Kiz arkadasimin eski erkek arkadasi ?

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
once kisa bi ozet mahallemden yakin bi kiz arkadasim lisede tanisip 8 yil ciktigi sevgilisini 2012 yilinda terk etti sirf parasi pulu isi gucu olmadigindan yahu askere gtmis gelmis daha o yasta adamdan ne beklenir simdi 4 yil oldu adam bi ise girdi toparladi kendini evini yaptirio arabasini aldi.. Bizim kizda bu 4 yil icerisinde hali vakti yerinde olan kendi isi olan bi adam buldu ciddiler cocuk buna tapio adeta.. Fakat gecen bi hukuksal dava yuzunden herseyini kaybetme esigine geldi ve bizim kiz ne dese begenirsiniz ben onunla herseyini kaybederse evlenmem nie kendimi yakayim dedi ben sok oldum.. Ya uzuldugum ne biliyormusunuz o eski lisedeki cocuk hala bu kizi sevio gecen karsilastik unutamadim onu hala seviyorum dedi ben simdi ne diyeyim deymez senin gibi kalbi guzel bi insan o kizi sevme o paracinin teki mi diyeyim cok uzuldum kizlar ya hic adil deyil hic neden onu hala sevio onu terk etti para icin sevgiyi sebilmeyi haketmio biz insan oglunneden sevgimizi haketmeyen insalara omrumuzu adariz boyle hep

Hala seviyorsa çocuk ya saftır ya da kızla tekrar sevgili olup bak neydim ne oldum diye göstermek istiyordur.
Arkadaşın mala mülke aşık, kişiye değil.
Tamam insan sıkıntı çekmez istemez ama sevdiği insan zor durumdayken de elini bırakmaz.
Bırak hiç karışma ne yaparlarsa yapsınlar.

Ya bence insanları ilişki tercihlerine göre yargılamak doğru değil. Rahat yaşam istemek bana absürd gelmiyor. Bile bile lades denemek evet fazla açık sözlülük ama saçma ya da kötü değil. Aşk sevgi falan cidden maddi sorunlar gırtlağa gelene kadar.

O zamanında terk edilen çocuğa da denecek bir şey yok. Saf demek ki, uyarsan nolur uyarmasan nolur.

Biraz kız böyle şanslı olduğu için kıskanmışsınız sanki.. ama hayat böyle işte dünyanın en iyi en güzel insanı
aldatılabilir, değer görmeyebilir.. bazıları da sevmedikleri halde çok sevilebilirler.

Ee bize ne, sana ne bundan?
İnsanlar evlenecekleri insanlarda istedikleri kriterleri aramakta özgürdür. Kimi paraya bakar, kimi tipe, kimi zekaya.

Senin eski sevgiliye ilgin mi var?
Yaşasın bize ne, sana ne yazabilen biri dedim, sonra bir baktım ki sen. Boşa sevindim, hala etrafta bizene sanane yazanlar var, biliyorum

Kızı çok da haksız bulamadım, kimse başka seçeneği olabilecekken sefalete bile isteye gitmek istemez.

Eski erkek arkadaşı da doğrudur sevmiştir kimsenin duygularını değiştiremiyoruz , gidip o kız paracı falan desen de sevmeye devam eder

Keser döner sap döner o sap bir gün senin kız arkadaşına.... hakediyor zaten...

Niye boşa sevindin ayol. Sadece ikimiz kalsak da bitmeyeceğiz kuzum..
İşte üçüncü bir kişi daha var zannettim, sayı artıyor sandım.

Hayır bir de bunun yazımı yanlış değildi, birden bozuldu. Şu çok hojdur ama benene capsi çıktı, ondan sonra herkes ilkokul bilgilerini sıfırladı.

Kız yolunu bulmuş napacan sıkıntı çekmiş de daha çekmek istemiyorsa olabilir akıllı kız..

Yavaş yavaş artacak merak etme.

O kadarcık yazım yanlışı olur en azından ne demek istedikleri anlaşılıyor. Sana bana ters o ayrı.

Herkes neden konu sahibine yüklenmiş yok sana ne yok kötü bi şey değil bu. Kötü bi şey arkadaşlar. Evet herkes rahat yaşam ister, paranın hayatımızdaki yerini önemini kimse inkar edemez. Ama elini tuttuğun beraber olduğun adam malını kaybedince terketmek yarı yolda bırakmak adiliktir.

Kötü zamanında yanında olmadığın insanın iyi zamanını haketmiyorsun demektir. Parasız zamanında elini bıraktığın adamın, zenginliğini yaşamayı haketmiyorsundur.

Konu sahibinin kimsede gözü olduğu falan da yok, onun yaşadıklarını eski konularından biliyorum. Muhtelemen ''terkeden sevmeyen haketmeyen kız böyle sevilirken ben neler yaşadım, o çocuk kendisini hiç haketmeyen kızı hala unutamıyor, tıpkı benim eski nişanlımı unutamamam gibi'' demek istemiş. Şu an ki psikolojisiyle böyle şeyler düşünmesi normal.

Tanımadığınız insana neden bu kadar sinirlendiniz ki? Neden hakediyor, neyi hak ediyor yani?
Sizce yaptığı dogruyu bana söyler misiniz? Bu böyledir kim kime nasılsa aynısı yıllar sonra da olsa geri döner... bundan kaçış yok "karma"

Arkadasinın tercihi bizi de seni de ilgilendirmez. Arkadaşın aşk kadını değil mantık kadını demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…