Sizce yaptığı dogruyu bana söyler misiniz? Bu böyledir kim kime nasılsa aynısı yıllar sonra da olsa geri döner... bundan kaçış yok "karma"
Tanımadığınız insana neden bu kadar sinirlendiniz ki? Neden hakediyor, neyi hak ediyor yani?
Bu da benim görüşüm, eşim bir hayli zengin ama kendini bir işçi olarak tanıttı ve evlilik teklifinden sonra gerçekleri ögrendim, şimdi ben bu adamı herseyini kaybetse ve bu yüzden terketsem bana da döner yaptıgım, Evren'de bu enerjiden kaçış yok. Siz öyle düşünebilirsiniz ama ben böyle düşünüyorum. Benim yaptıklarım da bana döndü ve bana yapılanlarda sahibine döndü. Ben burda bir ayıp görmüyorum...Doğru ya da yanlış kendi hayatı kendi seçimleri. En başta yazdığım gibi bize ne? Haberi bile olmayan bir insanı genele açık bir forum sitesinde insanlara malzeme etmek de etik değil. O da karmaya dahil değil mi? Konu sahibine de keser sap dönecek mi?
Kız adamların yakışıklılığına, zekasına, aşkına, sevdasına, kaşına gözüne değil de cüzdanına bakarak seçiyor bunu tercih ediyor diye yargılamaya hakkınız yok. Hakediyor demeye hiç hakkınız yok.
İşte üçüncü bir kişi daha var zannettim, sayı artıyor sandım.
Hayır bir de bunun yazımı yanlış değildi, birden bozuldu. Şu çok hojdur ama benene capsi çıktı, ondan sonra herkes ilkokul bilgilerini sıfırladı.
Arkadaşınızı kıskanıyor gibi bir haliniz olmakla birlikte, dilimizi doğru yazmayı deneseniz nasıl olur?Deyil yerine değil gibi..once kisa bi ozet mahallemden yakin bi kiz arkadasim lisede tanisip 8 yil ciktigi sevgilisini 2012 yilinda terk etti sirf parasi pulu isi gucu olmadigindan yahu askere gtmis gelmis daha o yasta adamdan ne beklenir simdi 4 yil oldu adam bi ise girdi toparladi kendini evini yaptirio arabasini aldi.. Bizim kizda bu 4 yil icerisinde hali vakti yerinde olan kendi isi olan bi adam buldu ciddiler cocuk buna tapio adeta.. Fakat gecen bi hukuksal dava yuzunden herseyini kaybetme esigine geldi ve bizim kiz ne dese begenirsiniz ben onunla herseyini kaybederse evlenmem nie kendimi yakayim dedi ben sok oldum.. Ya uzuldugum ne biliyormusunuz o eski lisedeki cocukhala bu kizi sevio gecen karsilastik unutamadim onu hala seviyorum dedi ben simdi ne diyeyim deymez senin gibi kalbi guzel bi insan o kizi sevme o paracinin teki mi diyeyim cok uzuldum kizlar ya hic adil deyil hic neden onu hala sevio onu terk etti para icin sevgiyi sebilmeyi haketmio biz insan oglunneden sevgimizi haketmeyen insalara omrumuzu adariz boyle hep
işte busen kap cocugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?