Doğuma Hazırlık kız bebek isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

elmaerik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
45
0
36
Muğla
Bebeğimize isim vermek ne kadar da zormuş, hele benim gibi kararsız bi insansanız:) Uzun araştırmalarım sonucu beğendiğimiz isimlerin anlamlarını, kişilik analizlerini çıkartıp bi tablo yaptım. Öncelikle eşim ve benim, daha sonra da aile büyüklerinin içine sinen bi isim olması bizim için önemliydi. Aile büyükleri isim için bize hiç karışmadılar ama onların da düşüncelerini almak istedik. Bunun için birgün bütün aileyi topladık, ellerine hazırladığım tabloyu verdim ve bir de kalem:) Beğendikleri isimlere 1 den 5 e kadar not vermelerini istedim. Sonuçta her isim için notları topladık ve kızımızın isminin BADE GÜLCE olmasına karar verdik. Gülce isminin de aile için önemi biraz daha fazla, iki ailenin soyisimlerinden ortaya çıkan bi isimdi, bunu da eşim akıl etmişti, bu da herkesin hoşuna giden bişey oldu:)

Şimdi gelelim beğendiğim isimlere;
Ada, Bade, Balca, Balım, Cansın, Ceyda, Ceyla, Derin, Duru, Ela, Gülce, Işıl, İlayda, Masal, Melisa, Peri, Pırıl, Taçmin

Belki bu isimler bi fikir verebilir arkadaşlar..ve yaptığım anket yöntemi de işinize yarayabilir:)

Ceylan ismi Ceyla isminden daha güzel .Sizin listenizden diğer beğendiklerim :Işıl ,Melisa ve Pırıl.

Back