Kız bebek için isim anketi

En güzeli hangisi ?

• Scarlett, Gigi, Stella, Grace, Bella (İsabella)

OY: 2 4,4%
  • Scarlett, Grace, Stella, Gigi, Bella

OY: 1 2,2%
  • Stella

OY: 7 15,6%
  • Grace

OY: 6 13,3%
  • Bella (İsabella)

OY: 30 66,7%

• Ankete Katılan
    45
Vanessa ismi de çok güzel kelebeklerin kraliçesi manasında. Kız bebeğe çok yakışır bence. Ömrü bahtı güzel olsun
Çok sevdiğim ve tercih edeceğim bir isimdi. Ama ailede biri yaşlı diğeri genç 2 Vanessa var. Pek sevilen karakterler değiller. Keşke böyle etkilenmesek ama tanıdığımız kişiler de olumlu olumsuz dokunuyor.

Haklısın. Özgün ve naif bir isim bulursun umarım.

Yaaa bizim için zahmet etmişsiniz, vardır bir hikmeti, Vanessa evet düşüneceğiz. Çok teşekkürler ablası, sizin de gönlünüze göre olsun her şey
Lori ismi de onurun ve zaferin simgesi imiş. İsimlerin insanların hayatına karakterine yansidigina inanıyorum. O yuzden isterim ki ayakları yere basan, saygınlığı olan, sevgi alıp verebilen, yürekli bir kız olsun.

Yaaa bizim için zahmet etmişsiniz, vardır bir hikmeti, Vanessa evet düşüneceğiz. Çok teşekkürler ablası, sizin de gönlünüze göre olsun her şey
Vivian ismi de çok tatlı. Burada duracağım ama her aklıma geleni yazmamaliyim hayat dolu demekmiş. Ben kulağa hoş geliyor diye düşündüm.

Lydia, Olivia olabilir.. Lydia ismi TR de de rahat kullaniliabilir ( Lidya olarak)
Saglikla kucaginiza almak nasip olsun

Vivian ismi de çok tatlı. Burada duracağım ama her aklıma geleni yazmamaliyim hayat dolu demekmiş. Ben kulağa hoş geliyor diye düşündüm.
Vanessa’yı tekrar ve ciddi düşünmeye başladık. Teşekkür ederim çok

sağlıkla doğsun.
deniz aylin ve meryem başka dillerde de olan isimler olduğu için önermek istedim.
türkçe inci, ipek, banu önerebilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…