kız bebek bekLeyenLer aceLeeee

yaqqmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
55
4
46
İstanbul
kız bebek anneLeri yani doğum yapanLar tam 40 haftayı doLdurarak mı dogum yaptınız benım 2 gun kaLdı ve agrım sancım yok yarın doktora gıdıcem ve carsamba tam gunum doLuyor aLırLar mı doguma yoksa sancım faLan geLsin diye mi bekLerLEr aceLE cvp ne oluuuurrrrr :18:

kız bebek anneLeri yani doğum yapanLar tam 40 haftayı doLdurarak mı dogum yaptınız benım 2 gun kaLdı ve agrım sancım yok yarın doktora gıdıcem ve carsamba tam gunum doLuyor aLırLar mı doguma yoksa sancım faLan geLsin diye mi bekLerLEr aceLE cvp ne oluuuurrrrr :18:

Canim ben eylulde dogum yaptim kizim su an 9 aylik tan 40 haftam doldugu gun kontrole gitttim hic sancim falan yoktu ama doktorum haftasi dolunca kakasini yapabilir ve yutarsa zehirlenip olebilir diye bi aciklama yapinca hemen sezeryanla dogum yaptim allaha sukur kizim saglikli sekilde dunyaya geldi... allahim aenide ksa zamanda kavustursun yavruna hayirlisiyla..

bakarlar bi tehlike yoksa beklerler diye bilyrm normal doğum tam gününde olmaz her zaman

bende kız bebek doğurdum şuan 6.5 aylık 39.cu haftada oldu normal doğum yaptımsenin 40. hftan olduğu için sezeryan olma ihtimalin var çünkü bebek kakasını yapablio ama doktorun sağlam biriyse son dakkaya kadar bekletir seni yine sancın olmazsa suni sancı verir ama geç kalındıysa bebeğin hyatı tehlikeye girerse sezeryan diyebilir bide şunuda söliyim benim arkadaşım 42 haftalıktı normal doğum yaptı sancısını bekledi herkes bir diil tabikide sadece bilip yaşayıp gördüğümü paylaşıorum Allah yardımcın olsun

Back
X