Kız annesi olmak nasıl bi duyguuu

Bi oğlum var oğlan annesi olmak çok güzel bi duygu:) ikiz kızlarım var onlar daha iki aylıklar ama kız annesi olmanın nasıl bi duygu olduğunu henüz anlayamadım ben ama:)

Ne güzel Allah bağışlasın :) biraz daha vakit geçince yazarsınız o zaman :)
Yani Ben daha çok uykusuzluk bolca gaz kusmuk ağlama sesleri falan yaşadığım için henüz anlayamadım anneliği:))) ama anne olmanın dünyadaki en güzel duygu olduğunu söyleyebilirim
Oğlumun gözlerini görmeden önce hiç mutlu olmamışım diyorum

Bu sözleri duydukça daha da sabırsızlanıyorum biran önce doğsun istiyorum :)

Ne güzel Allah bağışlasın :) biraz daha vakit geçince yazarsınız o zaman :)
Benimde bi oglusum var ve bana cooook düskün.. gelir gider öper beni cok tatli.. 2 bucuk yasinda olmasina ragmen sevgiisni gösteriyor bana.. anneeeeem diye bi sariliyor tabiki dünyalar benim oluyor :))
Simdiki bebegimi kiz hissediyorum ama belli olmaz hislere de körü körüne güvenilmez ama eminim kiz cocuk ap ayri biseydir.. onuda tatmak isterim Rabbim nasip ederse ama yok bidaha oglum olursa oda cok güzel olacak eminim

Bence o dogru degil 2 yasinda oglum var tam baba degilisi beni ittiriyo babasi onunmus ben diyo yanyana gelemiyoruz aksam gelimce deliye donuyo insallh bu kiz olur da bana duskun olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…