Öncelikle rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah6 aylık hamileyim nasipse bir kızım olucak ama hala isim bulmuş değiliz. Yeni uyduruk isimleri beğenmiyorum çok eski isimlerde olsun istemiyorum. Şöyle köklü eskimeyen güzel anlamlı önerilerinizi bekliyorumkuzum isimsiz kalıcak yoksa şimdiden çok teşekkür ederim
Benim de aklımdaki gönlümdeki isim Asel.Öncelikle rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahsağlıklı uzun ömürlü olsun meleğiniz ben kızım olursa Asel yada Hüma koymak istiyorm çok hoşuma gidiyo
Asel: cennette akan bal ırmağının adı
Hüma : cennette uçan kuşun ismi
Melinda6 aylık hamileyim nasipse bir kızım olucak ama hala isim bulmuş değiliz. Yeni uyduruk isimleri beğenmiyorum çok eski isimlerde olsun istemiyorum. Şöyle köklü eskimeyen güzel anlamlı önerilerinizi bekliyorumkuzum isimsiz kalıcak yoksa şimdiden çok teşekkür ederim
Mercan yada defne koymak istedim . Eşim ile anlaşamadık bu iki isimde Ahsen Ada koydum. Ahsen en güzel çok güzel demek Ada yi da kendi adıma uygun diye koydum. İlk iki isime veto veren eşim üçüncü de ikna olmak zorunda kaldı6 aylık hamileyim nasipse bir kızım olucak ama hala isim bulmuş değiliz. Yeni uyduruk isimleri beğenmiyorum çok eski isimlerde olsun istemiyorum. Şöyle köklü eskimeyen güzel anlamlı önerilerinizi bekliyorumkuzum isimsiz kalıcak yoksa şimdiden çok teşekkür ederim
Ne güzel rabbim o mutluluğu yaşatsın inşallahBenim de aklımdaki gönlümdeki isim Asel.
Rabbim bebeğimi kucağıma almayı nasip ederse ismi Asel olacak
Amiiiinn inşallahNe güzel rabbim o mutluluğu yaşatsın inşallahsanada isteyen herkese de
Asya güzelmişAllah'ım isim bulma sorunu bende de var. Yuksek olasikla kiz dedi doktor bu ay netlesir insallah 5 aylik olacak. Kiz ismi asla icime sinmiyor ya. Yorumlari okuyorum, isimler bakiyorum ama yok. Lise yillarimdan beri cocugum olursa ismini piraye koyarim diyordum. Nazim hikmetin Pirayesi. Kadini cok begeniyorum karakteri duruşu sadakati vs. Esim cok begenmiyor isim olarak ama onla iliskimizin basinda beri Pirayem diye kayitliyim telefonundaartik pes etti ne istersen koy diyor ama pirayeyi cok da istemedigini biliyorum. Ikimizin begendigi isimler olsun istiyorum. Bu siralar hosuma giden ama hala daha icime sinmeyen isimleri siraliyorum;
-Asya
-Ayla
-Aylin
-Lavinya
-Leyla
-Mihra
Gökçe6 aylık hamileyim nasipse bir kızım olucak ama hala isim bulmuş değiliz. Yeni uyduruk isimleri beğenmiyorum çok eski isimlerde olsun istemiyorum. Şöyle köklü eskimeyen güzel anlamlı önerilerinizi bekliyorumkuzum isimsiz kalıcak yoksa şimdiden çok teşekkür ederim
Rumcada gün demekmiş bende sizden duyunca araştırdımBen modern isimlerden çok daha anlamlı sahabe zamanı geçen isimleri tercih ediyorum bir kızımız olacak Allahın izniyle İmera ismini düşunuyoruz sizi de fikir olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?