Kız arkadaşım beni dolduruşa getiriyor

ceyyceyy_

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2025
431
112
18
21
Arkadaşlar 1 aydır güzel giden bir ilişkim vardı buraya anlattığım gibiydi ama o sıra çok sorunları vardı birbirimize alışamamıştık daha vs vs neyse bizim o zamanlar sallantılıydı ilişkimiz benim çok yakın bir arkadaşım var x olsun adı bunla oturdum bana pat diye çocuk senin özgüvenini yok etmiş ceycey dedi ne alaka bir şey demedim ama içten içe sevgilime doldum halbuki özgüvenim kötü değildi bir gün önce ağır kavga etmiştik onun moral bozukluğu vardı her neyse ben doldum ya akşamda sert yaptım yine bozuk uyuduk o sıra hep o kızla buluştuk ama erkek arkadaşımda hep bozuk atıyordu hani alevlendiriyordu her neyse bu kız beni hep doldurdu bak ayrıl böyle yapıyor biz 2 haftadır ayrıyız ama ne kavgalar ediyoruz küfürler hakaretler havada geziyor neyseki erkek arkadaşım hatasını tamamen anladı tek suç benim arkadaşımın değil tabii ki ama etkisi olduğunu düşünüyorum çok dolduruşa getiriyor napmalıyım sizce

Siz kendi karakterinizi check edin. Arkadaştan önce sizin üslup sorununuz var gibi.
Ama bana aldatma iftirası attı biz aslında normal barışma aşamasındaydık sonra ben yakın bir erkek arkadaşım ile hastaneye gideceğimi dediö olaylar koptu benim onu aldattığımı onu o yüzden engellediğimi felan söyledi sonra 1 saat geçti ablasından aradı özür diledi kıskançlık krizinden yaptığını söyledi o yüzden öyle yaptım.

siz nie başkasının aklıyla hareket ediyorsunuz ?
Küfür hakaretten sonra dönen erkekten bi halt olmaz

Küfürler hakaretler havada uçuşuyorsa zaten ayrılın. Arkadasiniz demese bile ayrilmaniz en doğrusu. Sizin hakaret ediyor olmanız birsey değişmez. O sizi aldatmakla suçlamış, siz hakaret etmissiniz sonra sevgiliniz size dönmüş. Yani toksik ilişki
Yaşlar kcuk sanırım daha.
Dolduruşa gelmek diye birseye de inanmıyorum.

Arkadaşlar 1 aydır güzel giden bir ilişkim vardı buraya anlattığım gibiydi ama o sıra çok sorunları vardı birbirimize alışamamıştık daha vs vs neyse bizim o zamanlar sallantılıydı ilişkimiz benim çok yakın bir arkadaşım var x olsun adı bunla oturdum bana pat diye çocuk senin özgüvenini yok etmiş ceycey dedi ne alaka bir şey demedim ama içten içe sevgilime doldum halbuki özgüvenim kötü değildi bir gün önce ağır kavga etmiştik onun moral bozukluğu vardı her neyse ben doldum ya akşamda sert yaptım yine bozuk uyuduk o sıra hep o kızla buluştuk ama erkek arkadaşımda hep bozuk atıyordu hani alevlendiriyordu her neyse bu kız beni hep doldurdu bak ayrıl böyle yapıyor biz 2 haftadır ayrıyız ama ne kavgalar ediyoruz küfürler hakaretler havada geziyor neyseki erkek arkadaşım hatasını tamamen anladı tek suç benim arkadaşımın değil tabii ki ama etkisi olduğunu düşünüyorum çok dolduruşa getiriyor napmalıyım sizce
E gelme bacım

Ya varya sizin tarzınızda insanlar beni biraz sinirlendiriyor. Her derdini anlatıyorsun,muhtemelen toksik bir ilişkiye başlayacaksın. Kız dışarıdan bunu görmüş senin iyiliğin için konuşuyor. Siz adamla barışır barışmaz kıza “beni dolduruyor,beni çekemiyor,beni kıskanıyor” etiketi yapıştırıyorsunuz. Üzüldüm vallahi.
Muhtemelen sana bu aklı da erkek arkadaşın verdi direk ya da dolaylı olarak

Back
X