• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız Arkadaşına Aldatıldığını Söylemeli miyim?

gizemmm19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
200
9
0
İstanbul
Ne yapacağımı bilemediğim önemli bir konu var ve üçüncü kişilerin yorumuna ihtiyacım var. Çok aradayım. Benimle 2 yıl kadar önce sevgili olmak isteyen biri vardı, kendisini kabul etmedim. Ama bana çok değer veren, bende aklı başında(!) izlenimi bırakan biriydi. Yani sevgilim olmasa da onunla konuşmayı, fikir alışverişi yapmayı seviyordum. Onu reddettikten bir süre sonra da hayatımdan tamamen çıkardım. Daha sonra biriyle sevgili olmaya başlamış, duyduğum kadarıyla oldukça ciddilermiş. Bu olayların üzerinden 1 yıl geçti. Onu arkadaş olarak özlediğimi fark ettim, doğum günüydü bir süre önce. Kutladım, sadece değer verdiğim için. Ancak konuşma çok farklı yerlere gitti. "İyi geceler prenses" le bitirdi o günkü konuşmayı. Mutlu olmadığı izlenimi bıraktı bende. Ben de arkadaşımı aradım, bunda bir gariplik var dedim. Bana hak verdi. Her neyse. Konuşmalar 1 hafta devam etti. Ve inanılmaz boyutlarda mesajlar attı bana... Kalbim sende, her şeyine kadar takip etmiştim seni vs vs. Bir sevgilim demediği kaldı. 1 hafta sonra konuşmalar bitti, daha doğrusu başının yanacağını anlayınca, bu böyle olmaz ben aldatıyorum diyerek bitirdi konuşmayı. Bana gelince, onun gözümde kesinlikle değeri kalmadı. Ama duyduğum kadarıyla kız arkadaşıyla işleri iyice ciddiye bindirmişler, birbirlerini aileleriyle tanıştırmışlar. Sizce bu konuşma hiç olmamış gibi mi davranmalıyım, yoksa kız arkadaşını haberdar mı etmeliyim? Kendim açısından susmak en iyisi çünkü olayın boyutunu tam olarak bilmeyenler, ilk mesajı attığım için beni suçlayacak. Öte yandan onun bir şey olmamış gibi hayatına devam etmesi de sinirimi bozuyor, her ne kadar bir şey hissetmesem de. Ve gitgide ciddileşiyorlar, kızın hiçbir şeyden haberi yok. Haberdar etsem, inanmayabilir de. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Haber verin tabiii nekadar iyi edersiniz.Önce erkek arkadaşına msj atın sonra konuşun sonra muhabbet başka yerlere gitsin sessiz kalın sonrada kendi kendinize gelin güvey olup mutsuz olduğunu düşünün sonrada kıza haber verip ayrılmalarına neden olun çok büyük sevaba girersiniz vallahi ne kadar iyi niyetlisiniz...Demek ki 3. şahıslar bu psikolojiyle hareket ediyor.Ben şahsen değil önceden bir hoşlanma durumu olan erkek arkadaşı normal erkek arkadaşımı dahi kız arkadaşı varsa aramam hayatındaki kişi yanlış anlamasın diye düşünürüm görüşmek istiyorsa o beni arar planlarda 4'lü yapılır. Erkekte hatalı ama olayı tetikleyen sizsiniz kusura bakmayın...

bence bu konuda siz de suçlusunuz sevgilisi olduğu halde bu derece konuşmasına izin vermeyip konuşmayı kesmeliydiniz ki çocuk yaptığını anlayıp demiş konuşmayalımi diye sevgilisine gidip böyle böyle dediğinizde kız size sen neden haftalarca madem sevgilimle konuştun dediğinde ne cevap vereceksiniz bence kimseye bişey demeyin bi kadını mutsuz etmekten öteye gidemezsiniz

Haber verin tabiii nekadar iyi edersiniz.Önce erkek arkadaşına msj atın sonra konuşun sonra muhabbet başka yerlere gitsin sessiz kalın sonrada kendi kendinize gelin güvey olup mutsuz olduğunu düşünün sonrada kıza haber verip ayrılmalarına neden olun çok büyük sevaba girersiniz vallahi ne kadar iyi niyetlisiniz...Demek ki 3. şahıslar bu psikolojiyle hareket ediyor.Ben şahsen değil önceden bir hoşlanma durumu olan erkek arkadaşı normal erkek arkadaşımı dahi kız arkadaşı varsa aramam hayatındaki kişi yanlış anlamasın diye düşünürüm görüşmek istiyorsa o beni arar planlarda 4'lü yapılır. Erkekte hatalı ama olayı tetikleyen sizsiniz kusura bakmayın...

