- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
- Konu Sahibi KIRMIZILIKUCUKKIZ
-
Sağlıkla kucağına al canımKızlar isim konusu gerçekten çok zor birşey beğenmiyorum ben beğen sen eşim beğenmiyor eşim begense ben beğenmiyorum.
Ikimizin ortak görüşleriyle C F H Ö L Ş Ş Z ile başlayan isimler olabilir. Cok standart cok eski isimleri ben cok sevmiyorum eşim icin de anlamsiz bi isim olmamali. Ama her türlü öneriye de açığım yorumlarımızı bekliyorum.
Benim ismim ö ile başladığı için bana uyumlu olsun diye onu yazdım diğer harfler de çok kullanılmayan isimlerin harfleri ve çok bilindik bi isim istemediğim icin ve eşimin isminin başharfi var diye canim..Dikkat eder misin oyle seylere ama İsim analizinde ö ile başlayan iyi degil. Diger isimler harfler aklimda degil arkadasim oldugu icin o kaldi aklimda. Yazdigin harflerin cogu zor bilindik isimler bulursun ornek. L gibi l den leyla lale lina az var . C den az bulursun begenecegin en azindan
Iki isimliyim ben ve kesinlikle cocuguma iki isim koymayacağım derim çocukluğumdan beri bence de haklisin canim. Ceylini çok beğenmiştim o listemizde olan isimlerden biri.Sağlıkla kucağına al canım
Ceylin Fulya Serra Ömür bunlar senin harflere uygun
Mina Duru Ilgın Biricik Rüya Mihrimah
Soyadıyla da uyumlu olsun bence ve tek isim öneriyorum herkesin iki ismi var artık ve tek adı olan çocuklar akademik anlamda daha başarılı bence hem evlenince kendi soyadını da rahatlıkla kullanabilir adı tek olursa
Sahili hic begenmedim. Liya guzel soyleniside guzel anlami neAslinda aklimda 3 isim var
Sahil
Nil
Liya
Siz ne dersiniz
Sabrın en güzeli demek canim liya. Sahili neden hiç begenmedinSahili hic begenmedim. Liya guzel soyleniside guzel anlami ne
neden ö ile baslayanlar iyi degilDikkat eder misin oyle seylere ama İsim analizinde ö ile başlayan iyi degil. Diger isimler harfler aklimda degil arkadasim oldugu icin o kaldi aklimda. Yazdigin harflerin cogu zor bilindik isimler bulursun ornek. L gibi l den leyla lale lina az var . C den az bulursun begenecegin en azindan
Suan mesela kumsal ismide meshur . Kumsal daha sicak isim olarak da hos geliyor. Sahil , yolu cagristiriyor. Benzer olduklari icin yazdim. Bana oyle geliyor sen seviyorsan koy tabii. Ben liyayi begendimSabrın en güzeli demek canim liya. Sahili neden hiç begenmedin
İyi degil derken isim soylerken enerji yayiyor. Ö negatif enerji yayarak kisinin hayatini zorlastirabilir diye. Negatifini alnak icin harfler olabilir onuda hayli arastirmak gerekir.neden ö ile baslayanlar iyi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?