• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız Arkadaşına Aldatıldığını Söylemeli miyim?

farkında mısınız?
egolarınız yüzünden acımasızlaşıyorsunuz ..!!!

Mükemmel bir yorum ...

Bir mesaj atmakta ne var, seni seviyorum demedim sonuçta diyorsun da, O kadar zamandan sonra doğum gününü hatırladığın biri sevmediğin, değer vermediğin ,nefret ettiğin biri olamaz herhalde değil mi?
Kaçak dövüşme canım :34:
Doğum gününden daha özel bir şey var mı bir adım için ? Yapma ALLAH aşkına.

Son düzenleme:
Valla bence senin daha ilk mesajı atmanla başlamış saçmalık.
Öylesine doğum gününü kutladım hikaye,bal gibide yoklamışsın ondan gelecek bi tepkiyi.
Akabinde sevgilisi olduğu halde seninle gayet samimi konuşmalar yaparken aklın nerdeydi? Madem bu konularda bu kadar hassassın pekalada çocuğa "kız arkadaşın varken benimle bu tarz konuşman yanlış" diyip muhabbetini kestirip atabilirdin ama senin gayette hoşuna gitmiş bu durum.
Sonrada çocuk hatasını anlayıpta bu yanlışa bi son verince kusura bakma hırstan deliye dönmüşsün ve şuanda bunun acısını çıkartmaya çalışıyosun, yani ben bunu kıza söylemeliyim haberi olsunda nasıl bi insanla beraber olsun ayakları hikaye.
Olayın özeti budur.
He bide kıza söylesende amacına ulaşabiliceğini sanmıyorum,ayrılmazlar bence:1:

Mükemmel bir yorum ...

Bir mesaj atmakta ne var, seni seviyorum demedim sonuçta diyorsun da, O kadar zamandan sonra doğum gününü hatırladığın biri sevmediğin, değer vermediğin ,nefret ettiğin biri olamaz herhalde değil mi?
Kaçak dövüşme canım :34:
Doğum gününden daha özel bir şey var mı bir adım için ? Yapma ALLAH aşkına.

teşekkür ederim canım:42::42:

ve senin yorumun da öyle..:16: ve sonuna kocaman bir gülücük ilave etmek istiyorum :1::1:

Yanlışı sen yapmışsın.

O erkek zaten karaktersizmiş..

Ciddi ilişkisi varken senden medet ummuş, ama bakmış ki sen ilişkiye yeşil ışık yakıyorsun,

Bu da ciddi ilişki ister, elimdekinden olmayayım demiş..

O kızla konuşacak cesaretin varsa konuş tabi ki.

Ama ilk mesaj atanın sen olduğunu unutma.

Aldatan kadar birlikte aldattığı da suçlu..

Eğer o kişinin kız arkadaşını aldattığını düşünüyorsanız, sizinle aldatmış oluyor. Eğer ortada böyle bir durum varsa, siz de kız arkadaşı olduğunu bildiğiniz biriyle görüşerek hata yapmışsınız demektir. Siz o kız arkadaşın yerinde olmak ister miydiniz? Hiç sanmıyorum. Bence ikinizde hatanızın farkındayken ve geri adım atmışken hiç mevzuyu devam ettirmeyin. Siz bir dönem ilgisinden hoşlandığınız birinin hala size karşı duyguları olup olmadığını merak etmişsiniz bence. Ama erkeklere inanmayın yine de. Zamanında siz onunla sevgili olsaydınız, inanın aklının ucunda bile olmazdınız şimdi. Sadece yaşanmamışlıkların verdiği merak var içlerinde. Eğer sizi sevseydi zaten hayatında biri olmazdı, sizi beklerdi siz ona evet diyene kadar.

