kaktus_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2016 305 239 103 1 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kaktus_ #1 Arkadaşlar artık 33 haftalık olduk isim konusunu netleştirmem lazım İki isim arasında kaldık ve tek isim düşünüyoruz. Tabi başka güzel önerilerinizde varsa açığım alabilirim. Lina ve Eliz seçenekler arasında. Daha önce İlay, bade, Ceylin gibi isimleri elemiştim.
Arkadaşlar artık 33 haftalık olduk isim konusunu netleştirmem lazım İki isim arasında kaldık ve tek isim düşünüyoruz. Tabi başka güzel önerilerinizde varsa açığım alabilirim. Lina ve Eliz seçenekler arasında. Daha önce İlay, bade, Ceylin gibi isimleri elemiştim.
Z zeynepzorlu Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Ekim 2025 110 -272 11 35 11 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kaktus_ #2 ikisi de değil Merve olsun
Stemina Aktif Üye Pro Üye 10 Kasım 2024 2.817 8.828 73 26 11 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kaktus_ #3 Bahar
Evanora Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2024 2.751 1.338 48 11 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kaktus_ #4 kaktus_ .!.: Arkadaşlar artık 33 haftalık olduk isim konusunu netleştirmem lazım İki isim arasında kaldık ve tek isim düşünüyoruz. Tabi başka güzel önerilerinizde varsa açığım alabilirim. Lina ve Eliz seçenekler arasında. Daha önce İlay, bade, Ceylin gibi isimleri elemiştim. Genişletmek için tıkla... Bu biraz zevk meselesi iki isim de hoş ama benlik değildi kızıım var Alya 7 yaşında. Ve Alyalar gerçekten aşırı naif kibar . Şimdi bir oğlum olacak yuzde 80 kıza dönerse. De seceneklerim: Asya, Meva, Ela
kaktus_ .!.: Arkadaşlar artık 33 haftalık olduk isim konusunu netleştirmem lazım İki isim arasında kaldık ve tek isim düşünüyoruz. Tabi başka güzel önerilerinizde varsa açığım alabilirim. Lina ve Eliz seçenekler arasında. Daha önce İlay, bade, Ceylin gibi isimleri elemiştim. Genişletmek için tıkla... Bu biraz zevk meselesi iki isim de hoş ama benlik değildi kızıım var Alya 7 yaşında. Ve Alyalar gerçekten aşırı naif kibar . Şimdi bir oğlum olacak yuzde 80 kıza dönerse. De seceneklerim: Asya, Meva, Ela
BiProfenid 86 -----> Pro Üye 15 Aralık 2009 9.506 23.789 873 11 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kaktus_ #5 zeynepzorlu .!.: ikisi de değil Merve olsun Genişletmek için tıkla...