Evet erkek arkadaşına mesaj attım ama tamamen iyiniyetliydim, kendisi konuşmanın yönünü değiştirdi, hayatındaki kişiyle de bir tanışıklığım yok yalnızca onun doğum gününü kutladım. Kendisi bana seni seviyorum, prenses, kalbim sende vs demek yerine pekala cevaplamayabilirdi. 4lü yapılacak bir plan da yok söz konusu kişi farklı şehirde, yani hiçbir şekilde iletişimimiz yoktu doğum günün kutlu olsun dedim. Doğru anlatabilmek amacıyla bu açıklamaları yaptım, yorumunuz için teşekkür ederim.

bence bu konuda siz de suçlusunuz sevgilisi olduğu halde bu derece konuşmasına izin vermeyip konuşmayı kesmeliydiniz ki çocuk yaptığını anlayıp demiş konuşmayalımi diye sevgilisine gidip böyle böyle dediğinizde kız size sen neden haftalarca madem sevgilimle konuştun dediğinde ne cevap vereceksiniz bence kimseye bişey demeyin bi kadını mutsuz etmekten öteye gidemezsiniz

Çocuk yaptığını anladı ama yapacağını yaptıktan sonra anladı. Bu da benim nazarımda bir şey ifade etmiyor. Hatasını anlasa da anlamasa da aldatma aldatmadır, ister bir gün sürsün ister bir hafta. Yorumunuz için teşekkürler.

Adamın niyeti zaten bozuk sana karşı zaten ışık yakınca oda ipleri değiştirdi.. Belki de amacı senden intikam almaktı bilemeyiz hermneyse senin bir hatan var ne niytele olursa olsun erkeklerin niyetleri tektir ve ortadadır senın düşünmen lazımdı.

Bilmiyorum ben olsam karışmam daha doğrsuu öyle mesajda atmazdım hoş ya.

Bence olabildiğince uzak dur bir daha konuşmaya çalışırsa söyle niyetini yani uzak dur işte.

Adamın niyeti zaten bozuk sana karşı zaten ışık yakınca oda ipleri değiştirdi.. Belki de amacı senden intikam almaktı bilemeyiz hermneyse senin bir hatan var ne niytele olursa olsun erkeklerin niyetleri tektir ve ortadadır senın düşünmen lazımdı.

Bilmiyorum ben olsam karışmam daha doğrsuu öyle mesajda atmazdım hoş ya.

Bence olabildiğince uzak dur bir daha konuşmaya çalışırsa söyle niyetini yani uzak dur işte.

Yani kimse inanmadı sanırım burda ama gerçekten kötü niyetle mesaj atmadım, hatta cevap bile beklemiyordum, sadece doğum günün kutlu olsun dedim. Buralara kadar geleceğini bilemedim. Sevgilisini sevdiğini düşünüyordum ben de. Zaten kendisiyle iletişimim artık asla olmayacak, bana ulaşamaz hiçbir şekilde. Teşekkür ediyorum yorumun için.

erkek haklı siz haksızsınız demiyorum o zaten suçlu ama sizde bu suça ortak olmuşsunuz.bu kadar etik düşünen biriyseniz niyetinin farklı olduğunu anladığınız an senin sevgilin yok mu benimle nasıl böyle konuşuyosun rahatsız oluyorum diyerek pekala susturabilirdiniz.

erkek haklı siz haksızsınız demiyorum o zaten suçlu ama sizde bu suça ortak olmuşsunuz.bu kadar etik düşünen biriyseniz niyetinin farklı olduğunu anladığınız an senin sevgilin yok mu benimle nasıl böyle konuşuyosun rahatsız oluyorum diyerek pekala susturabilirdiniz.

Konuşmalarında ileri gittiği için uyardım zaten. Beni böyle tanımanı istemem vs diye diye uzadı işte.

