Bu kadar taviz vermeyin bence ki en çok sizin payınız olmalı isim konusuda, 9 ay karnında taşıyacak, emzirecek olan sizsiniz…Bulduğunuz Defne adı da çok hoş, o ismi koyun bence, kararlı olun, bu ismi beğendim konu kapanmıştır deyinInsallah Hayirlisinla kucagina alirsin yavrunuvallahi bizim bu kocalarin isi ne olacak boyle bilmem ilk oglumun ismini poyraz istedim esim aras koydu ikincisine yine esim esim verdi baris dedi rabbim kiz nasip etti ve yine kocam istedigi olsun istiyor ne diyip saglikli olsunda
Boylede Guzel isim zaten tek basina da guzel bir isimBen izlemedim ama anlamı güzel sadece 2.isimde değişkenlik olabilir ama ikisinin uyumunu sevdim gibi de
Vur yumrugu masaya mi diyorsunBu kadar taviz vermeyin bence ki en çok sizin payınız olmalı isim konusuda, 9 ay karnında taşıyacak, emzirecek olan sizsiniz…Bulduğunuz Defne adı da çok hoş, o ismi koyun bence, kararlı olun, bu ismi beğendim konu kapanmıştır deyin
Valla bakacağım ilk görünce de fikir değişiyor dediler o zamana kadar fikrim değişmezse görünce de değişmez umarımBoylede Guzel isim zaten tek basina da guzel bir isim
Poyraz adını ben de çok beğeniyorum, oğlum olursa adını Poyraz koyacağım büyük ihtimalInsallah Hayirlisinla kucagina alirsin yavrunuvallahi bizim bu kocalarin isi ne olacak boyle bilmem ilk oglumun ismini poyraz istedim esim aras koydu ikincisine yine esim esim verdi baris dedi rabbim kiz nasip etti ve yine kocam istedigi olsun istiyor ne diyip saglikli olsunda
Nifus mudurlugune gidince isim deistiren taniyorumValla bakacağım ilk görünce de fikir değişiyor dediler o zamana kadar fikrim değişmezse görünce de değişmez umarım
Allah bagislasin ne guzel isim vermissinizPoyraz adını ben de çok beğeniyorum, oğlum olursa adını Poyraz koyacağım büyük ihtimal4 yaşında kızım var, adı Deniz Birce
15 +5gunluk hamileyimve bebisimin cinsiyeti kiz ben defne ismini cok seviyorum fakat kocam pek sicak bakmiyor daha guzel isimler arayisina girdim oneride bulunursaniz cooook sevinirim
Hiranur15 +5gunluk hamileyimve bebisimin cinsiyeti kiz ben defne ismini cok seviyorum fakat kocam pek sicak bakmiyor daha guzel isimler arayisina girdim oneride bulunursaniz cooook sevinirim
Çok teşekkürler, siz de inşallah içinize sinen bir isim bulursunuz, iki kişi ortak karar vermek zorAllah bagislasin ne guzel isim vermissiniz
Harika bir isim ve anlami dahada guzel ve hayirliReyyan ismi de güzel,cennetin sekiz kapısından birisi olan ve oruç tutanların gireceği kapının ismi
NEHiR VE NARiNHiranur
Nisa
Nehir
Edanur
Leyla .Selma .Esra .zerin narin. Bunlar çok güzel
Defne’den daha guzel bir kiz ismi yok bana gore. Kizim yok ama olsaydi kesinlikle defne olurdu ismi15 +5gunluk hamileyimve bebisimin cinsiyeti kiz ben defne ismini cok seviyorum fakat kocam pek sicak bakmiyor daha guzel isimler arayisina girdim oneride bulunursaniz cooook sevinirim
Evet genelde eşim guzel isimler sectigi icin onun onerisini kabul ettim hep ama bu kez cok guzel isim var ve sanirim ogluma sectiricez kardesinin isminiÇok teşekkürler, siz de inşallah içinize sinen bir isim bulursunuz, iki kişi ortak karar vermek zor
Bende oyle diyordum keske 4duzum olsa ipek nehir narin ve defne koyardim buyuk bir ihtimal cok kararsizim bir tane secmemiz lazim fakat hepsi cok guzelDefne’den daha guzel bir kiz ismi yok bana gore. Kizim yok ama olsaydi kesinlikle defne olurdu ismi
AhahahahahahaNifus mudurlugune gidince isim deistiren taniyorumdogumdan sonra bebegin tipine bakip karar deistirmislerdi
Favori isimlerden biri ipek ve narinİPEK Canım kızımın adı bence çok güzel bı isim bı kızım daha olsaydı adını nalin koyardım rabbim sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin
Aynen cocugun tipine gore ismini deistirdiler ne diyeyim nasip kismet sonunu hayir etsin rabbim hayirlisinla kucagimiza allalim yavrularimiziAhahahahahahatipine göre mi tövbe estağfurullah neyse büyük konuşmayayım nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?