Kız bebeğe kesik baş tekmeletiliyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
IŞİD destekçilerinden şok fotoğraf
Terör örgütü IŞİD bu kez minik bir bebeğe bir Suriye askerinin kesilmiş başına tekme attırdı. Üstelik korkunç olaya dair bir de fotoğraf çekip sosyal medyada paylaştılar.
Sitene Ekle

IŞİD destekçilerinin Twitter'da paylaştığı fotoğraflar yine kan dondurdu. IŞİD'in katliam düzenlediği yerlerde çekildiği tahmin edilen fotoğraflarda, infaz edilen Suriye askerlerinin bedenlerinden ayrılmış kafalarına bebekler tekme attırılıyor. IŞİD’in son katliam görüntülerinden biri de geçtiğimiz günlerde küçük çocukların kafaları satırla vurulurken çekilmişti. Çocukların suçu ise Allah’a küfrettikleri iddiasıydı. milliyet

inanamıyorum, o kadar normalleşmiş ki bunlar, çocukların yüz ifadelerine bakılınca sanki sıradan bir gün

bir de bebeği tutanın suratına bakın, eğleniyor adam resmen

Diyecek birşey bulamıyorum artık ben herkes me kadar rahat çocukların umuru değil çok korkunç bir manzara..

Bunlar kendilerine müslüman diyorlar değilmi..
Yazıklar olsun sizin gibi sakallı yobazlara,şerefsiz herifler..

Bunun benzerini yahudiler de yaptirdı çocuklarına, bilmiyorum bu kadar tepki verildi mi onlara?
Dıştan baktığımızda müslüman olduğunu söyleyenler yapınca saydırmak gırla gidiyor.
Dünya çekilmez bi hal aldı.
Artık dünyada şeffaf, objektif bakış açısıyla bakan kalmadı.
Kötüye kötü denmiyor.
Kötülüğü kim yapmış ona göre muamele ediliyor. Ona göre durum kötü oluyor.

Buyrun ışidi savunun biraz isterseniz, savunacak gibisiniz, hatta bana göre savunmuşsunuz. Şöyle bir manzarada olay mı yarıştıralım. Ay hadi bakalım hangisi daha kötü? Yahudiler mi daha kötü ay yoksa müslüman ışid mi daha kötü? Bu mu yani?

Gerçek müslümana bu davranışlar yakışmaz , İslam ile bağdaşmaz da o nedenle daha çok tepki gösteriyorum kendi adıma . Çünkü bunlar kendi pisliklerini , vahşiliklerini İslam adı altında yaparak aynı zamanda İslama laf getirip , iftira ediyorlar , karalamaya çalışıyorlar .
Lanet olsun bunlara da , aynı amacı güden herkes de , tüm teröristlere de .

Ne derseniz diyin. Dünyadaki tüm kötülüklere ses çıkarılmalı.
Ölçüsünü kimin yaptığı değil kötülüğün derecesi belirlemeli.
Bu a, b, c, d... tarafı için de geçerli...
Ne yazık ki iyi kötü kavramı yok dünyada. Bu durum beni gidişatımız konusunda dehşete düşürüyor.
İsrail binlerce bebek kıyarken Amerika savunma derken, işlerine gelen bi durumu vahşet olarak tanımlıyor.
Aynı şey ülkemizde de geçerli.
Müslüman bi bebeğe titreyen kalp, insanlığa sığmayan vahşete de titremeli.
Ama acılarımız bile işimize geldiği gibi oldu artık. Benim üzüldüğüm tam olarak bu.

Burada kimse sadece müslümanlara üzülmüyor.. Aynı durumda kim olsak aynı acıyı aynı üzüntüyü hissederdim ben.. Burada en çok dikkat çeken kızılan nokta onların İslam adı altında bunu yapıyor olmaları.. Dünya Müslümanları İslam dinini bu şekilde tanıyor artık..

Geri zekalılar insarğm die müslümanım diye geziyorlar.caniler ya. Dinimizi alet etmeyin bari yuh.islam merhamettir, huzurdur. Düsmanlık öldürme yoktur... yasalardı islamı bilirlerdi...yazıklar olsn... çocukların pskljsni düsünemiyorum...

Bir de müslümanlarmis gibi davraniyorla ya. Yok Allaha küfür etmisler yok Allaha sunu yapmislar. Tövbe yarabbim. Müslüman olan öldürmenin dinde haram oldugunu bilir ki bi insanin canini almak baska bi insanin haddi degil... Cocuklarda nasil normal biseymis gibi bakiyolar. Ben basligi okurken tüylerim diken diken oldu... Resmen cani yetistiriyolar. Allahim hidayet versin hepsine.

Ne demek istediğinizi anlıyorum kimseyi kimseden üstün tuttuğunuz yok kötüye kötü denilsin diyorsunuz sadece.. haksızlık vahşet nerdeyse ve kim yapıyorsa kim olduğuna bakmadan aynı tepkiyi verebilmeli herkes israile de lanet olsun ışide de onlar gibi olan herkese de..

Akşam haberlerde gösterdi,ezidi kadınları üzerinden pazarlık yapıyorlardı..
Ahlaksız bunlar,adi yaratıklar..

alakası yok...şiddet şiddettir.bakın köpeğini sahibi başına vura vura öldürmüş..yine herkez tepki verdi..orta doğu geri kaldı neden petrol var..buna sahip olmak isteyen vampirler var..Müslüman Hristiyan vs..her türlü çıkar odaklarının eli bu kana bulaşmıştır..bunda empatilik olay yok..kurban kesiminde hayvanlara eziyet olayını konuşurken Müslüman çocuklara bu görüntüleri yaşatan yine kendi ülkelerini yöneten insanlardır..

Nerde bir insan kiyimi olsa hemen "Israil de yapmisti, Yahudi de yapmisti" diye mukayese edilmek isteniyor, ne demek isteniyor anlamiyorum. Israil de yapmissa eger o zaman normaldir mi denmek isteniyor? O zaman ses cikarmamak mi lazim? Boyle haberleri gormezden gelmek, tepki gostermemek mi lazim? Nedir derdiniz? Ha, Israil'e tepki gosterilmemesi ise derdiniz, bu da yalan. Oyle olsa sizin nerden haberiniz olacakti teee dunyanin obur ucunda olan olaylardan? Israilde olan bitene degil dunya, Israillinin kendisi bile tepki gosteriyor en basta. bakin, NewYorkta en son Gazze ablukasina Yahudilerin tepkisi:
ABD'de binlerce Yahudi İsrail'i protesto etti.

Kur'an Sevdalılarının Dikkatine

Yaklaşık 100 bin Yahudi, New York'ta İsrail'in Siyonist politikalarına karşı eylem yaptı.

"SİYONİZM YAHUDİLİK DEĞİLDİR"

Kendilerini Geleneksel Yahudiler olarak tanımlayan topluluk "Siyonizm Yahudilik değildir" şeklinde slogan attı. New York'ta 10 blok uzunluğunda bir caddeyi dolduran Yahudiler, İsrail'i ve İsrail ordusunu protesto etti.

Siz musluman dunyasinda bu kadar muslumanin bir araya gelip de kendilerinden olani protesto ettigini gordunuz mu ki konusuyorsunuz, ya da bol keseden salliyorsunuz mu demeliyim?

Siz musluman dunyasinda bu kadar muslumanin bir araya gelip de kendilerinden olani protesto ettigini gordunuz mu ki konusuyorsunuz, ya da bol keseden salliyorsunuz mu demeliyim?
Ataist ve deist arkadaşlarımız eleştiriyor..Müslüman olup eleştiren azınlık bir kesim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…