Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba annişler bugün kontrolüm vqrdı 14+6 dayım cinsiyeti öğrenmek istedim doktor büyük ihtimal kız dedi bende isim araştırmaya başladım Umay ve Yaren isimleri çok hoşuma gidiyor sizce hangisini koysam karar veremedim yardımcı olurmusunuz
Yaren kulağa çok hoş geliyor kuzenim kızina koymasaydi koymak çok istediğim bir isim . Bende Masal koydum kızıma . İçinize hangisi siniyorsa onu koyun adıyla yaşasın inşallah
Merhaba annişler bugün kontrolüm vqrdı 14+6 dayım cinsiyeti öğrenmek istedim doktor büyük ihtimal kız dedi bende isim araştırmaya başladım Umay ve Yaren isimleri çok hoşuma gidiyor sizce hangisini koysam karar veremedim yardımcı olurmusunuz