Buyrun ışidi savunun biraz isterseniz, savunacak gibisiniz, hatta bana göre savunmuşsunuz. Şöyle bir manzarada olay mı yarıştıralım. Ay hadi bakalım hangisi daha kötü? Yahudiler mi daha kötü ay yoksa müslüman ışid mi daha kötü? Bu mu yani?Bunun benzerini yahudiler de yaptirdı çocuklarına, bilmiyorum bu kadar tepki verildi mi onlara?
Dıştan baktığımızda müslüman olduğunu söyleyenler yapınca saydırmak gırla gidiyor.
Dünya çekilmez bi hal aldı.
Artık dünyada şeffaf, objektif bakış açısıyla bakan kalmadı.
Kötüye kötü denmiyor.
Kötülüğü kim yapmış ona göre muamele ediliyor. Ona göre durum kötü oluyor.
Gerçek müslümana bu davranışlar yakışmaz , İslam ile bağdaşmaz da o nedenle daha çok tepki gösteriyorum kendi adıma . Çünkü bunlar kendi pisliklerini , vahşiliklerini İslam adı altında yaparak aynı zamanda İslama laf getirip , iftira ediyorlar , karalamaya çalışıyorlar .Bunun benzerini yahudiler de yaptirdı çocuklarına, bilmiyorum bu kadar tepki verildi mi onlara?
Dıştan baktığımızda müslüman olduğunu söyleyenler yapınca saydırmak gırla gidiyor.
Kötüye kötü denmiyor.
Burada kimse sadece müslümanlara üzülmüyor.. Aynı durumda kim olsak aynı acıyı aynı üzüntüyü hissederdim ben.. Burada en çok dikkat çeken kızılan nokta onların İslam adı altında bunu yapıyor olmaları.. Dünya Müslümanları İslam dinini bu şekilde tanıyor artık..Ne derseniz diyin. Dünyadaki tüm kötülüklere ses çıkarılmalı.
Ölçüsünü kimin yaptığı değil kötülüğün derecesi belirlemeli.
Bu a, b, c, d... tarafı için de geçerli...
Ne yazık ki iyi kötü kavramı yok dünyada. Bu durum beni gidişatımız konusunda dehşete düşürüyor.
İsrail binlerce bebek kıyarken Amerika savunma derken, işlerine gelen bi durumu vahşet olarak tanımlıyor.
Aynı şey ülkemizde de geçerli.
Müslüman bi bebeğe titreyen kalp, insanlığa sığmayan vahşete de titremeli.
Ama acılarımız bile işimize geldiği gibi oldu artık. Benim üzüldüğüm tam olarak bu.
Ne derseniz diyin. Dünyadaki tüm kötülüklere ses çıkarılmalı.
Ölçüsünü kimin yaptığı değil kötülüğün derecesi belirlemeli.
Bu a, b, c, d... tarafı için de geçerli...
Ne yazık ki iyi kötü kavramı yok dünyada. Bu durum beni gidişatımız konusunda dehşete düşürüyor.
İsrail binlerce bebek kıyarken Amerika savunma derken, işlerine gelen bi durumu vahşet olarak tanımlıyor.
Aynı şey ülkemizde de geçerli.
Müslüman bi bebeğe titreyen kalp, insanlığa sığmayan vahşete de titremeli.
Ama acılarımız bile işimize geldiği gibi oldu artık. Benim üzüldüğüm tam olarak bu.
alakası yok...şiddet şiddettir.bakın köpeğini sahibi başına vura vura öldürmüş..yine herkez tepki verdi..orta doğu geri kaldı neden petrol var..buna sahip olmak isteyen vampirler var..Müslüman Hristiyan vs..her türlü çıkar odaklarının eli bu kana bulaşmıştır..bunda empatilik olay yok..kurban kesiminde hayvanlara eziyet olayını konuşurken Müslüman çocuklara bu görüntüleri yaşatan yine kendi ülkelerini yöneten insanlardır..Bunun benzerini yahudiler de yaptirdı çocuklarına, bilmiyorum bu kadar tepki verildi mi onlara?
Kötüye kötü denmiyor.
Ataist ve deist arkadaşlarımız eleştiriyor..Müslüman olup eleştiren azınlık bir kesim...Siz musluman dunyasinda bu kadar muslumanin bir araya gelip de kendilerinden olani protesto ettigini gordunuz mu ki konusuyorsunuz, ya da bol keseden salliyorsunuz mu demeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?