Kiz arkadasimin eski erkek arkadasi ?

çocuk da gözün mü kaldı gız

ayrıca arkadaşın yerinde sen olsan ne yapardın
arkadaşı olarak eminim hep desteklemişsindir

işi gücü olmayanla gelecek düşünmemesi normal (ama onca zaman bekeleyip ayrılması anormal başka problemleri vardır)
hukuksal olarak herşeyini kaybedecek adamdan vazgeçmesş de normal
çünkü detayını bilmiyoruzadam kaybettiğinde toparlyamacayak gibi üstüne borç çıkacaksa normal

Sizce yaptığı dogruyu bana söyler misiniz? Bu böyledir kim kime nasılsa aynısı yıllar sonra da olsa geri döner... bundan kaçış yok "karma"

Doğru ya da yanlış kendi hayatı kendi seçimleri. En başta yazdığım gibi bize ne? Haberi bile olmayan bir insanı genele açık bir forum sitesinde insanlara malzeme etmek de etik değil. O da karmaya dahil değil mi? Konu sahibine de keser sap dönecek mi?

Kız adamların yakışıklılığına, zekasına, aşkına, sevdasına, kaşına gözüne değil de cüzdanına bakarak seçiyor bunu tercih ediyor diye yargılamaya hakkınız yok. Hakediyor demeye hiç hakkınız yok.

Tanımadığınız insana neden bu kadar sinirlendiniz ki? Neden hakediyor, neyi hak ediyor yani?

Sephoraa, senin yorumlarını her zaman beğenirim, çoğu konuda benim düşündüğüm şeyi yazmış olursun hep. Takip ettiğim, sevdiğim belli başlı kişilerdensin. Ama maalesef bu kez katılmıyorum. Tamam zengin birisiyle evlenmek isteyebilir, bunu kriter seçebilir, hayatına bu kriterlere bakarak birini alabilir, ama benim kızdığım nokta şu, adamı zaten hayatına almış, ciddi bi ilişkisi varmış, seviliyormuş, sırf adam parasını malını kaybetti diye terkedilir mi? iyi günde yanında olup kötü günde terketmesi insanlığa sığar mı? Eşin şu an bütün parasını kaybetse, kötü bir duruma düşse, onu terkeder misin? Gerçi para senin için, konudaki kız kadar önemli bir kriter değildir belki, ama diyelim ki paraya çok önem veren birisin, sırf bu yüzden hayatındaki adamı terkedebilir misin? Bence etmezsin. Etmemeliyiz zaten.

Bu da benim görüşüm, eşim bir hayli zengin ama kendini bir işçi olarak tanıttı ve evlilik teklifinden sonra gerçekleri ögrendim, şimdi ben bu adamı herseyini kaybetse ve bu yüzden terketsem bana da döner yaptıgım, Evren'de bu enerjiden kaçış yok. Siz öyle düşünebilirsiniz ama ben böyle düşünüyorum. Benim yaptıklarım da bana döndü ve bana yapılanlarda sahibine döndü. Ben burda bir ayıp görmüyorum...

Bana seninde kiz arkadasinin eski sevgilisine karsi hislerin varmis gibi geldi.. Hicbirsey söyleme sonra sen kötü olursun herkes verdigi kararlarin sonuclarini yasiyacak

<<< 3 ncü kişi

alan alsın satan satsın herkes mutlu olsun ya da olmasın.sanki biraz kıskanılmış bu yakın arkadaş ya da askerden gelen çocuk kafaya takılmış.buraya onu açılıp kız linç edilince yaşananlar değişmeyecek sen de rahatlamayacaksın emin ol.

Arkadaşınızı kıskanıyor gibi bir haliniz olmakla birlikte, dilimizi doğru yazmayı deneseniz nasıl olur?Deyil yerine değil gibi..

Kimiin ne olacağı hiç belli olmaz. Düşmez kalkmaz bir Allah demişler. Arkadaşınız da kendi bilir. Yaşam onun maalesef diyebilecek bir şey yok. Eski sevgilisi de büyük ihtimal onun vazgeçmesini yedirememiş ve unutamamış. Başkasını bulsun derim.

Herkes kendisiyle kimin ne için beraber olduğunu bilir bence ,kaç senelik sevgililer erkek kızın maddiyatçı olup olmadığını anlamadı mı illaki anlamıştır,diğer eski sevgilisi de niye terkedildiğini az çok biliyordur zamanında ya da tahmin ediyordur,o kişi maddi durumunu toparlayıp sevdiği kız yanında olsunda isterse parası için olsun diye kızla tekrar birlikte olacaksa kendi kararı.

Tamam insani açıdan çok doğru bir yerden bakıyorsunuz ona sözüm yok ama bu bir tercihtir ve sizi ilgilendirmez yani eski sevgiliye ilginiz varsa bilemem o da sizi bağlar zaten.
İkinci olarak da bir arkadaşın dediği gibi lütfen güzel dilimizi katletmeden yazın yazacaklarınızı,"deyil" şeklinde bir ifade yok "değil" olacak doğrusu, bir de "y" ve "r" harfleri ne etti size neden kullanmıyorsunuz ? haketmio değil hak etmiyor yazın nolur gözüm acıyor okurken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…