Yanyana yazılmış olmaları dışında yok! İsimler de anlaşılıyor ama sorun başka sanırım!Seçeneklerde bir yanlışlık mı var ?
İlk tercihimiz aslında bizim de, yalnız kedi/köpek ismi olarak sık kullanıldığını fark ettik. O nedenle düşünmeye devam ediyoruz. Öneriniz için teşekkürlerBence bella guzl
Türkiye’deyim. Eşim İngiliz ben Rum kökenliyim. Bir de Türk ismi vermek istiyoruz buradaki yaşamında zorlanmasın diye. Gerçi Türk ismi deyince de buradaki isimlerin de ezici çoğunluğu Arapça, Farsça ya da son zamanlarda moda olan manasız uydurma isimler. Türk ismi öneriniz varsa ona da ayrıca memnun olurumHiçbir fikrim yok demeye geldimfikrin yoksa yazma di mi. Şeyden ötürü söylüyorum, Türkiyede değilseniz bulunduğunuz ülkenin Hayriye Fikriye gibi bir ismine mi denk gelir bilmediğimden oy yok
Önerim yok sağlıkla gelsin küçük hanımTürkiye’deyim. Eşim İngiliz ben Rum kökenliyim. Bir de Türk ismi vermek istiyoruz buradaki yaşamında zorlanmasın diye. Gerçi Türk ismi deyince de buradaki isimlerin de ezici çoğunluğu Arapça, Farsça ya da son zamanlarda moda olan manasız uydurma isimler. Türk ismi öneriniz varsa ona da ayrıca memnun olurum
Amin inşallah çok teşekkür ederizÖnerim yok sağlıkla gelsin küçük hanım
Hailey Baldwin’i çok beğenirim aklıma onun ismi geldiÖnerisi olan yok mu ?
Diğer dillerde de karşılığı olan güzel bir isim. TeşekkürlerMeryem
Listeye ekliyorum, ben de beğenirim ama siz yazana kadar aklıma gelmemişti. Çok teşekkürlerHailey Baldwin’i çok beğenirim aklıma onun ismi geldi
Yooo neden sorun olsun.Sorun olan nasıl bir yorum yapalım??Telaffuzunu birçok kişi bilmiyordur eminim .Turkce yazıldığı gibi okunan bir dil .Alışkın değiliz .Anlamlarını bilmiyoruz .Nerede yaşarsınız bilmiyoruz ..Yanyana yazılmış olmaları dışında yok! İsimler de anlaşılıyor ama sorun başka sanırım!
Grace ve Gigi benceÖnerisi olan yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?