kaydirigubbakcemile5 kesinlikle aynı fikirdeyimvereliniortakAllah a dua etmen yeterli...:)
canım ben 2. kızıma tek ilişkiyle hamile kaldım 28 günde bir adet oluyodum adetimin 12. günü ilişki oldu
20 temmuz adet oldum 31 temmuz ilişki oldu
umarım işine yarar
diğer takvimlere üstüne basa basa inanma diyorum
yumurtlama zamanına 2 gün kala ilişki olursa bebek kız olur.nasıl mı?X kromozomu 2 yada 3 gün yaşayabiliyor.yumurtlama olduğu an bekleyen x kromozomlar hemen hucuuumm ediyor yumurtaya.spermde erkek yani Y kromozomu varsa 24 saat yaşayabiliyor ve kıza göre daha hızlı ilerliyor. bu sebeple erkek olması için yumurtlamanın olmuş olması gerekiyor..anlatabildim mi acaba.
canım rabbim eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin önemli olan bu.takvimler hesaplamalar hikaye yüce rabbim istediğimize kız istediğimize erkek veririz buyuruyor.fakat kardeşimde okuduğum ama ismini hatırlamadığım büyük alim kitaplarından(islami evlilik ve cinsel hayat) bölümünde okuduğum bir yazı vardı orada, erkek çocuk istiyorsanız adetnizin bitiminden hemen sonraki ilk 6 gün [soldan sağa doğru] birleşin.7 günden sonrası [sağdan sola] birleşmedede kız oluyor diye okumuştum.hatta yazıyı gelinimizle birlikte okuyorduk ve bu ay deneylim dedik.o erkek için bense kız için ikimizde hamile kaldık.gelinimizinki erkek,benimki kız,ama sadece yazıya güvenmedik, ikimizde el açıp rabbimizden önce hayırlısını istediklerimiz hayırlıysa muradımızı vermesini istedik.binlerce şükürler olsunki RABBİM muradımıza nail eğledi.İNŞALLAH rabbim hepinizn gönlüne göre verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?