Kiz bebegim olacak isim bulamadim yardim

Aşağıdaki isimlerden hangisi daha güzel olur isimler karakteri yansıtıyor diye düşünüyorum?

• Ayla

OY: 6 21,4%
  • Elçin

OY: 5 17,9%
  • Bilge

OY: 7 25,0%
  • Zehra

OY: 6 21,4%
  • Gökçe

OY: 9 32,1%

• Ankete Katılan
    28
Benimde inşallah bir kızım olacak bizde menesa koyacaz Allah nasip ederse
Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin ama söylemesi pek zor canım iki e oluncamı nedir birde çok özür dileyerek sanki mesane gibi okunuyor akla geliyor .meslina daha güzel sanki tabi siz bilirsiniz fikir sadece.

Son düzenleme:
Aslında anketteki isimlerin hepsi güzel. Elçin, Gökçe ve Zehra isimlerini çok beğenirim. Ama ille de biri olacaksa Elçin diyorum🤗

Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin ama söylemesi pek zor canım iki e oluncamı nedir birde çok özür dileyerek sanki mesane gibi okunuyor akla geliyor .meslina daha güzel sanki tabi siz bilirsiniz fikir sadece.
Bizde değişik bir isim istiyorduk zaten herkes melisa diyor artık bir kız kardeşi olursa oda melisa olur ne diyelim ama zevkler hz.yusufun kızı menesa bizde ordan esinlendik açıkçası 😀😀

Banada ilk etapta oyle geldi...

Back
X