Çok sevdiğim ve tercih edeceğim bir isimdi. Ama ailede biri yaşlı diğeri genç 2 Vanessa var. Pek sevilen karakterler değiller. Keşke böyle etkilenmesek ama tanıdığımız kişiler de olumlu olumsuz dokunuyor.Vanessa ismi de çok güzel kelebeklerin kraliçesi manasında. Kız bebeğe çok yakışır bence. Ömrü bahtı güzel olsun
Yaaa bizim için zahmet etmişsiniz, vardır bir hikmeti, Vanessa evet düşüneceğiz. Çok teşekkürler ablası, sizin de gönlünüze göre olsun her şeyEki Görüntüle 2860175 cesur ve bağımsız kız çok tatlı imiş
Haklısın. Özgün ve naif bir isim bulursun umarım.Çok sevdiğim ve tercih edeceğim bir isimdi. Ama ailede biri yaşlı diğeri genç 2 Vanessa var. Pek sevilen karakterler değiller. Keşke böyle etkilenmesek ama tanıdığımız kişiler de olumlu olumsuz dokunuyor.
Lori ismi de onurun ve zaferin simgesi imiş. İsimlerin insanların hayatına karakterine yansidigina inanıyorum. O yuzden isterim ki ayakları yere basan, saygınlığı olan, sevgi alıp verebilen, yürekli bir kız olsun.Yaaa bizim için zahmet etmişsiniz, vardır bir hikmeti, Vanessa evet düşüneceğiz. Çok teşekkürler ablası, sizin de gönlünüze göre olsun her şey
Vivian ismi de çok tatlı. Burada duracağım ama her aklıma geleni yazmamaliyimYaaa bizim için zahmet etmişsiniz, vardır bir hikmeti, Vanessa evet düşüneceğiz. Çok teşekkürler ablası, sizin de gönlünüze göre olsun her şey
Vanessa’yı tekrar ve ciddi düşünmeye başladık. Teşekkür ederim çokVivian ismi de çok tatlı. Burada duracağım ama her aklıma geleni yazmamaliyimhayat dolu demekmiş. Ben kulağa hoş geliyor diye düşündüm.
Lidya Türk ismi seçeneği olarak aldım. Çok teşekkürlerLydia, Olivia olabilir.. Lydia ismi TR de de rahat kullaniliabilir ( Lidya olarak)
Saglikla kucaginiza almak nasip olsun
Hadi inşallahVanessa’yı tekrar ve ciddi düşünmeye başladık. Teşekkür ederim çok
Çok çok güzel, ailede olan isimlerden biri. O nedenle düşünmedik.Melissa nasıl
Hepsi de güzel karar vermek bu nedenle zor... ama Scarlett şu sıra en çok düşündüğümüz isim. Kırmızı anlamı var, Scarlett İnci ya da Vanessa İnci ? Sizce nasıl ?Helen
Lisa
Elena
bunlar nasıl
Daha çok vakit var canım, 15 haftalık gebeyim. Allah nasip ederse 40. Hafta civarı doğuyorİkisi de çok hoşİsim belirlemek için ne kadar vaktiniz var sorması ayıp )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?