Yani kimse inanmadı sanırım burda ama gerçekten kötü niyetle mesaj atmadım, hatta cevap bile beklemiyordum, sadece doğum günün kutlu olsun dedim. Buralara kadar geleceğini bilemedim. Sevgilisini sevdiğini düşünüyordum ben de. Zaten kendisiyle iletişimim artık asla olmayacak, bana ulaşamaz hiçbir şekilde. Teşekkür ediyorum yorumun için.

Hayır canım neden inanmayayım. Ben diyorum ki zaten sen iyi niyetle yapmıştırsın ama erkek işte sütü bouzk bunların töbe ya hepsi böyle herşeyi yanlış anlıyabiliyorlar...Akılları güçleri başka yerde. Çok iyi neiyetli olsaydı zaten böyle birşeye kalkışmazdı sen bence olabildiğince uzak dur bu konudan.. Daha fazla başına dert almamış olursun

Hayır canım neden inanmayayım. Ben diyorum ki zaten sen iyi niyetle yapmıştırsın ama erkek işte sütü bouzk bunların töbe ya hepsi böyle herşeyi yanlış anlıyabiliyorlar...Akılları güçleri başka yerde. Çok iyi neiyetli olsaydı zaten böyle birşeye kalkışmazdı sen bence olabildiğince uzak dur bu konudan.. Daha fazla başına dert almamış olursun

Çok teşekkür ederim canım yorumun için. Haklısın sanırım. En iyisi karışmamak.

Adam zaten bence şuan ciddi düşündüğü kızı seviyor . Size de uzaktan ayak yapmış işte sizden yeşil ışık görünce, klasik azgın erkek sendromu.
Sizi sevse, sizin yanınızda olurdu.
Kız zaten size inanmaz. Boşuna mesaj atmayın.
Ayrıca, maalesef iyi niyetinize hiç inanmadım. Biraz sorgulayın bilinçaltını bakalım .
Siz bence, hala sizi seviyor mu ? Unuttu mu onu anlamak istediniz...
2 yıl boyunca peşinizden koşan birine bunca zaman sonra hayatına birini sokmuşken yani sizsiz iyiyken , ne diye doğum gününü hatırlayacak kadar değer verdiğinizi gözüne sokup mesaj atıyorsunuz, tamamen mantık dışı.
Günaha davet dedikleri sizinki gibi bir şey olsa gerek.

Son düzenleme:
Adam zaten bence şuan ciddi düşündüğü kızı seviyor . Size de uzaktan ayak yapmış işte sizden yeşil ışık görünce, klasik azgın erkek sendromu.
Sizi sevse, sizin yanınızda olurdu.
Kız zaten size inanmaz. Boşuna mesaj atmayın.
Ayrıca, maalesef iyi niyetinize hiç inanmadım. Biraz sorgulayın bilinçaltını bakalım .
Siz bence, hala sizi seviyor mu ? Unuttu mu onu anlamak istediniz...
2 yıl boyunca peşinizden koşan birine bunca zaman sonra hayatına birini sokmuşken yani sizsiz iyiyken , ne diye doğum gününü hatırlayacak kadar değer verdiğinizi gözüne sokup mesaj atıyorsunuz, tamamen mantık dışı.
Günaha davet dedikleri sizinki gibi bir şey olsa gerek.

Kız bana inanır çünkü mesajlar var, ekran görüntüsü kopyalama yöntemiyle elimde mevcut. Kızı sevse, bunu yapmazdı yani ne sebeple olursa olsun birini seviyorsan bir başkasına seni seviyorum demezsin. Burada söz konusu benim iyi niyetim veya kötü niyetim değil, sonuç olarak ne niyetle olursam olayım sevgilisi olan, 1.derece sorumluluğu olan ben değilim. E günaha davet ettiysem gelmesin o da, her davet edene gitmek mi gerekiyor azgın erkek sendromu diye bunu olmamış mı saymak lazım? Bence hayır. Teşekkür ediyorum yorumunuz için.

Kız bana inanır çünkü mesajlar var, ekran görüntüsü kopyalama yöntemiyle elimde mevcut. Kızı sevse, bunu yapmazdı yani ne sebeple olursa olsun birini seviyorsan bir başkasına seni seviyorum demezsin. Burada söz konusu benim iyi niyetim veya kötü niyetim değil, sonuç olarak ne niyetle olursam olayım sevgilisi olan, 1.derece sorumluluğu olan ben değilim. E günaha davet ettiysem gelmesin o da, her davet edene gitmek mi gerekiyor azgın erkek sendromu diye bunu olmamış mı saymak lazım? Bence hayır. Teşekkür ediyorum yorumunuz için.

