Kız bebeklere hertürlü örgü kıyafetler

canım lütfen bu kırmızıyı anlat bu nasıl güzel bişey ya bayıldımben pek anlamıyorum ama çok istiyorum yapmayıbenim 2 yaşında bir kızım var aşağı yukarı bunu giyecek kadar büyük.sence kaç ilmek başlamalı,hangi yünle yapmalı ve kaç numara şiş kullanmalı?yardımcı olursan beni çok mutlu edersin tatlım

ben bu modelden örmüştüm sayı için birşey diyemem yüne şişe örecek ele göre çok farkediyor..giydiği bir elbiseyi ölçü olarak kullanabilirsin..nako vizon veya bonbon.nako şenet ile güzel olur.4 nolu şiş uygun..etek ucundan başla..tam ortadan eksilterek devam et...

canım teşekkür ederim.ben önce gri olanla başladım.bu daha kolay gibi geldi .elim bunla alışsın yapabilirsem.sonra onuda denicem.ama tabi seninde yardımların ben sevindirir.şimdi ben gri olanını yakınlaştırıp saydım.sanırım 70 ilmekle başlanmış.bende öyle yaptım.sonra bir ön bir arka 4 sıra lastik yaptım.şimdi düz örüyorum.zaten göğüs kısmına kadar düz örgü yapıcam dimi?benim sorum kaç kez kesicem göğse kadar kenardan kesilmiş galiba dimi canım?birde kaç sırada bir keseyim.şimdilik göğse kadar öreyim sonra yine senden yardım isterim canım.birde kaç tane yünden çıkar acaba?benim evde 2 tane gri vardı biraz kalındı.onla başladım ama çıkmaz dimi onlardan?ah senin bu sayfanı nasıl olduda daha önce görmedim.inan çok mutlu oldum görünce

5-7 sırada bir kesersin 2 tane yetmez kalınsa hiç yetmez..aynı renk bulamazsan haroşa kısmına uygun bir renk örersin..kolay bir model zaten elin alışınca örersin birkaç tane..bu modelleri birkaç yıl sonra taytın üzerine tunik daha sonra süveter olarakda kullanabilirsin..uzun yıllar kullanılır yani emeğin boşa gitmez...kolay gelsin....zaman içinde yeni modeller ekliyorum takip et beni..

canım 5-7 sırada 1 tanemi keseyim sadece?yani kola kadar toplamda kaç kez kesmem gerekir?ben ortalama 2 parmak kalınlığında hatta biraz daha fazla örüp 1 tane kenardan kestim ama henüz fırsatım olmadı elime almaya ve tabi senden cevapta bekledim yanlış bişey yapmayım diye.bendeki yün alize akıllı yünlerden.bende düşündüm ki yetmez ve aynını bulamazsam içindeki baskın renk olan griden alsam haroşe kısmını ve ceplerini düz gri yapsam aşağı kısmıda desenli olsa nasıl olur sence?

bu arada bu sayfayı bulmuşken takip ederim tabikideben çok seviyorum böyle şeyleri ama yakınımda kimse olmadığı için öğrenemiyorumeşimin işi nedeniyle doğunun ücra bir yerinde yaşıyorum ve kimseyi tanımıyorum burdaumarım senden birşeyler öğrenenbilirim canım.şimdiden teşekkürler

canım düz örgüden lastik örgüye geçince kendiliğinden daralır..elbisedeki şekli alır ...bel kısmına takılan ipinde etkisi var ama ayrı olarak bir işlem uygulanmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…