- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi Melan-kolik5
Merhabalar. Kızımız olacağını öğrendik ama içimize sinen budur dediğimiz bir isim olmadı daha. Ben Vera istiyorum ama yanına uygun bir isim bulamadım önerilerinizi bekliyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yanına bir türlü isim yakıştıramadım sanki ne koyarsam olmadı gibi ama isim de çok hoşuma gitti değiştirmek istemiyorumVeraya da isim yakistirmasi zor sanki
Merve vera![]()
Isim bulmak muthis zor biseymisEvet yanına bir türlü isim yakıştıramadım sanki ne koyarsam olmadı gibi ama isim de çok hoşuma gitti değiştirmek istemiyorumMerve olabilir ama teşekkür ederim
![]()
Mihrimah bende düşündüm ama onu da eşim istemiyor bakalım var daha inşallah buluruz içimize sinen bir isimIsim bulmak muthis zor biseymis
Bizde mihrimah ve meyra arasinda takildik esime biraktim birinden birini koy diye burnumdan geldi secemiyor
Rica ederim ne demek insallah icinize sinen birsey olur
Mihrimah olmasın yaMihrimah bende düşündüm ama onu da eşim istemiyor bakalım var daha inşallah buluruz içimize sinen bir isim![]()
O isimden vazgeçtik zaten eşim istemediMihrimah olmasın yakötü
Bende cok istiyorum ama herkes mihribàn dedigi icin esim istemiyorMihrimah bende düşündüm ama onu da eşim istemiyor bakalım var daha inşallah buluruz içimize sinen bir isim![]()
Evet o da var onu hiç düşünmemiştimBende cok istiyorum ama herkes mihribàn dedigi icin esim istemiyor![]()
Yani ben belis(z ile değil) ismini çok seviyorum anlamı aşkın ilk meyvesi demekmişMerhabalar. Kızımız olacağını öğrendik ama içimize sinen budur dediğimiz bir isim olmadı daha. Ben Vera istiyorum ama yanına uygun bir isim bulamadım önerilerinizi bekliyorum![]()
İsmiyle büyüsün inşallahYaa bu kadar olur.Ben de Vera demeye gelmiştim.Vera,Lena,Maya.Benimkinin adı da PeraBiz Pera Zübeyde demiştik ilk.Ataturkun annesinin adı hem de geleneksel bı isim daha olsun yanında diye.Ama son anda ingilizce bı isim ekledik yurt dışı planlarimizdan dolayı.Saglikla kucağınıza alın inşallah
![]()
Belis güzelmiş listeye yazdımYani ben belis(z ile değil) ismini çok seviyorum anlamı aşkın ilk meyvesi demekmişvera ismini maalesef a101in yağ markasını gördükten sonra sevemedim
dalga geçerler belki diye
![]()
Sadece Vera olsun o zaman?Evet yanına bir türlü isim yakıştıramadım sanki ne koyarsam olmadı gibi ama isim de çok hoşuma gitti değiştirmek istemiyorumMerve olabilir ama teşekkür ederim
![]()
Vera çok güzel. Nevâ da beğeniyorum . Umay da güzel kız isimleri ne güzelSadece Vera olsun o zaman?
Barış, Ulaş, Uraz, Utku, Kutay, Doruk, ErenO kadar çok kız bebek ismi varki asıl bana yardım edin erkekkriterlerim ; 2 isim olmayacak , çok eski isimler olmayacak ( Bahattin satılmış) , standart olan olmasın (Ali ,mehmet ,Mustafa ,Efe ) sonu hanlı hunlu olmasın, kedi
Miyavlaması gibi isimler olmasın
U harfi sevmiyorumBarış, Ulaş, Uraz, Utku, Kutay, Doruk, Eren