Gerçek anlamıyla düşünürsek o kızı da sevmiyor tabi ama en azından ona senden çok ya da herhangi birinden çok değer verdiği ortada.

Gerçek anlamıyla düşünürsek o kızı da sevmiyor tabi ama en azından ona senden çok ya da herhangi birinden çok değer verdiği ortada.

Haklı olabilirsiniz bu beni rahatsız da etmiyor. Burada beni ilgilendiren tek konu, bana yaptığı konuşmalar ve bu konuşmaların onun yüzünü kızartacağı. Kız arkadaşıyla samimiyeti, ciddiyeti vs beni enterese etmiyor. Madem bu konuşmaları yaptı, yükünü de taşıması gerekiyor. Yani bana değer vermiyor diye üzülüyor değilim.

Evet çocuk yanlış yapmış , sen yanlışa ortam hazırlamışsın.
Ama ben senin kızı düşündüğünden kıza diyeceğine inanmadım.
Sanki ayrılmaları seni mutlu edecek gibi .

Haklı olabilirsiniz bu beni rahatsız da etmiyor. Burada beni ilgilendiren tek konu, bana yaptığı konuşmalar ve bu konuşmaların onun yüzünü kızartacağı. Kız arkadaşıyla samimiyeti, ciddiyeti vs beni enterese etmiyor. Madem bu konuşmaları yaptı, yükünü de taşıması gerekiyor. Yani bana değer vermiyor diye üzülüyor değilim.

Bence gayet de net, arı, duru üzülüyorsunuz..
Onun yüzünü kızartmak isteseydiniz,
konu ileri safhalara geldiğinde kızartabilirdiniz..
Ne engel oldu buna?
SİZİN SORUNUNUZ ESKİ HAYRAN İLE,
KIZLA DEĞİL Kİ..
Madem öyle, onun yüzünü kızartamak istiyorsunuz,
ararsınız adamı kızartırsınız yüzünü,
kızla iletişime geçmekteki amaç ne?

Çocuk zaten sizin hata olduğunuzu anlayıp iletişimini kesmiş sizinle..
Ne oldu anlamadım, hata yapıyorum, demesi mi,
eskisi gibi peşinizden koşmaması mı üzdü sizi?

Siz dediniz zaten, onu özlediğimi farkettim, diye..
Özlediğinizin farkındasınız ama
adamın hatasını anlayıp,
geri adım atmasının üzerinizde oluşturduğu
reddedilme travmasının farkında değilsiniz..

Kıza söylemekteki amacınız farklı sizin..

Kızın size inanacağı gibi saçma bir düşünceye kapılmışsınız..
Diyorsunuz ya, elimde msj kayıtları var, diye,
o kayıtlardaki ilk mesajı tamaaamen iyi niyetle kimin attığınıda gösterin ama.. :34:

Düşünceniz, ortalığı karıştırmak amacı güdüyor gibi,
en azından yazınızdan bu anlaşılıyor..
ben böyle düşünüyorum..
Ne kızı ne de eski hayranınızı düşünüyorsunuz..
Sadece egonuzu düşünüyorsunuz !!

Evet çocuk yanlış yapmış , sen yanlışa ortam hazırlamışsın.
Ama ben senin kızı düşündüğünden kıza diyeceğine inanmadım.
Sanki ayrılmaları seni mutlu edecek gibi .

Kızı düşünmüyorum zaten, aslında ayrılmalarını da düşünmüyorum yani istediğim bu da değil. Onun hiçbir şey yapmamış konuşmamış gibi hayatına devam etmesine sinir oluyorum, bu bana adil gelmiyor. Kızı neden düşüneyim ki, sevgilisi bile düşünmemiş. Önemli olan herkesin yaptığının sorumluluğunu taşıması, alması bu kadar. Eğer gerçekten birbirlerini seviyorlarsa olay ortaya çıksa da devam ederler, ama en azından yaptığının sorumluluğunu almış olur.

Back
X