- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Değişiyo demek ki ya beni ittirirse çok üzülürüm kesinBence o dogru degil 2 yasinda oglum var tam baba degilisi beni ittiriyo babasi onunmus ben diyo yanyana gelemiyoruz aksam gelimce deliye donuyo insallh bu kiz olur da bana duskun olur belki
Okuyunca ben de heyecanlandımmmm :) çok güzel şeyler evet inşalalh anne kız uyumumuz hep güzel olurbüyüdüğünde gezeceğimiz yerleri, konuşacak bir sürü şeyimizin olmasını, paylaşacak sırlarımızı düşünmek bile şimdiden beni heyecanlandırıyor. Sanırım dünyam olacak
canım kızın için ne zaman ilişki oldu ve bir yontem denedin mi hamilelik için?Kızlar inşallah mayıs ayında bir kızım olacak çok merak ediyorum nasıl bir duygu kız annesi olmak
ürküyor insan.. tek hissettiğim bu.. ülke, şartlar, bulunduğumuz durumlar.. ürküyorum ben.. ürkmeyen, cesur, mert, akıllı, mantıklı bir kadın yetiştirmek çok zor.. en zoru kız annesi olmak.. en zoru bakışları aydınlık bir kadın yetiştirmek..Kızlar inşallah mayıs ayında bir kızım olacak çok merak ediyorum nasıl bir duygu kız annesi olmak
Yok canım tamamen tesadüf hatta ben genelde erkek isterdim :)canım kızın için ne zaman ilişki oldu ve bir yontem denedin mi hamilelik için?
benim de 2 oğlum var ve kız bebek istiyorum. Deneyimini paylaşır mısın?
Benide tam tersi babasına düskün olması hoşuma gidiyor. Ikimizden olan biri ve gene ayni adama aşik.Aminnnnn canım. Kız çocukları babaya düşkün olur diyolar bu da beni üzüyo biraz
İlk zamanlar üzüyodu beni ama şimdi resmen bayılıyorum eşimin karnımı severken söylediklerine canım :) baba kız çok başka olcaklar eminim ki :) hem nerde görülmüş ki babayı sevip anneyi sevmemek dimi beni de çok sevicek muhakkak :)Benide tam tersi babasına düskün olması hoşuma gidiyor. Ikimizden olan biri ve gene ayni adama aşik.
Babasıyla güzel bağlarinin olacak olmasi. Bilmiyorum ben kizim olsun cok isterim.
Tıpkı benim kızım gibiBenim de bi kızım olacak mayısta. Şimdiden babasına olan tepkileri farklı saatlerce tepinip duruyor benim canımı okuyor babası elini karnıma koyduğu an sakinleşiyor
Butun cocuklugumda anneme cok eziyet ettim kiskancligimdan ama ne zaman genc kiz oldum en yakin arkadasim, is birlikcim oldu. Simdi gunde annemin sesini 5 kere duymadan yapamiyorum. Annemde bana beddua eder gibi kizin olacak o zaman goruscez diyorİlk zamanlar üzüyodu beni ama şimdi resmen bayılıyorum eşimin karnımı severken söylediklerine canım :) baba kız çok başka olcaklar eminim ki :) hem nerde görülmüş ki babayı sevip anneyi sevmemek dimi beni de çok sevicek muhakkak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?