Kız bebeğe kesik baş tekmeletiliyor

Siz musluman dunyasinda bu kadar muslumanin bir araya gelip de kendilerinden olani protesto ettigini gordunuz mu ki konusuyorsunuz, ya da bol keseden salliyorsunuz mu demeliyim?
Abd nin yönetiminiihapisanesini,polisini karalayan okadar çok film varki..leon da polis uyuşturucu işinin içindeydi..örtbas ediyordu örneğin..eleştiri sonsuz...
Bizde bir eleştiri yap anarşist derler solcu derler derlerde derler...sütten çıkmış akkaşığız

Oyle.. Yahudi yapiyor, ama ozelestiri de yapiyor. Ki dunya yuzunda Yahudiler kadar birbirini tutan, birbirinin elinden tutup yukselten bir kavim yoktur, oyle oldugu halde. Bir avuclar, ama hersey onlarin elinde, bu nasil oluyor saniyorsunuz? Ote yandan muslumanlar hic bir suclamayi kabul etmedikleri gibi Musluman olup olmadigina dahi inanmadiklari bir kesimin suclarini baska dinleri karalayarak aklamak zorunda hissediyorlar kendilerini, sadece bu ISID adindaki caniler kendilerine musluman yakistirmasi yaptiklari icin.. Anlamak mumkun degil.

anlaşılmaz,anlamayada çalışmamak gerek

Ne Müslümanı arkadaşım..işidmi Müslüman..dünyanın her yerinden gidiyorlar..ayda 5 bin liraya kafa kesmeye..para ile tutulmuş caniler,cellatlar bunlar...bir amaçları yok ne özgürlük ne vatan ne çoluk çocuk..paralı caniler bunlar..ne Müslümanlığı!

Ben ne demişim orda.
Ben de aynı şeyi söylemiştim zaten.
Müslümanlar değil müslüman olduğunu söyleyenler demişim.
Ay iyiki bişey yazmışım şuraya anlamak istemeyenler yazdığımı benden alıntı yapıp durmasın yeterr artık lütfen
İnsanlar birbirini anlamamaya çalıştıkları kadar anlamaya çalışsa bi problem kalmıycak.
Bi kere daha alıntı yapmışsınız benden.
Durup durup sonra bi daha..
Tamam sizi anlıyorum.
Yeterince pişman oldum yazı yazdığıma daha fazla kendinizi doldurup bana cevap yazmayın lütfen rica ediyorum.

Son düzenleme:
dediğin şeyi yapmaya çalıştım arkadaşım..empatiyi..
hitler zamanında kafayı sıyırttığı için Yahudileri diri diri yaktı,sabun yaptı...gaz odalarıa çıplak götürüldüler anadan doğma kadınlı erkekli sonra gaz verilip boğuldular..üstlerine benzin döküp yaktılar...
anlatıyorsun oh olmuş diyorlar...
bunların sağcı dinci kesimi ne yaptı benzer şeyi filistinde yaptı...
gezi olayında öldürülen çocuk için oh olsun pislik dendi..
kobanedekiler içinde...
insanın doasında var ayırımcılık demekki..

Yazı diliyle herşey ifade edilmez ya.. Diyorum ki tamam kardeşim yazdığıma pişmanım belki yeterince ne demek istediğimi Anlatamadım. Konuyu uzatmak istemiyorum. Bana cvp yazmazsanız mutlu olurum. Herkese sevgiler.

İşte ben de bundan bahsediyorum ama hiç kimse anlamadı. Anlamak istemedi.
Her grupta var bu.
Benim de filistinde ölen çocuklara oh iyi olmuş zamanında bizi satmasslardı diyen arkadaşlarım var, TV de keşke bi kaç ölüm olsa diye ağzından kaçıran spiker var. Benim de kızdığım aynı şeyler ama nedense beni kimse anlamadı burada.

neyse şimdi anlamış oldular üzülme

Bu nasıl bir manzara

o küçücük masum bebeğe yapılana mı yanayım o ölmüş insana yapılan saygısızlığa mı,

Bu nasıl bir caniliktir yahu şu adamın surat ifadesine bakın nasıl sırıtıyor

Allah sizin bin belanızı versin pislikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…