Aynen .Sonra kuzenim anladim yazmış.mesajlasma bitmiş.tskler canim düşüncen icintamam işte açık kapı bırakmış kuzenine..
Cocuk 33 kiz 28 nasil bir yem.acik kapı mi
kuzenin ona bişey yazmasın tekrar eğer o yazarsa niye konuşmuyorsun gibi.. kuzenin, senin sevgilin varmış bizim konuşmamız doğru olmaz desin.. bakalım o konuşmak istiycekmi sevgilim yokmu diyecek bu şekilde niyetine anlarsınız..Aynen .Sonra kuzenim anladim yazmış.mesajlasma bitmiş.tskler canim düşüncen icin
Haklisin canimAçık kapımı ya bildiğiniz bariz hem cinsi için takıldıgım biri demek istiyor ve bunu karsisandakine değer verse dile getirmez bence yaşlar gayet olgun ama beyinler çocuk galiba biri bana böyle söyler benide millete malzeme şeklinde anlatır diye düşünür uzak dururdum şahsen
Yazmama kararı aldı kuzenim uyugulayblrse.kuzenin ona bişey yazmasın tekrar eğer o yazarsa niye konuşmuyorsun gibi.. kuzenin, senin sevgilin varmış bizim konuşmamız doğru olmaz desin.. bakalım o konuşmak istiycekmi sevgilim yokmu diyecek bu şekilde niyetine anlarsınız..
Canim son cümleyi anlmdimHiç 33 yaşında birininkonusmasi gibi gelmedi okuyunc direkt 22 23 yaşları sandım . Ergenlikten çıkamamış gibi ciddi ddegil yaa ne demek. Bence koşarak uzaklassin ergen gibi bence sever kız arkadaşım da İzmirli falan . Muhabbet resmen ergen muhabbeti. Oturaklı açma gibi sohbet edenilecrgi bir şeyler ogrenebilecegi birini bulsun kuzenin .
boş değildir ama bir sene bekleyecek hali yok, neticede aralarında bir şey olmamış kuzen ile, çocuk da kız arkadaş yapmış bu arada.Öyle mi sizce canim. Cocuk boS mu kuzenime sizce
Kiz arkadaşım laf i blöf olablr miboş değildir ama bir sene bekleyecek hali yok, neticede aralarında bir şey olmamış kuzen ile, çocuk da kız arkadaş yapmış bu arada.
olabilir, olmaya da bilir.Kiz arkadaşım laf i blöf olablr mi
Kuzenimle arkadaş gibi yarışıyorlar.ama kuzenim hoşlanıyor. Cocgunun haberi yok canim.Ergence muhabbetler bence bu kadar kafaya takmasına değmez, çocuk eğer sevgilisi olup ta kıza yazıyorsa zaten bir sorun ararım orada , bunu yapması ne kadar doğru . Ve bu karakterde birine ne kadar güvenilir orası muamma . Ki sevgilisini söyleyecek kadar rahat bir adamsa karşısındakine şu imajı verir beni seven biri var ama ben pek o gözle bakmıyorum ,sen olsan farklı olurdu gibi ,ciddi düşünmüyorum ayakları da oradan geliyor beyfendi kazanova olmaya çalışıyor herhalde , kız uzak dursun bu çocuk ümit verip kandıracak .
dolu olsa ne olacak ki ? Dolu olduğu halde diğer bir kızla egelencesine konuşan biri olacak en fazla. gercetken seven insan hoşlanan insan böyle yapmaz. bu kişi flört etmeyi seviyorHaklisin canim.ama anlatamıyorum. Sizce cocuk hoşlanıyor mu yada bo S mu
daha oturaklı,aklı başında konuşmayı bilen bir adamla yolunu birleştirsin kuzenin.cunku bu yasta bu kafadaki adamdan ne sevgililikte ne evlilikte hayır gelmez.Canim son cümleyi anlmdim
Haklisin canim takıntı yaptim cok hoşlanıyorum diyor. Insallh aklı başına gelirdaha oturaklı,aklı başında konuşmayı bilen bir adamla yolunu birleştirsin kuzenin.cunku bu yasta bu kafadaki adamdan ne sevgililikte ne evlilikte hayır gelmez.
Kuzenimle arkadaşca yazisiyorlar. Kuzenimin kendinden hoslandigini cocuk bilmiyor ama tahmin ediyordur.ortada söylenmiş birsey yok canimdaha oturaklı,aklı başında konuşmayı bilen bir adamla yolunu birleştirsin kuzenin.cunku bu yasta bu kafadaki adamdan ne sevgililikte ne evlilikte hayır gelmez.
Aynen canimbu yaşlara göre yapılan muhabbet çok ergence.. çocuk amaçsız bikere gerçek olmayan bişey atmış ortaya kuzeninin tepkisini ölçmek istemiş kıskandırmak istemiş bence.. sonrasında ciddi bişey değil demesinden belli..
İkiside su katılmamış ergen :)))))))) yok sevgilisi filan çocuğunMerhaba kızlar konuyu kuzenim adına acıyorum.hesabi olmadığı icin rica etti.sorusu şu. Bunun hoşlandığı biri vardı 1 yıla yakın ayda 1 falan olmak üzere ınstagram dm den yazismislar. Sonra kuzenim bir tartışma anında bunu ınstgramdan silmiş. Aradan 1 ay geçince istek atmis cocuk kabul etmemiş. Bunun üstüne kuzenim bunu engellemiş.ustunden 1 yıl geçince ve kuzenim hala unutamadigini söyleyince bende dedim tekrar istek at .atti cocuk hemen kabul etti.bu akşamda yazistilar.sohbetin sonlarına dogru Kuzenim izmirdeyim kuzenimin yanindayim falan yazdı.oyle yazınca cocuk izmiri severim demiş.kuzenimde izmir seninsevmiyirmus yazmış.cocukta bunun üstüne izmir beni sever kiz arkadaşımda izmirli demiş. Kuzenimde caktrmamis ve aa hayırlı olsun sevindim yazmış. Çocukta tepkili gibi bir cümleyle yok ya ciddi bisey değil yazmış.kuzenimde olsun ya ciddiye döner fakan yazmış.cocukta yok ya dönmez demiş. Çocuğun amacı ne.neden böyle bir cümle yazmış Olablr.kuzenimin ilgisinden mi Sıkıldı acaba. Kuzenim yanımda cevap bekliyor sizlerden.tamamen vazgeçmemiistese diyor (ciddi ilişkim değil ya ) diye bir cunle kurmazdi diyor. Ben hayirli olsun dedgimde sagol der gecerdi diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?