Ne yapacağımı bilemediğim önemli bir konu var ve üçüncü kişilerin yorumuna ihtiyacım var. Çok aradayım. Benimle 2 yıl kadar önce sevgili olmak isteyen biri vardı, kendisini kabul etmedim. Ama bana çok değer veren, bende aklı başında(!) izlenimi bırakan biriydi. Yani sevgilim olmasa da onunla konuşmayı, fikir alışverişi yapmayı seviyordum. Onu reddettikten bir süre sonra da hayatımdan tamamen çıkardım. Daha sonra biriyle sevgili olmaya başlamış, duyduğum kadarıyla oldukça ciddilermiş. Bu olayların üzerinden 1 yıl geçti. Onu arkadaş olarak özlediğimi fark ettim, doğum günüydü bir süre önce. Kutladım, sadece değer verdiğim için. Ancak konuşma çok farklı yerlere gitti. "İyi geceler prenses" le bitirdi o günkü konuşmayı. Mutlu olmadığı izlenimi bıraktı bende. Ben de arkadaşımı aradım, bunda bir gariplik var dedim. Bana hak verdi. Her neyse. Konuşmalar 1 hafta devam etti. Ve inanılmaz boyutlarda mesajlar attı bana... Kalbim sende, her şeyine kadar takip etmiştim seni vs vs. Bir sevgilim demediği kaldı. 1 hafta sonra konuşmalar bitti, daha doğrusu başının yanacağını anlayınca, bu böyle olmaz ben aldatıyorum diyerek bitirdi konuşmayı. Bana gelince, onun gözümde kesinlikle değeri kalmadı. Ama duyduğum kadarıyla kız arkadaşıyla işleri iyice ciddiye bindirmişler, birbirlerini aileleriyle tanıştırmışlar. Sizce bu konuşma hiç olmamış gibi mi davranmalıyım, yoksa kız arkadaşını haberdar mı etmeliyim? Kendim açısından susmak en iyisi çünkü olayın boyutunu tam olarak bilmeyenler, ilk mesajı attığım için beni suçlayacak. Öte yandan onun bir şey olmamış gibi hayatına devam etmesi de sinirimi bozuyor, her ne kadar bir şey hissetmesem de. Ve gitgide ciddileşiyorlar, kızın hiçbir şeyden haberi yok. Haberdar etsem, inanmayabilir de. Sizce ne yapmalıyım?
Son düzenleme: