Kız Arkadaşıma Hissettiğim Duygunun Anlamı Var mı?

İlk yazdığınız zaman +1 kadındı şimdi erkek mi oldu? Ben mi yanlis anladım?

belki farkında olmadan eşinizi kıskanmışsınızdır. o sebepten gerilmiş olabilirsiniz.

+ 1 Ayy biri çok kısa özet geçebilir mi ? Ne okudum ben az önce ya

Meteor mu çarpacak, dünyanın sonuna mı geldik. Ben neredeyim ve kimim. Şuan hayatı sorguluyorum... Böyle bir şeye saygı mı duyulur.

Bir kaç açık görüşümü yazıp banlansam mı. Oturur çalışırım dersimi...

Yaşamayın bu ülke de ya, gidin o tip ülkelerde yaşayın da o ülkeler helak olsun gitsin... İyileri gelsin diğerleri yok olup gitsin... Saygı da bi yere kadar... Toplumun içini yediniz... Topla tüfekle gelselerdi böyle olmazdı. Resmen içeriden yiyip bitiriyorlar..

belki farkında olmadan eşinizi kıskanmışsınızdır. o sebepten gerilmiş olabilirsiniz.
yok kıskansam arkadaşlarımız böyle bir ilişki içerisinde olduklarını öğrendiğimiz zaman kıskanırdım. olayın içerisinde olmak beni gerdi o an eşimi düşünmedi bile.

Başlarım saygısına. Buna da saygı duymayıverin.kendi hayatları olabilir ama tekken napıyorsa yapsınlar. Yalnız bile değiller. Sizinle yaptıkları tatilde gözünüze de sokmasınlar Bi zahmet. Eşini kıskanacağın yerde kız arkadaşını mı kıskandın? Sen de bi abuksun. Tabi gerçeksen.

Aaaaaaa daha neler

Ne hayatlar be benimkinde evden işe işten eve

Kıskandım

ahir zaman ne günlere kaldık 23 yaşındayım z kuşağı derler bir de bunlara bak ya rabbim oy oy dehşet korkunçççç allah hidayet versin size. eşcinselseniz niye evlendiniz karı koca birbirlerini paylaşmaları nasıl mideniz alıyo daraldım ben

Benim için saygı duymak bir daha asla görüşmemek olurdu yoksa kim kimi kimle götürür bagane

okuduğunu anlamamışsın bile lütfen biraz kitap oku z kuşağı.

canımın çekmediğine eminim bana göre değil. karpuz kabuğu konusunda haklısınız gerçekten ama eşime bahsetmedim hiç ben rahatsız oldum vs diye aramızda da konuşmadık konuyu.
Yeni üye, enteresan bir konu.He gülüm, he yavrum heee.

`