben de
evde abim, eşi ve çocuğu da var annemlerle oturuyorlar, ondan hiç rahatsız olmuyor ama nedense

cnm esin kariyer sahibiyse onun altindami hissediyolar kendilerini acaba ??ne bileyim sen mutlusun daha ne olsun demeleri gerek..

Back
X