- Emoji Skoru
- 3.482
- Puanlar
- 108
- Konu Sahibi KIRMIZILIKUCUKKIZ
-
allah allah benm ismim ö ile basliyor ilk defa duydum bunuİyi degil derken isim soylerken enerji yayiyor. Ö negatif enerji yayarak kisinin hayatini zorlastirabilir diye. Negatifini alnak icin harfler olabilir onuda hayli arastirmak gerekir.
Bilmiyorum dogrumu degilmi . Diger harfler ve soyadinda onemli. İsim analizi ne girer . Belki ö nün negatifligini alan harfler vardir.allah allah benm ismim ö ile basliyor ilk defa duydum bunu
Canım öncelikle tesekkur ederimBen her isim arayana sunu soyluyorum. Orjinal olsun diye soylenisi farkli bir isim koymayin yavrunuza. En iyi ihtimalle egtm hayatnda cok zorlanir. Daha bastan isminden sogur.
Hic bi cocuk bana niye afilli isim koymadnz demez ama bu sorunu yasayan her cocuk bana niye garip isim koydunuz der.
İsim tavsiyelerine bakiyorm guzel isimler. Ama ben ogretmen olmama ragmen cogunu ilk kez duydum, zor telaffuz ederm. Bi de sokaktaki rastgele insani dusunun.
E bu cocuk toplumda yasamayacak mi?
Hastaneye, okula, avukata,polise gitmeyecek mi musteri hizmetlerini aramayack mi
Yani hayatini kolaylastrici isim dusunun derim, nacizane tavsiyem
Sağol canım fikrin için eşim de beğenmiyor zaten sahili başka isimlere yoğunlaşicam sanırımSuan mesela kumsal ismide meshur . Kumsal daha sicak isim olarak da hos geliyor. Sahil , yolu cagristiriyor. Benzer olduklari icin yazdim. Bana oyle geliyor sen seviyorsan koy tabii. Ben liyayi begendim
Benim de kızım olacak inşallahCanım öncelikle tesekkur ederim
Ismı gerçekten çok farklı olan biriyim yani hiç kendi ismimde birisiyle tanışmadım etrafımdakiler de tanımadıklarını söylerler hep toplasam 100 tane vardır belki türkiye de. Dediğin gibi bazen bir kere ismimi söylemem yetmiyor bazen harfleri de ayrıca söylemem gerekiyor ama mesela sınıfta 4 tane merve vardı bizim hoca merve dese hangi merve derdik uzun merve esmer merve büyük merve küçük merve bence onların işi bana göre gerçekten daha zordu. O yüzden farklı bi isim verdikleri için annemelre hep teşekkür ettim ve ben de cocuguma çok fazla kişide olan bi isim koymayı hiç istemedim. Benim de düşüncem bu yönde canim ama fikrin için teşekkür ettim
Sağol canım fikrin için eşim de beğenmiyor zaten sahili başka isimlere yoğunlaşicam sanırım
Bir tanıdığımin kızının adı liyahan ben zişan ve zümra ismini seviyorum ve belinayAslinda aklimda 3 isim var
Sahil
Nil
Liya
Siz ne dersiniz
yaaaa ünv tede benım adımdan 7 tane vardı:)Canım öncelikle tesekkur ederim
Ismı gerçekten çok farklı olan biriyim yani hiç kendi ismimde birisiyle tanışmadım etrafımdakiler de tanımadıklarını söylerler hep toplasam 100 tane vardır belki türkiye de. Dediğin gibi bazen bir kere ismimi söylemem yetmiyor bazen harfleri de ayrıca söylemem gerekiyor ama mesela sınıfta 4 tane merve vardı bizim hoca merve dese hangi merve derdik uzun merve esmer merve büyük merve küçük merve bence onların işi bana göre gerçekten daha zordu. O yüzden farklı bi isim verdikleri için annemelre hep teşekkür ettim ve ben de cocuguma çok fazla kişide olan bi isim koymayı hiç istemedim. Benim de düşüncem bu yönde canim ama fikrin için teşekkür ettim
Sağol canım fikrin için eşim de beğenmiyor zaten sahili başka isimlere yoğunlaşicam sanırım