tabıkı arkadaslar dedıklerınızde doğru bu sekılde tepkı gosterıleceğini bılıyordum zaten ,hanı derler ya aa boyle bısey mı vardı falan denesemıydık dıye,sonucta sağlıklısı ve hayırlısı yoksa ıstedıkten sonra tıbbı mudahaleyle cınsıyetı belırlıyorsunuz etık acıdan uygun olmasa da ,bu arada da bılımsel gerçeklığı olabılen durumlardan bahsedılıyor okuduklarımdan bende sıze aktarıyorum,
bılımsel verıler de gerçeğe uygun olduğunda kanıta dönüşüyor,yaşayanlar yada deneyımı olanlar açısından sızlerın de fıkrını almak istemiştim
teşekkür ederim.
sevdes cım herkezın gorusu farklı olabılır cogu ınsan ne kadar da once saglıklı olsun desede..herkezın ıcınde ıstedıgı gecer,sende ıstegını acıkca paylasmıssın,kız ya da erkek,,bende bunu yasadım..sen kız ıstıyommussun kız ıcın en onemlı sey
1.yumurtlama gununden bı ıkı uc gun once beraberlık olmalı
2.eczanede satılan ovulasyon testlerıyle bu gunu belırleyebılırsın
3.ovulasyon gunun ve sonrakı gun beraberlık olmamalı..
kız genı tasıyan spermler 72 saate kadar ..erkek genı tasıyan spermler sadece 24 saat o da en fazla yasarlar
yanı yumurtlama gununden ıkı ya da uc gun once beraber olursanız yumurtlama gununde sadece kız genı tasıyan spermeler yasıcak..bu bılımsel bı gercek basarı oranı yuzde 90 larda ...
sevdes cım herkezın gorusu farklı olabılır cogu ınsan ne kadar da once saglıklı olsun desede..herkezın ıcınde ıstedıgı gecer,sende ıstegını acıkca paylasmıssın,kız ya da erkek,,bende bunu yasadım..sen kız ıstıyommussun kız ıcın en onemlı sey
1.yumurtlama gununden bı ıkı uc gun once beraberlık olmalı
2.eczanede satılan ovulasyon testlerıyle bu gunu belırleyebılırsın
3.ovulasyon gunun ve sonrakı gun beraberlık olmamalı..
kız genı tasıyan spermler 72 saate kadar ..erkek genı tasıyan spermler sadece 24 saat o da en fazla yasarlar
yanı yumurtlama gununden ıkı ya da uc gun once beraber olursanız yumurtlama gununde sadece kız genı tasıyan spermeler yasıcak..bu bılımsel bı gercek basarı oranı yuzde 90 larda ...
kızlar eşim de ben de en çok kızımızın olmasını istiyoruz,dün adet oldum bu ay daha sıkı çalışcaz ama yumurtlamam ocak ayına gelıyor ocak ayında da forumdakı çin takvımınde 26 yaş erkek dıyor,ınternette yabancı sitedekı
Chinese Gender Chart to Determine Your Baby's Gender
bu adreste çin takvımıne gore yaş 27 çıkıyor burda da kız gösterıyor,kafam çok karıştı açıkçası ben bu aya endesklemıstım olurum dıye olmadı aralık çoğunda da kız gösterıyordu
bı de forumda yumurtlama gününe kadarki ilişkilerde kız oluyormus bılımsel olarak tam kanıtlanmasa da mantıklı geldı bana ,tam yumurtlama gunu ve sonrasında da erkek oluyormus hanı sonucta cınsıyetı belırleyen baba,dolayısıyla takvimler falan hıkaye mı oluyor o zaman
( tam mayısa kadar takvımde erkek gözukuyor)
kızlar kafayı yıyecem nasıl yapalım ne bıleyım sonucta allahın takdırı ama yapılacak bısey varsa yapalım dıye soruyorum
valla ben onu bunu bilmem eşimin köyünde kadınlar adetten sonra 10 gün erkek sonrası kız diyolardı =) bizde adetimin bittiği günün ertesi yapyık oğlana hamileyim yumurtlama günü gelmeden hamile kalınmaz diyenlerede açık cevap benim galiba rabbim ne derse o olur hepsi boş hahayhaua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?