kıyafetler temizdir...
hoppala hangi aylarda kullanılıyor? Fiyatı en son ne olur acaba?
oyuncak eklicekmisiniz onu bekliyorum ben:)
kıyafet ekleyeceğim bu akşam oyuncaklarımızla halen oynuyoruz :)
6 aydan sonra rahatlıkla uzun süre kullanılır. ürün sıfır sayılır çünkü sadece kutusunu açtık kızımın sağlık probleminden dolayı kullanamadık. garantisi faturasıyla kutusuyla göndereceğim 90 tl.hoppala hangi aylarda kullanılıyor? Fiyatı en son ne olur acaba?
6 aydan sonra rahatlıkla uzun süre kullanılır. ürün sıfır sayılır çünkü sadece kutusunu açtık kızımın sağlık probleminden dolayı kullanamadık. garantisi faturasıyla kutusuyla göndereceğim 90 tl.
lada Herhangi bir sıkıntı varmı ? yani yaylarda esneme filan yada kırık dökük cnm ? Birde fiyatda biraz bişeyler yaparsan ben cidden almayı düşünüyorum ? aslında fisher price arıyordum ama buda olabilir ? bide ne kdr oldu alalı ?
la sıfır hiç kullanmadık kızımın sağlık problemleri vardı. Sadece kutusundan çıkardık. 5 ay olmuştur alalı 2 yıl garantili. Mağaza fiyatı 160 tl civarında. İsterseniz özelden tlf no yazın yarın tlf dan görüşelim.
la sıfır hiç kullanmadık kızımın sağlık problemleri vardı. Sadece kutusundan çıkardık. 5 ay olmuştur alalı 2 yıl garantili. Mağaza fiyatı 160 tl civarında. İsterseniz özelden tlf no yazın yarın tlf dan görüşelim.
Canım konuştuğumuz gibi bana uzakta olman kargonun yüksek fiyatlı olmasına sebep oluyorzaten üstüne biraz daha koysam 0 ını alıcak konuma gelıyorum ama sivasta olsam cook uygunmus fiyatı yınede tşkrler :)
Eki Görüntüle 1060894 Eki Görüntüle 1060901 Eki Görüntüle 1060899 Eki Görüntüle 1060900 Eki Görüntüle 1060897 Eki Görüntüle 1060896 Eki Görüntüle 1060895 Eki Görüntüle 1060855 Eki Görüntüle 1060889 Eki Görüntüle 1060892 Eki Görüntüle 1060893 Eki Görüntüle 1060887 Eki Görüntüle 1060907
ne alırsan 5 tl
merhabalar
ilk sayfadaki beyaz pembe çiçekli takım ile burdaki pembe askılı tulum satıldımı acaba ? satılmadıysa ikisi 10 tl dimi ve kaç aylıktı bunlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?