Doğuma Hazırlık Kız Bebek İçin İsimler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Asel
Neva
Ahsen
Hafsa
Hüma
Nisa
Duru

Hoşuma giden isimler.

Kızımın adı Pera.Begendigim diğer isimler Vera,Lena,Mayasağlıkla kucağınıza alın prensesi

ben de olursa mercan ya da aylin koymayı düşünüyorum
mine, nazlı da çok sevdiğim isimlerden

Ayynı durumdayız, 7.ay dolacak hala isim yok ortada. Son moda anlamsız isimleri asla istemiyorum ama eskiler de hoşuma gitmiyor. Takipteyim konuyu

Ayynı durumdayız, 7.ay dolacak hala isim yok ortada. Son moda anlamsız isimleri asla istemiyorum ama eskiler de hoşuma gitmiyor. Takipteyim konuyu
İnşallah en kısa zamanda buluruz miniklerimizin adını sağlıkla alın kucağınıza

Kızımın ismi Nehir ben çok didikledim sizin gibi eşimle anlasamadik 8.aya dek isimsiz bir prenses idi sonunda karar verdik . Bende yeni isimleri begenenlerden değilim
Diğer beğendiğim isimler ,
Güneş, İdil , İnci ,İpek ,Duru ,Asya ,Nil , İlay

Sağlıcakla kucaklayin

Asya çok güzel teşekkür ederim sağlıkla büyütün prensesinizi

ben klasik isimleri sevmiyorum :) kızımın adı Lena
ben pera istemiştim onuda cok beğeniyorum ama babası Lena koymuştu

benim bebeğimin cinsiyeti belli değil ama bende kız olursa eğer liste yapmıştım :)
-Güneş
-İnci
-Sude
-Buse
-Aren
-Eliz
-Derin
-Doğa bunlar benim istediklerim :)

Allah'ım isim bulma sorunu bende de var. Yuksek olasikla kiz dedi doktor bu ay netlesir insallah 5 aylik olacak. Kiz ismi asla icime sinmiyor ya. Yorumlari okuyorum, isimler bakiyorum ama yok. Lise yillarimdan beri cocugum olursa ismini piraye koyarim diyordum. Nazim hikmetin Pirayesi. Kadini cok begeniyorum karakteri duruşu sadakati vs. Esim cok begenmiyor isim olarak ama onla iliskimizin basinda beri Pirayem diye kayitliyim telefonunda artik pes etti ne istersen koy diyor ama pirayeyi cok da istemedigini biliyorum. Ikimizin begendigi isimler olsun istiyorum. Bu siralar hosuma giden ama hala daha icime sinmeyen isimleri siraliyorum;
-Asya
-Ayla
-Aylin
-Lavinya
-Leyla
-Mihra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…