- 5 Eylül 2015
- 1.150
- 3.479
- 133
- Konu Sahibi intihardusunuyorum
evlenince de aldatirdi bu karakterdeki birisi karsiniza daha iyileri cikar dunyada tek kiz o mu kalmis abartmayin bir seyi de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konuya dışarıdan bakarken kıza daha iyi empati yapacağınızı düşündüm. trollesem böyle konu açmam. gerçekten üzgünüm.
Kaç yaşında sevgiliniz bilemiyorum ama muhtemelen olgun biri değil.eğlensin tamam ama mesela benim takıldığım bir yere kasten sadece ben göreyim diye kalp kırıcı şeyler yazmanın manası ne. neden karşıdaki adamı tahrik ediyorsun. bak ben aldatılmışım depresyondayım çok kötü durumdayım zaten bunu ona da yazdım, çok kırdın beni çok çok üzgünüm kötü düşünceler geliyor artık aklıma dedim.
ama kızın bunu düşündüğü yok. anladınız mı ben şu an yapmaya çalıştığı şeyi anlamıyorum. gerçekten benimle eğleniyor mu yani?
ya 2,5 sene ya, ilk 1 senesinde yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, her saniye beraberdik. bir insanın böylesine kötü davranması normal mi böyle bir geçmişi olduğu adama?
ben 25 yaşındayım, 22 değil. Kız mezun olana kadar beni kullandı. İş arkadaşlarını bulunca oradan birisini tercih etti diye düşünüyorum. Bana koyan, kullanılmış hissi veren bu.Şeker kardeşim daha 22 yaşındasın. Seni nasıl kullanmış olabilir bu kız? Maddi anlamda mı, manen mi nasıl? Daha fazla kullanılmamak için engelle her yerden, izini kaybettir toz ol. Görmeyince aklına da gelmez unutur gidersin. Hayatta ne acılar var, alt tarafı sümüklü bir kızı unutacaksın. Ha gayret, yaparsın.
Konu sahibi mühendislik okusun benceHiçbirimiz aşktan anlamıyoruz, güvenilmeziz böyle bir genel sonuç çıkarmışsınız bu tecrübeden. O halde aşk ve ilişkiler üzerine gayet yalan söyleyebiliriz, yaptığımız empatiyi de dürüstçe paylaşacağımızı bize güvenmezken nereden çıkardın?
Siz de eğitimli bir insan mısınızben 25 yaşındayım, 22 değil. Kız mezun olana kadar beni kullandı. İş arkadaşlarını bulunca oradan birisini tercih etti diye düşünüyorum. Bana koyan, kullanılmış hissi veren bu.
Hala küçüksün.ben 25 yaşındayım, 22 değil. Kız mezun olana kadar beni kullandı. İş arkadaşlarını bulunca oradan birisini tercih etti diye düşünüyorum. Bana koyan, kullanılmış hissi veren bu.
ya çok haklısınız, böyle sözlere ihtiyacım vardı gerçekten ama gururum bana izin vermiyor. içim içimi yiyor, otizmli birisi gibi aynı olayı düşünüp duruyorum. döngünün içine hapsoldum ya. gidip başka bir işle meşgul oluyorum, o işin ortasında yine aklıma bu olay geliyor.Konunun troll olacak bi kısmını göremedim. Sıradan bir olay.
Kız seni sevmiyor. İlk olarak kızla her yerden iletişimini kes her yerden ama. Kıza yokluğunu göstermemişsin, seni el altında biliyor. Sana saygısı kalmamış. Böyle devam edersen iyice ezik gibi görüneceksin gözünde.
No contact rule vardır ayrılıklarda, bak istersen. Bu saatten sonra düzelmez ama en azındn gururunu topla. Hemen her yerden engelle. Sana ulaşacak en ufak bir yol bırakma ve asla o engelleri kaldırma. Senden haber alamasın. Sen de kendini başka şeylerle meşgul et.
Öyle intihar falan sakın he... Bi kız sevgilisi için intihar edip yatağa mahkum olmuş, felç. Haberlerde görmüştüm. Hayatı kaybolmuş kızın. O kadar pişman olursun ki, sakın salakça bi şey yapma. sil yak her şeyi, yoluna bak.
ben ilişkimizde böyle değildim. inan hatta başlarda peşimden koşan taraftı.Hala küçüksün.Bak sana abla tavsiyesi, bu kadar üstüne düşersen kıymetin kalmaz. Biraz ağırlığın olsun, minnet etme, paspas olma, dik ol errrkek ol. O zaman kıymetin olur, bu kızda değilse başkasında mutlaka olur. Kusura bakma ama seviyorum diye diye amma paspas olmuşsun, çekiciliğin kalmamış.
Tek başınıza başa çıkamıyorsanız destek alın bir uzmandan.ya çok haklısınız, böyle sözlere ihtiyacım vardı gerçekten ama gururum bana izin vermiyor. içim içimi yiyor, otizmli birisi gibi aynı olayı düşünüp duruyorum. döngünün içine hapsoldum ya. gidip başka bir işle meşgul oluyorum, o işin ortasında yine aklıma bu olay geliyor.
halter kaldırıyorum, set arasında gözüm dalıyor bunu düşünüyorum.
kitap okuyorum hikayenin içinde bu geliyor aklıma.
dersime işime bakıyorum yine aynı şekilde.
atlatamıyorum, veya tam atlatıcam bir yerden gözüme yine sokuyor. nefret ediyorum ya bu kadar kötü kalpli olacak ne var ya, ben naptım ki
Psikolojik destek al atlatamıyorsan. Online terapiler uygundu gayet son baktığımda. Lütfen gördüğün bir tane ergen kız ile herkesi bir tutma, istemeden kötülük eder ah alırsın.ben ilişkimizde böyle değildim. inan hatta başlarda peşimden koşan taraftı.
aldattıktan sonra ona böyle davrandım, neden yaptığını öğrenmeye çalıştım ama hiçbir şey anlamadım. hala da bu şekilde gözüme sokuyor bir şeyleri. midem bulanıyor, eski şeyler aklıma geliyor, enayi gibi hissediyorum.
Konu sahibi mühendislik okusun bence
Mezun olunca bütün kızlardan nefret ediyorum, hepiniz param için varsınız, hiçbirinize gücenmeyeceğim çünkü kalbim çok genç yaşta yine benim gibi salak yaşta biri tarafından kırıldı hımffs falan der ne güzel
ya çok haklısınız, böyle sözlere ihtiyacım vardı gerçekten ama gururum bana izin vermiyor. içim içimi yiyor, otizmli birisi gibi aynı olayı düşünüp duruyorum. döngünün içine hapsoldum ya. gidip başka bir işle meşgul oluyorum, o işin ortasında yine aklıma bu olay geliyor.
halter kaldırıyorum, set arasında gözüm dalıyor bunu düşünüyorum.
kitap okuyorum hikayenin içinde bu geliyor aklıma.
dersime işime bakıyorum yine aynı şekilde.
atlatamıyorum, veya tam atlatıcam bir yerden gözüme yine sokuyor. nefret ediyorum ya bu kadar kötü kalpli olacak ne var ya, ben naptım ki