Meryem evet türkçe isim seçeneklerimizde şu an ilk sıralarda. İnci ve Meryem düşündüğümüz seçenekler.sağlıkla doğsun.
deniz aylin ve meryem başka dillerde de olan isimler olduğu için önermek istedim.
türkçe inci, ipek, banu önerebilirim.
Türk ismi önereyim :)Türkiye’deyim. Eşim İngiliz ben Rum kökenliyim. Bir de Türk ismi vermek istiyoruz buradaki yaşamında zorlanmasın diye. Gerçi Türk ismi deyince de buradaki isimlerin de ezici çoğunluğu Arapça, Farsça ya da son zamanlarda moda olan manasız uydurma isimler. Türk ismi öneriniz varsa ona da ayrıca memnun olurum
Türkçe ismimiz “İnci” olacak inşallah. Çok teşekkür ederiz ablasıTürk ismi önereyim :)
Aylin, İnci, Ada, Lale, Öykü
“Gigi” filmini çocukluğumdan beri çok severim, o nedenle istemiştim ama haklısınızDenise hoşuma gidiyor benim, her iki dile de uyuyor hem.
Gigi Türkçe olarak cici şeklinde söyleneceği için isim gibi gelmez ülkemizde kulağa. Aman ne cici kızmış der gibi gelir.
Scarlet bana çok sert geliyor.
Lidya geldi aklıma bir de, bu da iki dilde de uygun.
Fiona ve Giselle fonetiği çok güzelGigi hariç her isim güzel ama Gigi cici diye okunduğundan alay konusu olması kaçınılmaz.
İsim olarak, bilmiyorum çevrenizde çok var mı ama ben Lori/lorin adini beğeniyorum rumlarda.
İngilizce isimlerden Fiona bana çok zarif geliyor. Olivia ve Giselle de öyle.
Çok güzel isimKızımın ismi Elisa, Avrupa'da Elizabeth kısaltılmışı olarak kullanılıyor. Eva da güzel bence.
Scarlett güzel bence. Gizemli efsunlu bir çekimi var.Türkiye’deyim. Eşim İngiliz ben Rum kökenliyim. Bir de Türk ismi vermek istiyoruz buradaki yaşamında zorlanmasın diye. Gerçi Türk ismi deyince de buradaki isimlerin de ezici çoğunluğu Arapça, Farsça ya da son zamanlarda moda olan manasız uydurma isimler. Türk ismi öneriniz varsa ona da ayrıca memnun olurum
Amin, sizinki de sağlıkla gelsin inşallahAralarından en zarifi Bella bence açık ara
Sağlıkla gelsin güzellik
Favorim Scarlett ama ahlaksız kadın/ fahişe gibi yan anlamları varmış. O nedenle vazgeçtik…Scarlett güzel bence. Gizemli efsunlu bir çekimi var.
Türk ismi olarak Rüya olabilir.
Scarlett Rüya.
Olmaz o zaman.Favorim Scarlett ama ahlaksız kadın/ fahişe gibi yan anlamları varmış. O nedenle vazgeçtik…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?