Kız bebeklere hertürlü örgü kıyafetler

konuya bayıldım...

bir kısmını görmüştüm ve şimdi başlığı kaybetmemek takip edebilmek için yazıyorum

merhaba hanzadem senden bir ricam olacak eğer yardımcı olursan çok sevinirim.özele resim atmayı bilmediğim için sayfana koymak istedim.bir model beğendim internette ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.bana bu modeli tarif edebilirmisin acaba?Eki Görüntüle 126590

modeli tarif edince tekrar silerim canım.sayfanda fazlalık yapmasın.soracak kimse bulamadığım için senden yardım istedim umarım kusura bakmazsın bana ortalama kaç ilmek başlıcağımı(kişiye yada ipegöre değişir ama ortalama bir sayı verebilirmisin?bu arada ipim nako saten üstünde 3.5/4 numara şiş yazıyor),bel kısmına doğru eksiltme yapılıp yapılmadığını,saç örgülerinin kaçlı yapıldığını ve kaç sırada bir büzüldüğünü birde yakasının nasıl yapılacağını anlatabilirmisin?çok sordum biliyorum ama inan yapmayı çok istiyorumyardımını esirgemezsin umarım

resim bende pek büyümedi orjinali sende vardır yakınlaştırıp ilmeklerini say lastık kısmından saymak kolay olur..eğer resimdeki gibi bir bayansan tahminim 38-40 beden aynı ilmek sayısı yeterli olur..giydiğiniz bir buluzuda ölçü olarak kullanabilirsin.. bel kısmında eksiltme yok lastıkden sonra aynen devam et saç örgü büzen bir örnek çünkü..saç örgü ikili konmuş.tek değil..6-7 sırada değiştirebilirsin..4 nolu şişle ör..yakayı derin aç büyük bir yuvarlak olsun..ilmek toplayarakda örebilirsin ayrı örüpde dikebilirsin..sorun olursa yaz ..kolay gelsin...

o tuniği yapamadım sanırım daha çok fırın ekmek yemem lazımyinede yardım için teşekkür ederim

zor bir modeldi..daha düz bir örnek bul kolay modellerle başla elin alışınca zorlarıda başarırsın...

ben bu ipi yani nako sateni hani çantalı bir kırmızı tunik yapmışsın ya ondan yapabilirmiyim acaba.güzel olurmu koyu kırmızı renkli zaten.kafamda şöyle birşey var sen tecrübelisin fikrini almak isterim.lastik kısmını biraz uzatsam yani 10 cm falan yapsam elbise gibi olsa altından beyaz külotlu çorapla giydirsem diyorum hani ponponlarıda beyaz ya uyumlu olur sanırım.4 numara şişle 70 ilmek başlasam lastikten sonra kaç sırada bir eksiltmeliyim?tam ortadan kes demiştin ona sanırım.toplam kaç kere kesmeliyim mesela?

saç örgülü kırmızı çocuk tuniğini başladım örüyorum.aslında güzel oluyor ama saç örgülerin tam büktüğüm yerinde yani yanlarındaki ters örgülerin olduğu yerde küçük delikler oluşuyor sanki ilmek kaçar ya öyle oluyorinternette araştırdım bulamadım,anneme telefon açıp sordum oda olmaması gerekir bilmiyorum diyoracaba nerde yanlış yapıyorum bulamadım:44:senin bir fikrin varmı bu konuda

ilk denemelerde olur ..ördükden sonra aynı renk bir iplikle arkasından dikersin..küçük ayrıntılara takılma bitmez sonra...ortadan eksiltmelere gelince.. bitinceye kadar eksiltmiştim ben 4-5 sırada bir..yaka oyuntusuna kadar....

çok üzgünümistediğim hiçbir şeyi beceremiyorum ya:85rtalama 1 karış kadar ördükten sonra aklım başıma geldi sankiçok küçük başlamışım bundan olsa olsa süveter olur3-4 kez eksilttim dahada uzatıp eksiltecek olsam olmaz çocuğa78 ilmekle başlamışım ne akılsa artık tamamen umudum kalmadı ben bu işi kıvıramıyorum işte bu boşa gitmesin eksilmeden örüp süveter yapayım.bir daha da örgü falan örmeyeceğim.öyle internet üzerinden olmuyormuş bu işbiri elinde göstermeden videoları seyrederek öğrendim bu kadarınıda zatendaha da aklım ermiyor gerisine...yinede yardım ettin teşekkür ederim.

merhaba ben kırmızı tuniği ördüm pekte dar değilmiş aslında yeterince uzun oldu.büküldüğü için bana öyle gelmişbenim sorum kol oyuntusu ve eksiltmelerim bitti.ama yakasını anlamadım:44muzlarda boşluk kalmamış galiba yani ponponun ipi tam omuzlardan başlıyor çünkü.şimdi ben yakayı nasıl kesecem tamamınımı kesmeliyim?toplam 58 ilmek var şişimde 29 a 29 ayırıp.kaçar kaçar kesmeliyimki bu şekilde hem yuvarlak hemde omuzlara kadar gitmeli?:44

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…