Hafsa da güzelmiş teşekkürlerAsel
Neva
Ahsen
Hafsa
Hüma
Nisa
Duru
Hoşuma giden isimler.
Ayynı durumdayız, 7.ay dolacak hala isim yok ortada. Son moda anlamsız isimleri asla istemiyorum ama eskiler de hoşuma gitmiyor. Takipteyim konuyu6 aylık hamileyim nasipse bir kızım olucak ama hala isim bulmuş değiliz. Yeni uyduruk isimleri beğenmiyorum çok eski isimlerde olsun istemiyorum. Şöyle köklü eskimeyen güzel anlamlı önerilerinizi bekliyorumkuzum isimsiz kalıcak yoksa şimdiden çok teşekkür ederim
Sağlıkla büyüsün inşallahKızımın adı Pera.Begendigim diğer isimler Vera,Lena,Mayasağlıkla kucağınıza alın prensesi
İnşallah en kısa zamanda buluruz miniklerimizin adınıAyynı durumdayız, 7.ay dolacak hala isim yok ortada. Son moda anlamsız isimleri asla istemiyorum ama eskiler de hoşuma gitmiyor. Takipteyim konuyu
Kızımın ismi Nehir6 aylık hamileyim nasipse bir kızım olucak ama hala isim bulmuş değiliz. Yeni uyduruk isimleri beğenmiyorum çok eski isimlerde olsun istemiyorum. Şöyle köklü eskimeyen güzel anlamlı önerilerinizi bekliyorumkuzum isimsiz kalıcak yoksa şimdiden çok teşekkür ederim
AsyaKızımın ismi Nehirben çok didikledim sizin gibi eşimle anlasamadik 8.aya dek isimsiz bir prenses idi sonunda karar verdik . Bende yeni isimleri begenenlerden değilim
Diğer beğendiğim isimler ,
Güneş, İdil , İnci ,İpek ,Duru ,Asya ,Nil , İlay
Sağlıcakla kucaklayin
benim bebeğimin cinsiyeti belli değil ama bende kız olursa eğer liste yapmıştım :)6 aylık hamileyim nasipse bir kızım olucak ama hala isim bulmuş değiliz. Yeni uyduruk isimleri beğenmiyorum çok eski isimlerde olsun istemiyorum. Şöyle köklü eskimeyen güzel anlamlı önerilerinizi bekliyorumkuzum isimsiz kalıcak yoksa şimdiden çok teşekkür ederim
Sevde de çok güzelmiş teşekkürlerKızımın ismi sevde olacak Allah nasip ederse
inci, ipek, aylin, asya, beril diger begendigim isimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?