Doğuma Hazırlık Kız Bebek İçin İsimler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Öncelikle rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı uzun ömürlü olsun meleğiniz ben kızım olursa Asel yada Hüma koymak istiyorm çok hoşuma gidiyo
Asel: cennette akan bal ırmağının adı
Hüma : cennette uçan kuşun ismi

Benim de aklımdaki gönlümdeki isim Asel.
Rabbim bebeğimi kucağıma almayı nasip ederse ismi Asel olacak

Melinda
Matilda

Gökçe, Gülce, Umay, Vera benim bu aralar çok beğendiğim isimler

Mercan yada defne koymak istedim . Eşim ile anlaşamadık bu iki isimde Ahsen Ada koydum. Ahsen en güzel çok güzel demek Ada yi da kendi adıma uygun diye koydum. İlk iki isime veto veren eşim üçüncü de ikna olmak zorunda kaldı

Nisa
Eslem
Ecrin
Asel
İkra
Zeynep
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim :)

Benim de kizim olacak sanırım Zeynep Leyla'da karar kıldım
Leyla ismine bayılıyorum
Diger beğendiğim isimler Derin İlay Nihle Yade

Asya güzelmiş

Linda , Esila, Sahra, Mira, birde Avesta var tabi anlami biraz kültürel birseye dayaniyor Zerdüştlüğün sembol kitabi oda tabiki herkesin düsüncesi farkli biraz kürtlere dayanan bir isim ama kulağa hoş geliyor farkli :)

ben almandayim Linda en hoşumuza giden isim Rabbim istiyen herkese nasip etsin , 3 yildir istiyoruz ama nasipten ötesi yok herseyin hayirlisi

sağlıklı ve hayırlı bir kızın olur inşallah, aklıma gelen isimler:
Defne
Nazlı
Cansu
Melda
Elif

Gökçe

Ben modern isimlerden çok daha anlamlı sahabe zamanı geçen isimleri tercih ediyorum bir kızımız olacak Allahın izniyle İmera ismini düşunuyoruz sizi de fikir olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…