Kız bebeklere hertürlü örgü kıyafetler

29-29 ayırıpda kesemezsin ortada 4-5 ilmek kes kalanı ayır 27-27 olabilir..4 kes önce 3-2-1-1-1- yuvarlanıncaya kadar boyle kes..tek tarafını sonra diğer tarafını aynı kes...omuzlar sıfırlanacak reglan kol çünkü..tekrar kol örüp dikeceksin..reglan kolu bilmiyorsan geogleye yaz çıkar..anlatımı vardır..

aa reglan kolmu bu?ben takma kol zannedip normal kestim kolu.3+2+1 şeklinde kestimreglan yakaya doğru dik geliyor v şeklinde duruyor diye bende bunu normal kol zannettim.:44 zaman sökeyimmi şimdi?

kol oyuntusuna kadarlık kısmı tekrar söktüm.reglan için kaç sırada bir kesilmiş acaba?annemin ördüklerine baktım onlar daha dik gidiyor yakaya yani ters V harfi gibi duruyor.ama bu daha yumuşak geçiş yapmış gibi.birde anlayamadığım birşey daha var.annemin ördüklerinin yakaları dar onun için kolay görünüyor ama bu hem reglan hemde yaka oyuntusu geniş:44:bunu nasıl yapacam bir anlatabilirmisin:44:

hanzadem ben kırmızı olanın önünü ve arkasını yaptım.şimdi kollara geldi sıra.kaç ilmek başlasam kolu iyi olur?birde anladığım kadarıyla her iki taraftan eksilterek yukarı doğru çıkacam bir tarafını arkaya diğerini öne dikecem dimi.kısa kollu olacağına göre lastik kısmını örer örmez kesme işlemine başlıcakmıyım?

ördüğün önün lastiğini koluna ölç bolluğuna darlığına bak o şekilde ayarlayabilirsin..5-6 sıra ör ondan sonra her iki taraftan eksiltmelere başla..uzunluğunu önon kol oyuntusuyla eşit yap dikerken problem çıkmasın.

bu tulum güzel olduğu kadar çok ta kullanışlı olacaktırkeşke kızım bebekken görmüş olsaydım dışarı çıkarırken başından ayağına her yerini sıcacık tutması için birebir çokta şeker.hamile arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.özellikle ilk hamileliklerde kullanıştan çok görüntüsüne bakıyoruz genellikle kendimden biliyorum

hanzadem bunları koyup duruyosun sonunda senin yüzünden bi danede kız doğurucam he

nasıl yapıldı derken,, senin bilmediğin takıldığın neresi var onu yaz..çok uzun sürer iki modeli anlatmam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…