Doğuma Hazırlık kız bebek için isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cincikk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
4.603
1.702
248
merhaba arkadaşlar nasip olursa ikizlerimi ekim sonunda ya da kasım başında kucağıma alacağım. biri kız biri erkek. oğlumun adı hazır : Deniz İnan :) ama kızımın adı konusunda aklıma hiçbirşey gelmiyor. sadece Burçe ismi kulağıma sempatik geliyor ama çok da içime sinmedi. önerisi olan var mı ?

ben de Elif ismini seviyorum ama eşimin patronunun kızının adı sanki ondan özenmişiz de koymuşuz gibi oluruz diye koymak istemiyorum.

Deniz İnan harika olmuş... Süper düşünmüşsünüz :46::46:
Ama Burçe'yi beğenmedim :(

Burçe gayet hos bence.

Benim önerdiklerim:
Esra (kendi ismim)
Derya
Buse
Bilge
Buket
Gizem

Deniz İnan hayatımda duyduğum en güzel,en anlamlı isimlerden biri gerçekten.Çok iyi düşünmüşsünüz.Kız isimleri önerilerim;Derin,Ekin,Rüya,Hayat,Hayal,Gece.

Son düzenleyen: Moderatör:
deniz inan çok güzel bir isim.kız isimlerine tavsiyelerim begüm aylin buse buğlem sıla çağla

deniz inan ismine uygun olarak derin çağan,defne tuğyan,deniz benan, olabilir diyedüşünüyorum.

canım burçe ismi ona ileride zorluk çıkartabilir biraz zor anlaşılıyor.Benim gerçek ismim de biraz değişik bir isim ve heryerde değişik değişik yazıyorlar, ehliyette ,okulda ,işte heryere yanlış yazıyorlar sonra gidip düzeltmek zorunda kalıyorum. Ayrıca lakeoftears bey diyen mi dersin ne dersin artık.Biri aramış birkaç gün önce lakeoftears beyle görüşmek istiyorum diyo e dedim benim o aaaa diyo nasıl ya aaaaa falan diyip duruyo gülüyo falan sonr özür diliyo hay allah diyo.Benim de tepemin tası atıyo.:47: :52::1:

Bu arada kızım olursa bir gün adını kayra koymak isterdim.Ama tabi ona da kayra bey falan diyebilirler.Unisex bir isim bildiğim kadarı ile.

canım burçe ismi ona ileride zorluk çıkartabilir biraz zor anlaşılıyor.Benim gerçek ismim de biraz değişik bir isim ve heryerde değişik değişik yazıyorlar, ehliyette ,okulda ,işte heryere yanlış yazıyorlar sonra gidip düzeltmek zorunda kalıyorum. Ayrıca lakeoftears bey diyen mi dersin ne dersin artık.Biri aramış birkaç gün önce lakeoftears beyle görüşmek istiyorum diyo e dedim benim o aaaa diyo nasıl ya aaaaa falan diyip duruyo gülüyo falan sonr özür diliyo hay allah diyo.Benim de tepemin tası atıyo.:47: :52::1:

zor oluyordur canım ya :S benim de adımı çoğunlukla başka isim şeklinde yazarlar ve genelde erkek isimlerine çevirirler :)

evet canım haklısın Burçe' yi Burçin vs. gibi telafuz edilebilme ve erkek ismi olarak düşünüp bazı konularda yaşayabilme olasılığımız da var :) Kayra ismi de çok güzel ancak evet unisex bir isim :) napsam bilemedim valla hala kızıma isim bulamadım:9:

Oğlumun adını deniz koymak isterdim ama bütün sülalede her evde bir deniz var diye koymadık.umut olsun dedik.deniz inan mükemmel bir isim.bir arkadaşımın kızı var adı diren.dersim de güzel.

Deniz İnan ...
Derin İdil ... bence sağlıkla doğsun bebişleriniz inşallah...
Herkese isim buluyorumda kendi bebişime bulamıyorum:9:

Back
X