Cocuk 33 kiz 28 nasil bir yem.acik kapı miBana çok çocuksu geldi, başka adam mi yok, takılmasın bu çocuğa Artık kendi yoluna baksın.
çocuğun yanıtlar da saçma yok koz arkadaşı varmış ama ciddi değilmişmiş ..bizim Kıza yem atıyor işte ..
Yaşları kaç?
[/QUcocuk 33 kiz 28
Iyce takıntı yaptı Bnde diyorum bırak diye basımın etini yiyorBana çok çocuksu geldi, başka adam mi yok, takılmasın bu çocuğa Artık kendi yoluna baksın.
çocuğun yanıtlar da saçma yok koz arkadaşı varmış ama ciddi değilmişmiş ..bizim Kıza yem atıyor işte ..
bu yaşlara göre yapılan muhabbet çok ergence.. çocuk amaçsız bikere gerçek olmayan bişey atmış ortaya kuzeninin tepkisini ölçmek istemiş kıskandırmak istemiş bence.. sonrasında ciddi bişey değil demesinden belli..Cocuk 33 kiz 28 nasil bir yem.acik kapı mi
Bende kiskandiriyordur dedim kuzenime. Yada vazgeç benden demeye mi getiriyor acaba dedim.sizce hangisi olabilirbu yaşlara göre yapılan muhabbet çok ergence.. çocuk amaçsız bikere gerçek olmayan bişey atmış ortaya kuzeninin tepkisini ölçmek istemiş kıskandırmak istemiş bence.. sonrasında ciddi bişey değil demesinden belli..
Öyle mi sizce canim. Cocuk boS mu kuzenime sizceSorun yok ikinizi de idare ederim demeye getiriyor çocuk.
Haklisin canim.ama anlatamıyorum. Sizce cocuk hoşlanıyor mu yada bo S muHiç 33 yaşında birininkonusmasi gibi gelmedi okuyunc direkt 22 23 yaşları sandım . Ergenlikten çıkamamış gibi ciddi ddegil yaa ne demek. Bence koşarak uzaklassin ergen gibi bence sever kız arkadaşım da İzmirli falan . Muhabbet resmen ergen muhabbeti. Oturaklı açma gibi sohbet edenilecrgi bir şeyler ogrenebilecegi birini bulsun kuzenin .
Ikisi de ergen bebek gibi o ne öyle izmir seni sevmez
vazgeç benden demeye getirseydi benim sevgilim var biz biribirimizi çok seviyoruz derdi.. adam ciddi değil diyo..Bende kiskandiriyordur dedim kuzenime. Yada vazgeç benden demeye mi getiriyor acaba dedim.sizce hangisi olabilir
Amaci ne acabavazgeç benden demeye getirseydi benim sevgilim var biz biribirimizi çok seviyoruz derdi.. adam ciddi değil diyo..
amaçsızca kıskandırmak istemiş belli bi amaç yok okadar zamandan sonra niye eklemiş beni acaba demiştir oda.. böyle saçma bi şekilde nabız yoklamış kendince.. seviyomu sevmiyomu diye anlamak istemiş olabilir kıskandırarak..Amaci ne acaba
Oalblr canım. Ciddi degil deyince kuzenim demiski olsun belki zmanla ciddiye doner demis.o da yok ya dönmez demiş.amaçsızca kıskandırmak istemiş belli bi amaç yok okadar zamandan sonra niye eklemiş beni acaba demiştir oda.. böyle saçma bi şekilde nabız yoklamış kendince.. seviyomu sevmiyomu diye anlamak istemiş olabilir kıskandırarak..
tamam işte açık kapı bırakmış kuzenine..Oalblr canım. Ciddi degil deyince kuzenim demiski olsun belki zmanla ciddiye doner demis.o da yok ya dönmez demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?