Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kız Arkadaşınız Sizin Tanışıp Bişey Paylaşamadığınız Erkekle İlişki Yaşamaya Başlasa?
Ben ılımlı bir tavır sergileyemezdim açıkçası...
Yakın arkadaşın her şeyden haberi olsun ama benle olmadı diye gitsin onla bir şeylere başlasın...
Arkadaşlık bunu mu gerektirir..
Bence hayır..Bana ters bir durum...
Nasıl size normal geliyor bilmem ...
kesinlikle katılıyorum.başıma böyle bir olay geldi ve ben ikisini de hayatımdan sildim.bana bunun normal olduğunu,tepkimin fazla olduğunu söyleyenler olduğunda anlam veremedim.bir de bu yüzden vicdan azabı duyup bir ilişkiye tam olarak başlayamadıklarını filan söylemişler.suçlu gibi kaldım ortada.asla kabullenemem,çok iğrenç bir şey bence..
Ben ılımlı bir tavır sergileyemezdim açıkçası...
Yakın arkadaşın her şeyden haberi olsun ama benle olmadı diye gitsin onla bir şeylere başlasın...
Arkadaşlık bunu mu gerektirir..
Bence hayır..Bana ters bir durum...
Nasıl size normal geliyor bilmem ...
bu benim aşırı kıskanç, kendini beğenmiş, benden başkasına bakmasın, başkası olma kendin ol, bi dakka başka neydisempatiksalakcinni herneyse işte bunlardan olduğumun kanıtı falan değildir. 3454387584 madde sıralayacak kadar da bu konuya yoğunlaşmak için hayatımdan ve gıymatlı beyin hücrelerimi şeedemicem affola. aklinialirimsmile efendime söyleyeyim bunun tek nedeni beni beğenmediği halde benimle görüşmüş biridir karşımdaki. bendeki elektirik onda da olsaydı bu kadar çabık manita yapamazdı. zaten dizide romeo bildiğin piç afedersin bacım. küfür anada değil, diğer manada. çapkın falan değil, o kelimenin başka karşılığı yok kusura bakmayın sempatiksalakcinni adamda duygu yok ki,arzuya karşı da yok. tek olay hırs onun. selenayı da sevmiyo. (diziyi öyle izlemek ki karakterlerin adını öğrenememek) arkadaşım da böyle sevmediği halde kızlarla görüşen bi adamın ne mal olduğunu çözdüğü halde peşinden gidecek kadar kişilik yoksunluğu yaşadığı için hayatımdan uzaklaşmaya hak kazanmıştır. beeence. isterseniz kararımı temyize yollayabilirsiniz. sempatiksalakcinni
o madde sıralayan arkadaşın yazısını okurken de tüylerim ürperdi ayol, kısırlaştırma falan. sokaktaki erkekler kısırlaştırılmasın onlar da şeker yiyebilsinler sempatiksalakcinni
Ben zaten diziden hiç hoşlaşmamıştım,hiç yorum yapmiim.:1closedeyes:. (baştan sona seyretmişliğim de yok zaten,kim kimi kıskanıyo kim kimin anası kızı, onu bilem annamadım..)
O X-Men de itici gelmişti bana zaati:dilcikar: