İnsanların iyi olup olmadığı, cinsel yönelimlerine göre mi şekilleniyor? Az önce bir haber gördüm Urfa da yaşlı bir adam köpeğe tecavüz ediyordu bunlar da helak olsun mu?Yaşamayın bu ülke de ya, gidin o tip ülkelerde yaşayın da o ülkeler helak olsun gitsin... İyileri gelsin diğerleri yok olup gitsin... Saygı da bi yere kadar... Toplumun içini yediniz... Topla tüfekle gelselerdi böyle olmazdı. Resmen içeriden yiyip bitiriyorlar..
Kurtlar sofrasına düştüm... Hani benim gençliğim nerdeee?
Türkiye’de kumalık var hala bazı yerlerde farkı ne pardon? Kumada da bir adam iki kadın oluyor.Yaşamayın bu ülke de ya, gidin o tip ülkelerde yaşayın da o ülkeler helak olsun gitsin... İyileri gelsin diğerleri yok olup gitsin... Saygı da bi yere kadar... Toplumun içini yediniz... Topla tüfekle gelselerdi böyle olmazdı. Resmen içeriden yiyip bitiriyorlar..
Tabi toplu halde. Onunda cinsel yönelimi deyip saygı mı duyacağımı mı sandınız... Geçmişte Lut kavmine bakabilirsiniz. İnanır yada inanmazsınız bir çok din kabul etmez..İnsanların iyi olup olmadığı, cinsel yönelimlerine göre mi şekilleniyor? Az önce bir haber gördüm Urfa da yaşlı bir adam köpeğe tecavüz ediyordu bunlar da helak olsun mu?
Dini yorum yasak. Hepsine hakimim ama gözden kaçırdığınız bir şey var. Herkes sizin inandığınız dine inanmıyor.Tabi toplu halde. Onunda cinsel yönelimi deyip saygı mı duyacağımı mı sandınız... Geçmişte Lut kavmine bakabilirsiniz. İnanır yada inanmazsınız bir çok din kabul etmez..
Ayy allah iyiligini versin ahahahahAsk bir cikolatadir araya fistiklar karışabilir.
Herkes bizim inandığımız dine/degerlere inanmıyor olabilir, inanmak zorunda da degil ama grup sexi normalleştirmekte normal değil bence. Hayvanlarda bile ömrünün sonuna kadar tek eşli olan canlılar varken, özgürlük adı altında bazı değerleri çiğneyenleri de kendi adıma hoş göremiyorum.Dini yorum yasak. Hepsine hakimim ama gözden kaçırdığınız bir şey var. Herkes sizin inandığınız dine inanmıyor.
Grup seks normal görüp görmemek değil mesele. O çok kişisel bir şey. Beni davet etmiyorlarsa benim adıma sorun yok. Ben de kendi adıma,kimseye zararı olmayan bir insanın farklı cinsel yönelimi nedeni ile lanetlenmesini hoş göremiyorum.Herkes bizim inandığımız dine/degerlere inanmıyor olabilir, inanmak zorunda da degil ama grup sexi normalleştirmekte normal değil bence. Hayvanlarda bile ömrünün sonuna kadar tek eşli olan canlılar varken, özgürlük adı altında bazı değerleri çiğneyenleri de kendi adıma hoş göremiyorum.
Dini konulara girip banlanmak istemiyorum ama eşcinsellik ya da konudaki gibi ilişkiler vb semavi dinlerde yasaklanmış. Allah/tanrı vs vs nasıl adlandirirsaniz ona inanan buna da inanmak zorunda. Yorumu yapan kişide benim gibi dini hassasiyetleri olan biri, inancına göre yorum yapmış.Grup seks normal görüp görmemek değil mesele. O çok kişisel bir şey. Beni davet etmiyorlarsa benim adıma sorun yok. Ben de kendi adıma,kimseye zararı olmayan bir insanın farklı cinsel yönelimi nedeni ile lanetlenmesini hoş göremiyorum.
İşte kendi ağzınızla söylüyorsunuz. Dini yorum yasak. Herkes kendi inancına göre yorumlarsa o zaman bir çözüm sunulamaz. Bir de rica edeceğim kendi dini hassasiyetlerinize gösterdiğiniz ve görmek istediğiniz özeni, başkalarının yaşam tarzına, ya da inançlarına da gösterin. Öbür türlüsü iki yüzlülük oluyor çünkü. İyi forumlar.Dini konulara girip banlanmak istemiyorum ama eşcinsellik ya da konudaki gibi ilişkiler vb semavi dinlerde yasaklanmış. Allah/tanrı vs vs nasıl adlandirirsaniz ona inanan buna da inanmak zorunda. Yorumu yapan kişide benim gibi dini hassasiyetleri olan biri, inancına göre yorum yapmış.
sizin arkadaşınızın olayı anladım ona ithafen yazdım.okuduğunu anlamamışsın bile lütfen biraz kitap oku z kuşağı.
Dini yorum yasak. Hepsine hakimim ama gözden kaçırdığınız bir şey var. Herkes sizin inandığınız dine inanmıyor.
Tecavüz, taciz, başkasının alanına müdahale kabul edilebilir bir şey değil zaten. He bana göre grup seks vb de hoş değil ama bana göre. Bir başkasına zarar vermeyen eylemden bana ne. Siz diğer cinsel yönelimleri lanetlendiniz. Bu da kabul edilebilir bir şey değil. Çünkü başkasının alanına saldırı.Tarih bu. arkeolojik kalıntılar var...
Tecavuzu hoş görenlerde var. Bu tip sapkınlıkları hoş görmem mümkün değil. Her düşünce, her şey özgür değil. O kadar da değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?