Sen nasıl bı tipsin ya inşallah kendın kazdıgın kuyuya kendın düşersın o erkegın yerınde olsam bu düşüncelerını bilsem seni cümle aleme rezıl ederdım

Lütfen ya... durduk yere size zaafı olan birine msj atmanız "doğum günü bahane" her yerde açıkça yeşil ışık yakmaktır..Bunun tek anlamı vardır o da "kendini hatırlatmak"tır :31: illa kelimelerle belirtmene gerek yok.. iyi niyetliyim diyerek sadece kendini kandırırsın.. :ssz:

Benim erkek kuzenim, hiç alakası yokken durduk yere doğum gününde msj atan kızla evli şu anda.. sen de sanırım bunu umuyorsun.. :ssz: ama kuzenimin sevgilisi yoktu...

ilk adımı sen atmışsın..sevgilisi olduğunu bile bile ve ciddi bir ilişkisi olduğunu bile bile adamla sohbet etmişsin.. üzerine adam zaten ş...siz atlamış hemen.. ama neyse ki sevgilisinin değerini anlamış,yanlıştan dönmüş ve ilişkisine sahip çıkmış.. :ssz: olaya bak..

şimdi burada hatanın büyüğü kimde? uşak mı suçlu acaba :27: :37:

Ha siz sadece o kızı düşünüyorsunuz yani, hani aldatıldı ya? Adam geldi durduk yere sana mesaj attı değil mi? Sen eski muhabbetinizi özle, doğum gününde mesaj at, sonra mutsuz olduğunu düşün bla bla bla..
Cin gibisin maşallah.. :37:

Hiç tanımadığın bir kızın geleceği için mi endişelisin =)

Madem ahlaki değerlerin çok yüksek, o zaman kendini sorgulayacaksın. Ciddi bir ilişkisi olan ve zamanında sana zaafı olmuş bir erkeğe neden doğum günü mesajı atılır ?

Cevaplar çok açık, bir kez sen reddetmişsin, o da senden acısını çıkarmış, şimdi güvendiği kadına geri dönmüş, bence senin şu an hissettiğin hazımsızlık. Adamın bunu kasıtlı yaptığına eminim, aklının bir köşesinde olsun, reddettiğin bir adamı bir daha dürtme, böyle canın acır. Erkekler için ego meselesidir bu işler, sessizce yoluna devam et, kimsenin de üzülmesine sebep olma. Bir musubet bin nasihatten evladır. İnsanları reddedip sonra aklına gelince yoklamanın böyle acı sonuçları olabilir. Muhabbetini çok seviyorum, seninde bana zaafın var, hadi biraz görüşelim sonra da sen git tarzında ilişkiler insanlarda kötü izler bırakır, intikam sebebi yaratır. Yapma bir daha, kendi hayatına bak.

Son düzenleme:
Nasıl bir anlayış çerçevesine sahipsiniz onu çözemedim.
Resmen ilişki bozmak için fırsat arıyorsunuz.
Çok değer veriyorsanız zamanında kabul etseydiniz, vermiyorsanız o numaranın 1 yıldır hala telefonunuzda ne işi var?
İnsanlar en yakınlarına bile aldatıldıklarını söyleyemiyor ki ara bozmayayım sonra ben suçlu olurum diye, siz şu an "yuva yıkan kadın" konumundayken ne hakla kıza söyleyebileceğinizi düşünüyorsunuz. Siz eskide kalmış birisiniz bence konumunuza göre davranın.
Erkeklerin de her yeşil ışık yakan kadına koştukları bir gerçek o kısma yorum yapma gereği bile duymuyorum...

Yani kimse inanmadı sanırım burda ama gerçekten kötü niyetle mesaj atmadım, hatta cevap bile beklemiyordum, sadece doğum günün kutlu olsun dedim. Buralara kadar geleceğini bilemedim. Sevgilisini sevdiğini düşünüyordum ben de. Zaten kendisiyle iletişimim artık asla olmayacak, bana ulaşamaz hiçbir şekilde. Teşekkür ediyorum yorumun için.

İlk mesajını kötü bir niyetle atmamış olabilirsin (sence tabi), ama baktın mesajlaşmalar farkı boyutlara gidiyor bunu engelleyebilirdin, iletişimi kesebilirdin. Çünkü sevgilisi olduğunu ve sevgilisi ile de ciddi olduklarını biliyordun.

Ama seninde hoşuna gitmiş ki ilerletmişsin mesajlaşmayı.

