Bebek İkinci El ~Kız bebek 0-12ay 50parça 50tl~

Aden25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
895
346
53

ÜRÜNLERİN ÇOĞU YIKANDI GİYDİRMEYE FIRSAT OLMADAN KÜÇÜLDÜ SIFIR GİBİ.
ÖRGÜ YELEKLER EL ÖRGÜSÜ KULLANILMADI SIFIR.
TAKASA AÇIK DEĞİLİM.İHTİYACIM OLDUĞU İÇİN SATIYORUM.

Gelincicegi 25e ındırdım yepyenı benım kızım daha 9aylık hıc durmadı ıcınde kullanmadık acıl ıhtycm oldgu ıcın bu fıyat bız cok dha yuksege almıstık

Elena Ceacusta Bu ürünler 0-12 ay arası bir yaş üzeri yok içinde malesef.2 tane falan elbise var 12.18ay yazan ama onlar da oyle yazdıgı gıbı buyuk degıl yanı.acıl ıhtıyacım oldugu ıcın toplu satıyorum 50tlye tek tek satarsam fıyat farklı olur bu sekılde toplu alım daha ıyı olur alan kısıye

Mune Başlığımı değiştirmek istiyorum,bu şekilde yaş belirtmediğim için karışıklık oluyor.Başlığı ~Kız bebek 0-12ay 50parça 50tl~yapabilir miyiz rica etsem?

Torunum 3 aylik kiz neler kaldi elinizde. Birde orgu olmasin icinde cunku cok var.cevaplarsaniz sevinirim. Birde yer neresi.

Merhaba,dıger konumu kapattım kalanları buraya ekledım toplu olarak 50tl dedım burada resmı olanların hepsı duruyor.Yer izmir,kargo en fazla 8.9tl tutar tarttıkları ıcın.örgü 2 yelek var sanırım kullanmadıgımız buraya ekledım ama zaten hepsının tanesı 1tlye gelıyor koyduklarımın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…