Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde cinsiyet bekliyorum sabırsızlıkla kızım olursa Umay olcakMerhaba annişler bugün kontrolüm vqrdı 14+6 dayım cinsiyeti öğrenmek istedim doktor büyük ihtimal kız dedi bende isim araştırmaya başladım Umay ve Yaren isimleri çok hoşuma gidiyor sizce hangisini koysam karar veremedim yardımcı olurmusunuz
Umqy bi adım önde yaa ne güzel kaç haftalıksınızBnde cinsiyet bekliyorum sabırsızlıkla kızım olursa Umay olcak![]()
Daha 10Umqy bi adım önde yaa ne güzel kaç haftalıksınız
Ben de ipek istiyorum kızım olursaKızım olursa İpek koymayı düşünüyorum
Eşim çiçek diyor başka bsii değil bende masal ismini çok seviyorumMerhaba annişler bugün kontrolüm vqrdı 14+6 dayım cinsiyeti öğrenmek istedim doktor büyük ihtimal kız dedi bende isim araştırmaya başladım Umay ve Yaren isimleri çok hoşuma gidiyor sizce hangisini koysam karar veremedim yardımcı olurmusunuz
Masal ismide güzel düşünebilimEşim çiçek diyor başka bsii değil bende masal ismini çok seviyorum
Maşallahh zaman geçmiyor yaaa dimiiDaha 10![]()
Hiç geçmiyor canım vallaMaşallahh zaman geçmiyor yaaa dimii
Umay çok güzel. Onu bende istemiştim ama eşim istemedi. Beren seçtik biz..Merhaba annişler bugün kontrolüm vqrdı 14+6 dayım cinsiyeti öğrenmek istedim doktor büyük ihtimal kız dedi bende isim araştırmaya başladım Umay ve Yaren isimleri çok hoşuma gidiyor sizce hangisini koysam karar veremedim yardımcı olurmusunuz
Kökeni ne emin değilim de Eflin bence güzel ve nadir bir isim anlamı da Cennete açılan kapıymış.Bende hamileym 34 haftalık türkçe kökenli isim istiyorum ama bulamadım banada önerirnmisin