Kızlar benim Tr.'de yakın bi kız arkadaşım vardı. 9 aydır filan tanışıyoruz ama kısa sürede samimi oluverdik. okuldaki münazara topluluğunda tanışmıştık, ayrıca tesadüfen aynı lisede okuduğumuzu da öğrendik, o benden 2 dönem üstteymiş. böylece kısa sürede samimileştik.
ben onu arkadaş grubuma da tanıştırmıştım. bazen de o ben ve sevgilim üçümüz yemeğe filan giderdik. sevgilim bana yemek ısmarladığı zaman onu da ayırmadı ona da ısmarladı. biryere gideceksen onu da davet ettik. ayrıca sevgilimle defalarca onu evine bıraktık.
şimdi ben yurtdışında değişim öğrencisiyim birkaç aylığına.. geçen gün sevgilimle tel.de konuşuyoduk dedi ki o arkadaşın bana hiç selam vermiyo.. defalarca karşılaşmışlar kız ya dilinin ucuyla selam vermiş ya da görmezlikten gelmiş. ya çok sinir oldum kızlar. medeni insani ilişkiler bunlar, sen o çocuğun defalarca çyını kahvesini içtin, yemeğini yedin, arabasıyla evine bırakıldın bi sor nasılsın diye.. ben senin arkadaşınım beni sor gözde'yle görüşüyor musunuz filan diye.. kızın nankörlüğüne çok sinir oldum. bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı var derler bu hemen pislik yapmaya başlamış. kızlar ben buna haddini bildirmek istiyorum,yani suratına yaptığı terbiyesizlikleri çarpıp utandırmak istiyorum. direk "sen benim sevgilime selam vermiyormuşsun" desem çok mu aşırı olur? kızlar fikrinizi bekliyorum.
belki de kız yanlış anlaşılmayayım diye böyle yapıyor. "gözdece yanında yok, yanlış anlaşılmayayım " vs falan diye düşünüyor.
ayrıca sizde arkadaşlarınızın çay içti,kahve içti, evine bıraktık bilmem ne diye üzerinde hak iddia edemezsiniz. bu nankörlük değildir. arkadaşımın sevgilisiyle bende ancak selamlaşırım. arkadaşımı sormak için sevgilisiyle değil, arkadaşımı arar kendisiyle konuşurum.
Ben bir terbiyesizlik göremedim.Madem kız selam vermiyor erkek arkadaşın verseymiş selamını.
Öyle bir anlatmışsın ki sanki kız sevgilene hakaretler küfürler etmiş de sen de bunu ödeteceksin.
Ayrıca kız sevgilinle daha samimi olsaydı bu sefer de " benim yokluğumda sevgilime asılıyor" diye dertlenirdin.
bi selam vermeyle hiçbirşey yanlış anlaşılmaz ki, sonuçta başbaşa sinemaya filan gitmeyecekler bi selam verip küçük bi sohbet edecekler. ayrıca biz bir arada çok takılmıştık ve sevgilimle o da arkadaş olmuştu. ben kızın üzerinde hak iddia etmiyorum ama bu yaptığı çok çok ayıp. çoğu zaman selam bile vermiyormuş görmezlikten geliyormuş hatta. sevgilim de doğal olarak üzülmüş.
Kızlar benim Tr.'de yakın bi kız arkadaşım vardı. 9 aydır filan tanışıyoruz ama kısa sürede samimi oluverdik. okuldaki münazara topluluğunda tanışmıştık, ayrıca tesadüfen aynı lisede okuduğumuzu da öğrendik, o benden 2 dönem üstteymiş. böylece kısa sürede samimileştik.
ben onu arkadaş grubuma da tanıştırmıştım. bazen de o ben ve sevgilim üçümüz yemeğe filan giderdik. sevgilim bana yemek ısmarladığı zaman onu da ayırmadı ona da ısmarladı. biryere gideceksen onu da davet ettik. ayrıca sevgilimle defalarca onu evine bıraktık.
şimdi ben yurtdışında değişim öğrencisiyim birkaç aylığına.. geçen gün sevgilimle tel.de konuşuyoduk dedi ki o arkadaşın bana hiç selam vermiyo.. defalarca karşılaşmışlar kız ya dilinin ucuyla selam vermiş ya da görmezlikten gelmiş. ya çok sinir oldum kızlar. medeni insani ilişkiler bunlar, sen o çocuğun defalarca çyını kahvesini içtin, yemeğini yedin, arabasıyla evine bırakıldın bi sor nasılsın diye.. ben senin arkadaşınım beni sor gözde'yle görüşüyor musunuz filan diye.. kızın nankörlüğüne çok sinir oldum. bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı var derler bu hemen pislik yapmaya başlamış. kızlar ben buna haddini bildirmek istiyorum,yani suratına yaptığı terbiyesizlikleri çarpıp utandırmak istiyorum. direk "sen benim sevgilime selam vermiyormuşsun" desem çok mu aşırı olur? kızlar fikrinizi bekliyorum.
merhaba conum,şu senin kız arkadaşın sevgilinle ilgilenmemesinin sebebi,güya sen yoksun ya yanlış anlaşılmasın diye iletişim kurmuyordur...hani sen duyarsan laf olur söz olur filan.inan bana bazı kızlar böyle düşünür(aslında birazda kendilerinden korkarlar) belkide sevgilindeen hoşlanıyordur da onu sensiz görse ne bilim hoşlandıgını belli etmekten korkuyordur,böyle düşünenlerin sayısıdaa çok...bence sen hiççç uyuyan yılanı uyandırma derim conum.belliki kız kendine güvenemiyor,o halde sendee ona saygı duy ve ona güvenme derim..öpüldün byeeee
Bence sikayetcisiniz bu durumdan ama siz yokken sevgilinize yakin davransa daha kotu,bosverin daha iyi boyle benceKızlar benim Tr.'de yakın bi kız arkadaşım vardı. 9 aydır filan tanışıyoruz ama kısa sürede samimi oluverdik. okuldaki münazara topluluğunda tanışmıştık, ayrıca tesadüfen aynı lisede okuduğumuzu da öğrendik, o benden 2 dönem üstteymiş. böylece kısa sürede samimileştik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?