kız bebek isim onerıleriz

derinnsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
119
10
68
Kayseri
slm kızlar ben 12 haftalık hamıleyım dun 2 lı test ıcın gıttm doktorum bebısımın kıza benzedıgını soyledı bende cok sevındımmm ve ısım dusunmeye basladım ama bulamıorumm yardımcı olur musunuz onerılerınızı alabılır mıyım farklı anlamlı ve modern bı ısım olsun ıstyorumm) yanıı galıba pek emın degılım ne ıstedıgımden aslında butun onerılerınızı beklıorumm

DERİN
MİRA
ASYA
SİMAY
CEMRE
ÖYKÜ
MİNA
BEREN
benim bebişimde kız. babamız mira ve bereni beğeniyor. derin ve cemre ortak beğenimiz bakalım ne olacak

DERİN
MİRA
ASYA
SİMAY
CEMRE
ÖYKÜ
MİNA
BEREN
benim bebişimde kız. babamız mira ve bereni beğeniyor. derin ve cemre ortak beğenimiz bakalım ne olacak

hepsii cok güzel gercekten ozellıkle mira cok hos ama hepsı benım cevremde cok cok var bıraz daha farklı ısımlerr arıorum onerın ıcın tskkrler

Öncelikle Allah bagıslasın.. Saglıkla kucagına almayı nasip etsin arkadasım..benm kızımın ismi buglem :)
Zeynep.. Mina.. Miray.. Nida.. Beren.. Bükre.. Ravza..
Ben ravza, buglem ve zeynep nida arasında kaldım ortak kararla buglem koydum. :)

Öncelikle Allah bagıslasın.. Saglıkla kucagına almayı nasip etsin arkadasım..benm kızımın ismi buglem :)
Zeynep.. Mina.. Miray.. Nida.. Beren.. Bükre.. Ravza..
Ben ravza, buglem ve zeynep nida arasında kaldım ortak kararla buglem koydum. :)

Esila veya Beril.bebişinizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almanız dileğiyle.

Bende ravza istiyorum ama ikinci isim ne olabilir yanına destek olurmusunuz bana kalsa koymam fakat babasi modern isimler istiyor aileside iki isim koy diyorlar ne dersiniz ravza nin yanina ne olabilir

Bi kizim olursa ben adini balım koyucam :)) özüm de hosuma gidiyo.beril.sude.nisa hira, sevde,yaren, tabi ben kulagina ayri nufusa ayri yazdirmayi dusunuyorum.kulaginada zeynep elif okutucam insallah allah nasip ederse..peygamber efendimiz sevmedigi isimleri zeynep ismiyle degistirirmis.elif te alfabenin ilk harfi ama elif gibi dimdik diyorlar ya kadina yakisan bi isim.bunlar benim fikirlerim.

ayliz :))
bu arada isimlerin çocuğun karakterini etkilediğini düşünüyorum bunuda göze al olur mu..

akıllıca ve güzel isimler

su
nur
nil
rengin
rana
aklıma gelenler
eşimde su istiyordu 😄 ama sanirim eski takildigi kisilerin arasinda buda mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…