- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi Melan-kolik5
İki isim olsun istiyoruz oğlumun ismini de öyle koyduk ama bulamazsak muhtemelen tek olacakSadece Vera olsun o zaman?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki isim olsun istiyoruz oğlumun ismini de öyle koyduk ama bulamazsak muhtemelen tek olacakSadece Vera olsun o zaman?
Olabilir kulağa hoş geliyorSu Vera nasıl?
U harfini beğenmiyorum demişsiniz gerçi ama Uygar ismi hoşuma gidiyor benim toprak bir deO kadar çok kız bebek ismi varki asıl bana yardım edin erkekkriterlerim ; 2 isim olmayacak , çok eski isimler olmayacak ( Bahattin satılmış) , standart olan olmasın (Ali ,mehmet ,Mustafa ,Efe ) sonu hanlı hunlu olmasın, kedi
Miyavlaması gibi isimler olmasın
Uygar ı s vadim sanki numeralojide de güzel anlamlı oluyor teşekkürler listeye ekleyeceğimU harfini beğenmiyorum demişsiniz gerçi ama Uygar ismi hoşuma gidiyor benim toprak bir de
Çok kafiyeli oldu sanki ikisi de a ile bitiyorLidya ismini cok seviyorum ben de Lidya Vera?
Ay bu çok hoşuma gittiBen Bilge Vera duymuştum. Kulağa hoş geliyordu.
Amin teşekkür ederim inşallah hayırlı sağlıklı şekilde kucağıma almak nasip olurMerhaba! Öncelikle hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.İsim önermeyi çok seviyorum bu yüzden bulabildiklerimi anlamları ile yazacağım. Şimdi elimizdeki isim Vera.
-Alya: Arapça kökenli olup (أَلْعَلياءُ) “şeref”, “sema”, “dağ tepesi” ve “yüksek yer” manalarına gelmektedir.
-Melisa: Rumca kökenli bir isimdir. "Bal Arısı" anlamına gelir, aynı zamanda dilimizde de güzel kokan bir çiçeğin adıdır.
-Arzu: Kökeni Farsçadır. "İstek", "Özlem" hatta "Beğenilen Kadın" manalarına gelmektedir.
-Sena: Arapça kökenlidir. Bilinen ilk anlamı övgü'dür. Bu sözcük bazı yerlerde şimşekten çakan parıltı yerine ışık olarak geçmektedir.
-Ecre: Arapça kökenlidir. "Ödül", "Mükafat" anlamlarına gelmektedir.
Benim minigimin adı sadece Bilge, ama verayla birlikte benimde çok hoşuma gitmişti.Ay bu çok hoşuma gittieşimi ikna edersem bu olabilir
Benim kızımın adı Mihrimah iyi ki koymuşumIsim bulmak muthis zor biseymis
Bizde mihrimah ve meyra arasinda takildik esime biraktim birinden birini koy diye burnumdan geldi secemiyor
Rica ederim ne demek insallah icinize sinen birsey olur
Cok seviyorum mihrimah ismini ama cevre mihriban olarak anliyorBenim kızımın adı Mihrimah iyi ki koymuşum![]()
Yaşlılar söyleyemiyor sadeceCok seviyorum mihrimah ismini ama cevre mihriban olarak anliyor![]()
Meyra diyorum onada humeyra diye okuyorlar heo problem bu yaslilarYaşlılar söyleyemiyor sadece![]()
Zeynep Vera nasil? Bu arada benim cok begendigim bir isim var ama kime soylesem garipsiyor. Mehrunnisa. Ben cok seviyorum soylenisi anlami her seyi cok hosuma gidiyorMerhabalar. Kızımız olacağını öğrendik ama içimize sinen budur dediğimiz bir isim olmadı daha. Ben Vera istiyorum ama yanına uygun bir isim bulamadım önerilerinizi bekliyorum![]()
Mehrunnisa ilk defa duydum ama kulağa hoş geliyor. Zeynep babaannemin adı o yüzden koymak istememZeynep Vera nasil? Bu arada benim cok begendigim bir isim var ama kime soylesem garipsiyor. Mehrunnisa. Ben cok seviyorum soylenisi anlami her seyi cok hosuma gidiyor