Kusura bakma ama bu durumda suçlu tamamen sensin.

Kıza anlatırsan da eline bişey geçeceğini pek sanmıyorum, yani kız o çocuktan ayrılıp, çocuğu sana yar etmez, hani senin beklentin buysa.

Herkese yorumları için çok teşekkür ederim. Üzerinde düşünmediğim noktalarda da düşünmemi sağladılar en azından. Anlaşılamadığımı düşündüğüm yorumlar için de; belki ben aktaramadım. Sonuç olarak, ne yapacağıma karar verdim. Yöneticilerden de konumun kapatılmasını rica ediyorum. Fikrini söyleyen herkese teşekkürler.

Muhabbetin ilerlemesine izin verdiniz. belki de hoşunuza gitti kimbilir.
Daha sonra adam yanlış yaptıgını anlayıp sizinle muhabbeti kesti.
Sonra kıza söyleyip söylememekte kararsız kaldınız.

Neden sevgilisini seçtiği için mi? :ssz:

Bence sen 1 hafta sonra ilgisi kesilmiş diye intikam almak için kız arkadaşına haber vermek istiyorsun. Egonla ilgili tamamen. Istersen haber ver hiçbir şeyi değiştirmez. Benim 2 ay önce evlenmiş, en son 1 sene önce gördüğüm adam fake profil açıp msg attı bana Facebook'tan. Söylediğim tek şey de "Karın iyi biri, seni de öyle bilsin" olmuştu. Vicdan değil sendeki, ego kısacası.

Hey Allahım, neden burada sorumluluğu sadece bana yüklüyorsunuz anlamıyorum? Hata yapmadım attığım mesajın da arkasındayım, ben ilan-ı aşk etmedim. Beyefendi madem o kadar sadıktı cevap vermeyecekti, cevap verip de üstüne bir de sevdiğini söylerse ben ne yapabilirim? Oh ne güzel, sevdiğini söyle söyle konuş konuş sonra hata yaptım de çekil kenara. Kusura bakmayın, o kadar basit değil. Arkasında duramayacağı laflar etmeyecek o zaman, ediyorsa da başına gelene katlanacak. Siz mi affedicisiniz yoksa gerçekten önemsiz de hata bende mi, anlayamadım. Böyle bir şeyin "hatasını anlamış farkına varmış"ı olur mu? Yani sesini yükseltiyor hatasını anlıyor vs değil ki, başka bir kıza seni seviyorum diyor, bunun hatasını anlaması olur mu?

size tavsiyem SEVİYORUM kelimesine bu kadar anlam yüklemeyin
malesef artık SEVİYOYURM kelimesi çok kolay kullanılır oldu insanlar duygularından emin olmadan bile bu kelimeyi kullanabiliyorlar ayrıca

ve yaşınız kaç bilmiyorum ama bana 19-20 gibi geldi
böyle şeyler ne ilk olabilir ama son olmayacaktır hayatınızda inanın dünya sizin hayal ettiğiniz kadar sağlam değil bu anlattığınız ne ki diyorum sadece size
ilerde bir zaman ya ne komik şeyler yapmışım diyebilirisiniz inanın bana

ayrıca adam haksız evet ben sizi çok haksız bulmadım yani tabiki bir arkadaşınıza mesaj atabilirsiniz bu gayet doğal
onun devam ettirmemesi konusundada hem fikirim
fakat bunu diğer bayana söylemenizin hiç bişi ifade edeceğini düşünmüyorum
daha çok siz kırılcaksınız çünkü sonucunda hiç bişi olmayacak
ve bencede siz onların ayrılmasını istiyorsunuz gibi geldi

Herkese yorumları için çok teşekkür ederim. Üzerinde düşünmediğim noktalarda da düşünmemi sağladılar en azından. Anlaşılamadığımı düşündüğüm yorumlar için de; belki ben aktaramadım. Sonuç olarak, ne yapacağıma karar verdim. Yöneticilerden de konumun kapatılmasını rica ediyorum. Fikrini söyleyen herkese teşekkürler.

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Back
X